Lindroos vahvistaa Helsingin keskustan luksuskokemusta

Lindroos jatkaa panostamista kivijalkakauppaan ja samalla keskustan elävöittämiseen tuomalla jälleen uuden konseptin Helsingin ylellisyystavaroiden markkinoille.

TAG Heuer -myymälän viereen Vanhan Kauppakujan puolelle avautuu 12. joulukuuta Lindroos Vanha Kauppakuja, jonka pinta-alasta puolet on varattu upealle Montblanc shop-in-shopille. Näin Lindroosin ja Montblancin vuosikymmenien mittainen kumppanuus syvenee näyttäväksi myymäläkokemukseksi.

Montblanc
Myymälästä löytyy runsaasti Montblancin laukkuja ja reppuja.

Montblanc on perinteikäs saksalainen arvokynävalmistaja, joka on viime vuosikymmeninä laajentanut toimintaansa myös muiden ylellisyystuotteiden valmistajaksi. Tämän hetkisen tuotevalikoiman rungon muodostavat kynien lisäksi korkealuokkaiset laukut sekä muut nahkatuotteet. Näiden lisäksi esillä on Montblancin kelloja sekä koruja. Musteet ja vaihtopatruunat kuuluvat luonnollisesti valikoimaan.

Doxa, De Motu ja Qlocktwo täydentävät tarjonnan

Lindroos Vanha Kauppakuja suuntautuu myös valikoimallaan palvelemaan suomalaisia kelloharrastajia. Toinen puoli myymälästä on varattu kiinnostaville tulokkaille Helsingin keskustassa, joista kiinnostavimpina ehdottomasti Doxa, jonka ainoana jälleenmyyjänä Helsingissä Lindroos toimii. 

Doxa

Myymälän muita merkkejä ovat Malmin lentokentällä toimiva pilottikellovalmistaja De Motu, upeista sisustuskelloista tunnettu Qlocktwo, sekä kellonpyörittimiä valmistava SwissKubik. 

Suosittelemme

Sijainti ja aukioloajat

Lindroos Vanha Kauppakuja
Vanha Kauppakuja (Mikonkatu 4 – sisäpiha)
Avoinna: ma-pe kello 10-18, la kello 11-17

Lue lisää