Lindroos avasi TAG Heuer -brändimyymälän Helsinkiin

Sveitsiläinen luksuskellomerkki TAG Heuer avasi pohjoismaiden ensimmäisen brändimyymälän Helsingin keskustaan Mikonkatu 4:ään.

Lindroosin operoima myymälä avaa uuden luvun TAG Heuerin 163-vuotisessa historiassa, sillä se on pohjoismaiden ensimmäinen TAG Heuer -brändimyymälä. Tapaus on siinäkin mielessä historiallinen, sillä kyseessä on Suomen ensimmäinen yhteen luksuskellomerkkiin keskittynyt myymälä. Uuden myymälän vetovastuun on ottanut vahvan retail- ja huoltotoiminnan osaaja, kelloseppä Vesa Tulkki.

Boutique TAG Heuer Helsinki -nimeä virallisesti kantava brändimyymälä on Lindroosilta merkittävä investointi, sillä reilun 80 neliön kokoisista tiloista löytyvät kaikki valmistajan tuoteperheet, eli Carrera, Connected, Monaco, Aquaracer, Formula 1, Autavia ja Link.

TAG Heuer -brändimyymälä - Helsinki

Lindroosin toimitusjohtaja Antti Keisu iloitsee uudesta aluevaltauksesta;

Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että pohjoismaiden ensimmäinen TAG Heuer -brändimyymälä avattiin Helsinkiin ja Lindroosin toimesta. Koemme, että tämä on samalla valtava luottamuksen osoitus sitä työtä kohtaan, jota olemme tehneet TAG Heuerin ja monien muiden luksusmerkkien virallisena edustajana vuosikymmenten ajan. TAG Heuer -yhteistyön syventymisen näen luonnollisena jatkumona sille, että olemme investoineet voimakkaasti myös TAG Heuerin viralliseen huoltotoimintaan, mikä on tärkeä osa palvelutarjontaamme.

Suosittelemme

TAG Heuer Helsinki

TAG Heuer -brändimyymälä löytyy Mikonkadulta, Lindroos Kämp Galleriaa vastapäätä. Lindroosin päämyymälä sijaitsee saman kadun kulmauksessa, muutamien kymmenien metrien päässä. Mikonkadun korttelista onkin muodostunut varsinainen kellonystävän keskittymä.

Lue lisää: Lindroos

Lue lisää