Mismo M/S Soft Work – täydellisyyttä hipova laukku bisnekseen ja vapaa-aikaan

Kaupallinen yhteistyö: Herrainpukimo

Tanskalainen Mismo valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä laukkuja, joista hyvänä osoituksena on aiemmin esittelemäni Bureau. Koska tarvitsen työni puolesta ajoittain salkkua enemmän kuljetuskapasiteettia, hankin sen rinnalle Mismon Soft Work -laukun. Hankintapäätökseni on osoittautunut onnistuneeksi.

Kun tyyli ja tarkoitus kohtaavat

Mismon Soft Work on ollut oivallinen lisä siitä syystä, että työni vaatii ajoittain kannettavan tietokoneen lisäksi järjestelmäkameran ja/tai vaihtovaatteiden kuljettamista. Koska suosin mahdollisimman helppoa elämää, on tarkoitukseen mukautuva yksi laukku omalla kohdallani parempi vaihtoehto, kuin useamman laukun roudaaminen – senkin varjolla, että laukku painaa enemmän. Etenkin lentomatkoilla yhden laukun taktiikka on mitä toimivin, koska kaikki kulkee kätevästi käsimatkatavaroissa ja laukun katoamisvaara pienenee oleellisesti. Lisäksi aikaa säästyy, kun ei tarvitse odotella ruumasta tulevaa matkalaukkua.

https://www.instagram.com/p/BkiRah2HCr0/?taken-by=stylefellow.fi

Mismo M/S Soft Work

Se mitä Mismossa arvostan on laukkujen mukana tuleva tyylikkyys. Laukut näyttävät hyvältä, mutta niissä ei ole uhrattu tarkoitusta tyylin alttarille. Laadun ja tyylin yhdistelmä näkyy mm. materiaaleissa. Soft Work on tehty kestävästä puuvillasta ja paksusta valjasnahkasta, ja metallisosat ovat kestävää messinkiä, joka patinoituu kauniisti. Laukun tikkaukset ovat moitteettomat ja nahkaosat on tikattu laukkuun riittävällä tiheydellä ja pituudella, joten yksittäiseen kohtaan kohdistuva paine ei muodostu liian suureksi. Tämä osaltaan parantaa laukun käyttökestävyyttä.

Suosittelemme

Mismo M/S Soft Workissa on kuljetuskapasiteettia.
Mismo M/S Soft Workissa on kuljetuskapasiteettia. Kuva: Mismo

Soft Workin sisäpuolelta löytyy kaksi isoa sivutaskua ja vetoketjullinen tasku. Sivutaskuihin mahtuvat nätisti kannettavan tietokoneen virtalähde, dongeli ja ulkoinen kiintolevy, sekä tarvittaessa objektiivi. Laukun isossa osassa kulkevat tietokone, toilettilaukku ja vaihtovaatteet, sekä kamera. Vetoketjullisessa taskussa kulkevat puolestaan avaimet, lompakko ja solmiomikrofoni. Taskuun mahtuu tarpeen vaatiessa myös kännykkä.

Mismo M/S Soft Work
Mismo M/S Soft Work

Laukun nerokas yksityiskohta on ulkopuolella oleva isompi tasku, jossa on messinkineppareilla suljettava suuaukko ja sen lisäksi sen saa taivutettua läpäksi omalla nepparillaan. Sinne olen sujauttanut varavirtalähteen, koska nepparilla suljetun suuaukon välistä saa pujotettua latausjohdon näppärästi esille. Samaan taskuun menee helposti myös passi ja vaikka kännykän laturi.

Yhden laukun taktiikan suosijalle

Soft Work on Mismon malliston kenties monipuolisin laukku, joka mukautuu arjen eri tarpeisiin. Tietokoneen vetävää työlaukkua etsivälle Soft Work on koostaan huolimatta tarpeeksi kevyt, mutta yhtälailla laukku taipuu suurempaa kantokapasiteettia tarvitsevan tarpeisiin.

Omassa käytössäni Soft Workista on tullut luottokumppani 1-2 päivän reissuille, joissa mukana kulkee tietokoneen lisäksi vaihtovaatekerta, toilettilaukku ja esimerkiksi kevyt järjestelmäkamera. Lentomatkustajalle Soft Work on mitä parhain, sillä kaikki tarvittava kulkee käsimatkatavaroina. Laukun hinta on reilut 400 euroa, joka on paljon rahaa, mutta M/S Soft Work on hintansa väärti.

⭐⭐⭐⭐⭐

Mismoa myy mm. Herrainpukimo.

Lue lisää