Luonnollista kauneutta arktisista raaka-aineista – ihonhoitotuotteet yllättivät testissä

Kaupallinen yhteistyö: INARI

Kun keskustelu eri kemikaaleista käy yhä kiivaampana, alkaa itsekin pohtia luonnollisempia tapoja pitää huolta omasta kauneudestaan ja ihonsa hyvinvoinnista. Tämä oli yksi syy, miksi innolla tartuin testaamaan INARIn uusia kasvojen hoitoon suunniteltuja tuotteita. Artikkelin lopussa on myös ohjeet kuinka sinä pääset kokeilemaan tuotteita ilmaiseksi.

Pakettia aukaistaessa ihanan pirteät keltaiset pakkaukset ilahduttivat.

INARI Arctic Beautyn ydin on arktiset raaka-aiheet ja niiden luonnollisesti ravitse voima. Tuotteissa ei ole mitään synteettisiä tai terveydelle haitallisia raaka- tai täyteaineita. Tuotesarja on myös vegaaninen ja sitä ei ole testattu eläinkokein. Tuotteiden pohjana toimii kuuden eri kasviuutteen sekoitus, ns. Arctic Beauty blend, joka edistää ihon omaa uusiutumista ja ihon luonnollista kauneutta. INARI Arctic Beauty -sarjan tuotteet tuntuvat ylellisiltä, mutta ovat ympäristöystävällisiä ja korkealaatuisia. Tämä ihonhoitosarja soveltuu kaikille ihotyypeille.

INARI sai alkunsa kahden naisen, Sirkku Hahnin ja Nina Stenbergin, rakkaudesta pohjoismaiseen luontoon, jotka yhdistivät markkinointi- ja yrittäjyysosaamisensa innostukseensa luonnonkosmetiikkaa kohtaan.  INARI Arctic Beautyn tuotteet on kehitetty johtavien luonnonkosmetiikkaan keskittyneiden eksperttien ja kemistien toimesta. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa hyödyntäen Pohjois-Suomen voimakkaimmat ja lannistumattomimmat kasvit ihon hyvinvoinnin eteen.

Vaikuttavat ainesosat perustuvat raaka-aineiden antioksidantteihin, jotka torjuvat ihon ennenaikaista vanhenemista sekä tehostavat kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä. Arctic beauty blend pitää sisällään ruusujuurta, pakurikääpää, mäntyä, hillaa, puolukkaa ja metsämustikkaa. Raaka-aineiden vaikuttavista ainesosista voit lukea lisää tästä.

Kuva: INARI Cosmetics

Testasimme sarjan kaikkia tämän hetken tuotteita: MIDSUMMER MAGIC -sarjasta Water Creamia, Sleeping Creamia, Moisture Boostia ja Lifting Serumia. Yöksi kasvoille ja kaulalle taputeltava täyteläinen Sleeping Cream auttaa korjaamaan ja uudistamaan ihoa yön aikana. Tämän tuotteen koostumus oli kaikista voidemaisin ja ”rasvaisin” näistä neljästi, kuten yövoide yleensäkin on. Moisture Boost on päiväkäyttöön suunniteltu kiinteyttäjä ja kosteuttaja, ja se auttaa myös korjaamaan UV-vaurioita ja vähentämään pigmenttihäiriöitä. Usein ns. tehokosteuttajat tuntuvat rasvaisilta ja huonosti imeytyviltä, mutta tämä tuote imeytyi hyvin ja tuntui kevyeltä – kuten muutkin sarjan tuotteet. Water Cream on myöskin päivävoide, jossa öljytön koostumus täyttää juonteita ja kosteuttaa. Päivävoiteista Moisture Boost nousi hienoisesti Water Creamin ohi suosikikseni. Lifting Serumia käytin sekä yö- että päivävoiteen alla energisoimaan ihon nuorekasta ulkonäköä. Pääset tutustumaan eri tuotteisiin tarkemmin ja niiden vaikutuksiin tästä linkistä.

Suosittelemme

Kuva: INARI Cosmetics

INARIn Arctic Beauty -tuotteiden kuvaillaan nettisivuilla saavan ihon hehkumaan. Testijakson aikana huomasin ihon näyttävän raikkaammalla, pirteämmältä ja kirkkaammalta. Kyllähän tuota hehkuksikin voi sanoa! Yksi merkittävä muutos ihossani oli myös, että iholle muodostui huomattavasti vähemmän näppylöitä ja epäpuhtauksia. Tuotteet kosteuttivat mielestäni erinomaisesti, ja mikä parasta ilman rasvaiseksi jäävää pintaa. Tuotteet imeytyivät hyvin ja nopeasti sekä tuntuivat iholla kevyiltä.  Tuotteiden tuoksu vie suoraan sateen jälkeiseen metsään. Suomen luonto ja metsä ovat vahvasti läsnä myös tuotteen tuoksussa.

Pirteän keltaisissa pakkauksissa pohjoisen tunnelmaa tuovat myös tunnelmalliset valokuvat.

Kyseessä on erittäin korkealaatuinen luonnonkosmetiikka. Finessiä tuo jo tuotteen pakkaus ja itse tuotepullot. Usein luonnonkosmetiikan haasteena on päästä mielikuvissa hienostuneelle ja laadukkaalle tasolla, jossa iso merkitys on myös tuotepakkauksilla. INARI on onnistunut pakkauksissa erinomaisesti. Ihanan pirteät keltaiset pakkaukset pohjoisen tunnelmallisin kuvin ovat arvokkaan oloiset, kuten itse tuotteiden lasiset annostelupullot. Pulloissa erityinen kiitos pitää antaa sille, että niissä kaikissa on annostelupumppu, joka lisää käyttömukavuutta ja helppoutta. Pienen miinuksen voi antaa siitä, että kaikki tuotepullot ovat samannäköisiä ja ne erottaa toisistaan vain pieni teksti pullon alareunassa. Kiireessä voikin tulla laittaneeksi päivävoidetta yöksi ja toisin päin, mutta onneksi tämä ei ole suuri vahinko.

INARIn tuotteita testatessani uskoni siihen, että markkinoille alkaa todellakin tulla varteenotettavia luonnonmukaisia kauneudentuotteita alkaa vahvistua – ilman, että tarvitsee tuntea, että tinkisi jostakin, esimerkiksi laadun tai luksuksen tunteesta.

Haluatko testata? Stylefellow’n lukijana saat ilmaiseksi näytepaketin INARI Cosmeticsin tuotteista. Käytä etu hyödyksesi toimimalla seuraavasti:

  • Tilaa INARI Cosmeticsin uutiskirje heidän nettisivuiltaan, sivun alareunasta linkki sivuille
  • Tämän jälkeen lähetä yhteydenottokaavakkeella osoitetietosi näytepaketin toimitusta varten INARI Cosmeticsin “Yhteystiedot” -sivulta.

Lue lisää