Longines Flagship Heritage 60th Anniversary – elegantti pukukello

Kaupallinen yhteistyö: Suninen

Sveitsiläinen Longines on perinteinen kellovalmistaja, jonka maine kellomaailman vahvana merkkinä on kestänyt läpi vuosikymmenten. Matkan varrella on ollut nousuja ja laskuja, mutta perusta on laajan malliston ansiosta vankka. Viimeisten vuosien onnistunein linjaus on ollut Heritage-mallisto, jonka myötä Longines on tuonut kuluttajien saataville menneiden vuosikymmenten aarteita tähän päivään sovitettuina.

Nämä uudelleenjulkaisut (englanniksi re-issue) ovat saaneet kellonystävien keskuudessa positiivisen vastaanoton – eikä syyttä, sillä Longines taitaa poikkeuksellisen hyvin oman historiansa uudelleentulkinnan laadukkaiksi ajannäyttäjiksi. Tuorein ja samalla yksi eniten huomiota saanut uusvanha malli on Flagship Heritage 60th Anniversary.

Longines Flagship Heritage 60th Anniversary

Nimensä mukaisesti Longinesin uusin Flagship Heritage -malli juhlistaa kaikkien aikojen ensimmäistä Flagship-mallia, joka näki päivänvalon vuonna 1957. Uudelleenversioinnista on tehty kolme versiota, joista keltakultaisia ja ruusukultaisia kelloja on tehty 60 kappaletta. Teräskuorinen versio on niin ikään “limited edition” 1957 tuotantokappaleella, joita on päätynyt myös Suomeen. Tarina kertoo, että Longinesin Ambassador of Elegance, näyttelijä Kate Winslet olisi valinnut Flagship-juhlamallin kellotaulun.

Longines Flagship Heritage 60th Anniversary -rannekellot. Kuva: Longines

Flagship on poikkeuksellisen kaunis ja tasapainoinen rannekello, jonka voimakas vintage-henkisyys ja nykymittapuulla hillitty 38,5 millimetrin koko sekä ohuus tekevät siitä oivallisen pukukellon. Kokonaisuuden kruunaa laadukas ruskea alligaattorista tehty nahkaranneke linkkulukolla.

Kellon design huokuu eleganssia. Kullatut indeksit sekä logo nousevat kauniisti esille vaaleasta taulussa ja kaiverrettu pikkusekuntitaulu on kuin piste i:n päällä. Kellotaulua katsotaan heijastesuojatun safiirilasin läpi.

Koneistona toimii Longinesin L609-automaatti, jonka pohjana on ETA 2892. Tämä tuo kellolle miellyttävän 42 tunnin käyntivaran. Vetonupin – joka ei ole ruuvilukittava – tuntuma on selkeä ja tämä yhdistettynä hacking-toimintoon tekee kellonajan asettamista vaivatonta. Kello on roiskesuojattu 30 metriin asti, joten sillä ei kannata mennä suihkuun tai uimaan. Sitä varten voi hankkia esimerkiksi Longinesin Heritage Diverin.

Flagship Heritagen takakannessa on kuva lippulaivasta (englanniksi Flagship) sekä rajoitetun erän sarjanumerointi.
Flagship Heritagen takakannessa on kuva lippulaivasta (englanniksi Flagship) sekä rajoitetun erän sarjanumerointi.

Yhteenveto

Longines Flagship Heritage 60th Anniversary on kellomaailman megatrendiksi luokiteltavan heritage-buumin onnistuneimpia luomuksia – elegantti pukukello, joka on esikuvaansa kunnioittaen modernisoitu tähän päivään. Pukukelloa etsivälle Flagship Heritage tarjoaa paljon tyyliä ja vastinetta rahalle. Kuvan kellon voi ostaa Suniselta.

Pähkinänkuoressa

  • Koneisto: L609 (ETA 2892)
  • Käyntitaajuus: 28 800
  • Käyntivara: 42 tuntia
  • Kuori: ruostumaton teräs
  • Rungon halkaisija: 38,5 mm
  • Lasi: safiiri (heijastesuojattu)
  • Vesitiiviys: 30 m
  • Rannekkeen leveys: 19 mm
  • Ranneke: nahka (alligaattori)
  • Hinta: 1.820 euroa

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme.

Lähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.