Le Noeud Papillon Lucian -solmuke

Kaupallinen yhteistyö: Le Noeud Papillon

Australian Sydneyssä päämajaansa pitävä Le Noeud Papillon on saanut verkon foorumeilla mainetta laadukkaana rusettivalmistajana. Yhtiö käyttää solmukkeisiinsa Italian Comon alueen korkealaatuisia silkkejä ja kertookin monien materiaaliensa olevan yksinomaan heidän käytössään. Näinpä Le Noeud Papillon -solmukkeen ostaja saakin käsiinsä tuotteen, jollaisen vastaantuloa ei tarvitse pelätä kovinkaan usein.

Le Noeud Papillon Lucian -solmuke solmittuna.
Le Noeud Papillon Lucian -solmuke solmittuna.

Le Noeud Papillon -solmuke

Arviointiimme päätyi tyyliltään ja kooltaan kenties hieman persoonallinen Le Noeud Papillon Lucian -solmuke. Kankaaltaan rusetti vaikuttaa vahvasti 50-luvun tyylikieleen tai jopa aiemmpaan aikaan vihjaavalta. Myöskään koko – korkeussuunnassa 8 cm – ei hengi modernia tyylikieltä, vaan vie kauemmas tyylin historiaan.

Huomionarvoisia asioita on kaksi. Solmukkeen silkki on todella korkeatasoista, tyyliltään ehdottoman uniikkia ja arvokkaasti hohtavaa. Silkki on kuitenkin myös tuntumaltaan kulutusta kenties heikohkosti kestävää. Solmukkeen käyttötarkoituksena näin lienevätkin esim. smokkijuhlat, joita on harvoin ja joissa värillisen rusetin käyttö henkii persoonallista tyyliä.

Solmuke pakkauksineen on tyylikäs kokonaisuus.
Solmuke pakkauksineen on tyylikäs kokonaisuus.

Toisena selkeänä havaintona on voimakas, paksu vuorikangas, joka tekee sitomisesta jopa haastavaa. Tuloksena on tällöin suurehko solmu, joka toki on rusetin koon kanssa jopa harmoninen. Käyttäjältään tällainen solmuke vaatii pitkänomaista kasvomuotoa ja mielellään raamikasta olemusta.

Oivaltavia ratkaisuja

Le Noeud Papillon on selkeästi ottanut huomioon solmimisen aiheuttaman kulumisen. Näinpä solmuke voidaankin ottaa pois myös avaamatta sitä. Koukkumainen solki on uniikki ratkaisu, jota ehkä soisi näkevänä enemmänkin – tällöin solmuke ehkä voisi korvata monien valitettavasti suosimat, lastenjuhliin kelpaavat valmiiksi solmitut solmukkeet.

Solkiratkaisu on toimiva ja vähentää solmukkeen solmimistarvetta.
Solkiratkaisu on toimiva ja vähentää solmukkeen solmimistarvetta.

Säätösolkien toiminta on erinomaista ja niiden viimeistely huolellista. Kaikesta näkee, että Le Noeud Papillon on halunnut luoda luksustuotteen. Näkyvä ompelujälki on hieman epätasaista – tämä on nykyisin yleinen tapa korostaa käsityön osuutta valmistuksessa. Ompeleet kuitenkin jäävät näkymättömiin kauluksen alle, joten ratkaisun voi sallia käyttäjälle mielihyvää tuovana erityisseikkana.

Suosittelemme

Kaiken kaikkiaan Le Noeud Papillon on selkeästi laatuun pyrkivä valmistaja.

Pakkaus

On välttämätöntä nostaa esille Le Noeud Papillonin solmukkeen pakkaus. Korurasioista tyylinsä hakeva, magneetilla suljettu ja tyylikkäästi painettu kotelo sekä suojaa solmuketta että toimii erinomaisena lahjapakkauksena. Oletettavasti jälkimmäistä onkin ajateltu – laatikko on saapuessaan yrityksen logolla kirjaillulla nauhalla suljettu.

1-LnPPakkausRusetti

Hyvä pakkaus on eräs parhaista keinoista luoda prestiisiä tuotteelle. Tällä kertaa sisältö onneksi vastaa kuorta. Laatuvalmistajien soisikin ottavan mallia Le Noeud Papillonista – jos tuote on hyvä, se kannattaa toimittaa laatunsa arvoisessa rasiassa.

Arvokasta kauneutta

Koska solmukkeet ja solmiot ovat miesten vastineita naisten koruille, ymmärtää uniikimpien tuotteiden reilunkin hinnan hyvin. Le Noeud Papillon ei ole tässä poikkeus. Valmistajan solmukkeiden hinta verkkokaupassa nousee aina noin 107 euron hintaan asti ilman toimituskuluja. Tämä selittyy laadun lisäksi materiaalin erityisyydellä. Nyt käsissämme olleen solmukkeen lisäksi tarjolla on perinteisiä malleja, mutta myös todella erikoisia tuotteita.

Solmukkeen laatikko on korurasiamainen.
Solmukkeen laatikko on korurasiamainen.

Le Noeud Papillon -solmuke on tyylinsä tuntevan ja asusteisiinsa sijoittavan miehen vahva persoonallinen valinta. Valmistaja on paneutunut ilahduttavan paljon tuotteen yksityiskohtiin ja kyennyt luomaan vanhempia solmukkeita toimivamman ja silti klassisen tuotteen. Ottaen huomioon harkitun pakkauksen ja selkeän panostuksen rusettien historiaan, voi solmuketta suositella myös lahjaksi jopa tiukimmallekin dandylle. Arvostus on varmaa.

Lue lisää