Longines Spirit -pilottikellomallisto vihertää

Longines Spirit -pilottikellomallisto sai odotetun täydennyksen, kun valmistaja esitteli vihreätauluiset kellomallit 40- ja 42 millimetrin kokoluokkaan.

Kesällä 2020 uudistunut Spirit-kellomallisto on Longinesin kunnianosoitus ilmailun pioneereille, kuten Amelie Earhartille, Elinor Smithile, Howard Hugesille ja Paul-Emile Victorille, jotka luottivat omissa ilmailuseikkailuissaan Longinesin kelloihin.

Longines Spirit vihreällä kellotaululla

Vihreä kellotaulu tuli tässä kohtaa Spirit-pilottikellomalliston 40- ja 42 millimetrin kokoisiin kolmiosoittimisiin malleihin. Uutuudet ovat värimaailmaa ja kellotaulun viimeistelyä lukuunottamatta identtisiä aiemmin esiteltyjen mallien kanssa.

Vihreä kellotaulu on viimeistelty hiekkapuhaltamalla, jonka ansiosta taulussa on kevyt metallinhohtoisuus. Tätä pintaa vasten asetetut hopeanväriset indeksit ja osoittimet beigellä lumemassalla tekevät kellosta tasapainoisen kokonaisuuden, johon Spirit-kellomallin tunnusomainen viiden tähden rivistö istuu täydellisesti. Kello kolmessa sijaitsevan päivyrin pohjaväri on valkea, joka sopii hyvin yhteen tauludesignin kanssa. Kellotaulua kelpaa tarkkailla kuperan ja heijastesuojatun safiirilasin.

Longines Spirit green

Koneistona uutuudessa on COSC-kronometriluokiteltu L888.4-automaattikoneisto, joka tarjoaa kellolle 72 tunnin käyntivaran. Kellolle luvataan 100 metrin vesitiiviys, joten se soveltuu hyvin erilaisiin käyttötilanteisiin.

Kellot ovat saatavilla joko ruskealla nahkarannekkeella tai teräsrannekkeella. Rannekkeiden vaihtaminen tapahtuu helposti ilman työkaluja pikalukitusmekanismin ansiosta.

Vihreätauluiset Longines Spirit -kellomallit noudattelevat aiemmin julkaistujen Spirit-mallien hinnoittelua, eli 40 millimetrin mallien hinnat ovat 2.090 euroa ja 42 millimetrin mallien hinnat ovat 2.190 euroa. Kellojen toimitukset alkavat toukokuussa valtuutetuilla jälleenmyyjille.

Yhteenveto

Mikäli etsit itsellesi monikäyttöistä rannekelloa, jolla pärjää niin työssä kuin vapaa-ajalla, tarjoaa Longines Spirit -mallisto kokonaisuudessaan oivallisen vaihtoehdon. Nyt esitellyt vihreät kellomallit tuovat klassisen tyylikkääseen mallistoon ripauksen trendikkyyttä, joka tarjoaa pukeutumiseen pientä lisäväriä.

Kuvat: LonginesMatti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.