Longines Spirit -pilottikellomallisto vihertää

Longines Spirit -pilottikellomallisto sai odotetun täydennyksen, kun valmistaja esitteli vihreätauluiset kellomallit 40- ja 42 millimetrin kokoluokkaan.

Kesällä 2020 uudistunut Spirit-kellomallisto on Longinesin kunnianosoitus ilmailun pioneereille, kuten Amelie Earhartille, Elinor Smithile, Howard Hugesille ja Paul-Emile Victorille, jotka luottivat omissa ilmailuseikkailuissaan Longinesin kelloihin.

Longines Spirit vihreällä kellotaululla

Vihreä kellotaulu tuli tässä kohtaa Spirit-pilottikellomalliston 40- ja 42 millimetrin kokoisiin kolmiosoittimisiin malleihin. Uutuudet ovat värimaailmaa ja kellotaulun viimeistelyä lukuunottamatta identtisiä aiemmin esiteltyjen mallien kanssa.

Vihreä kellotaulu on viimeistelty hiekkapuhaltamalla, jonka ansiosta taulussa on kevyt metallinhohtoisuus. Tätä pintaa vasten asetetut hopeanväriset indeksit ja osoittimet beigellä lumemassalla tekevät kellosta tasapainoisen kokonaisuuden, johon Spirit-kellomallin tunnusomainen viiden tähden rivistö istuu täydellisesti. Kello kolmessa sijaitsevan päivyrin pohjaväri on valkea, joka sopii hyvin yhteen tauludesignin kanssa. Kellotaulua kelpaa tarkkailla kuperan ja heijastesuojatun safiirilasin.

Longines Spirit green

Koneistona uutuudessa on COSC-kronometriluokiteltu L888.4-automaattikoneisto, joka tarjoaa kellolle 72 tunnin käyntivaran. Kellolle luvataan 100 metrin vesitiiviys, joten se soveltuu hyvin erilaisiin käyttötilanteisiin.

Suosittelemme

Kellot ovat saatavilla joko ruskealla nahkarannekkeella tai teräsrannekkeella. Rannekkeiden vaihtaminen tapahtuu helposti ilman työkaluja pikalukitusmekanismin ansiosta.

Vihreätauluiset Longines Spirit -kellomallit noudattelevat aiemmin julkaistujen Spirit-mallien hinnoittelua, eli 40 millimetrin mallien hinnat ovat 2.090 euroa ja 42 millimetrin mallien hinnat ovat 2.190 euroa. Kellojen toimitukset alkavat toukokuussa valtuutetuilla jälleenmyyjille.

Yhteenveto

Mikäli etsit itsellesi monikäyttöistä rannekelloa, jolla pärjää niin työssä kuin vapaa-ajalla, tarjoaa Longines Spirit -mallisto kokonaisuudessaan oivallisen vaihtoehdon. Nyt esitellyt vihreät kellomallit tuovat klassisen tyylikkääseen mallistoon ripauksen trendikkyyttä, joka tarjoaa pukeutumiseen pientä lisäväriä.

Kuvat: Longines

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat