Lindroos avasi TAG Heuer -brändimyymälän Helsinkiin

Sveitsiläinen luksuskellomerkki TAG Heuer avasi pohjoismaiden ensimmäisen brändimyymälän Helsingin keskustaan Mikonkatu 4:ään.

Lindroosin operoima myymälä avaa uuden luvun TAG Heuerin 163-vuotisessa historiassa, sillä se on pohjoismaiden ensimmäinen TAG Heuer -brändimyymälä. Tapaus on siinäkin mielessä historiallinen, sillä kyseessä on Suomen ensimmäinen yhteen luksuskellomerkkiin keskittynyt myymälä. Uuden myymälän vetovastuun on ottanut vahvan retail- ja huoltotoiminnan osaaja, kelloseppä Vesa Tulkki.

Boutique TAG Heuer Helsinki -nimeä virallisesti kantava brändimyymälä on Lindroosilta merkittävä investointi, sillä reilun 80 neliön kokoisista tiloista löytyvät kaikki valmistajan tuoteperheet, eli Carrera, Connected, Monaco, Aquaracer, Formula 1, Autavia ja Link.

TAG Heuer -brändimyymälä - Helsinki

Lindroosin toimitusjohtaja Antti Keisu iloitsee uudesta aluevaltauksesta;

Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että pohjoismaiden ensimmäinen TAG Heuer -brändimyymälä avattiin Helsinkiin ja Lindroosin toimesta. Koemme, että tämä on samalla valtava luottamuksen osoitus sitä työtä kohtaan, jota olemme tehneet TAG Heuerin ja monien muiden luksusmerkkien virallisena edustajana vuosikymmenten ajan. TAG Heuer -yhteistyön syventymisen näen luonnollisena jatkumona sille, että olemme investoineet voimakkaasti myös TAG Heuerin viralliseen huoltotoimintaan, mikä on tärkeä osa palvelutarjontaamme.

Suosittelemme

TAG Heuer Helsinki

TAG Heuer -brändimyymälä löytyy Mikonkadulta, Lindroos Kämp Galleriaa vastapäätä. Lindroosin päämyymälä sijaitsee saman kadun kulmauksessa, muutamien kymmenien metrien päässä. Mikonkadun korttelista onkin muodostunut varsinainen kellonystävän keskittymä.

Lue lisää: Lindroos

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat