Lamborghini ja Technics tuovat yhdessä markkinoille DJ-levysoittimen

Superautohenkisen levysoittimen mukana tulee vinyylilevy, joka sisältää kuuden legendaarisen Lamborghinin V12-moottorilla varustetun superauton äänimaisemat.

Kuva: Lamborghini ja Technics.

Italialainen urheiluautovalmistaja Lamborghini tekee yhteistyötä japanilaisen Technicsin kanssa erikoissarjan DJ-levysoitinten merkeissä. Laadukkaista äänentoistolaitteistaan tunnettu audiofirma on sekin jo ehtinyt toimia 60 vuotta alallaan kuten Lamborghinikin. Äkkiseltään voisi ihmetellä, mitä muuta yhteistä näillä kovin erilaisilla alansa mestareilla on, mutta molempia yhdistää intohimo ääntä kohtaan.

Technicsin ja Lamborghinin yhteinen uusi tuote on nimeltään SL-1200M7B, ja se pohjautuu olemassa olevaan SL-1200MK7/SL-malliin. Laitteessa on hihnaton suoravetomoottori, pyörimisnopeuden säätö, käänteinen toistotoiminto ja sävelkorkeuden säätö. Äänivarsi hyödyntää korkealuokkaisia laakereita yhdistettynä varren S-muotoon, jotka tarjoavat erinomaisen herkkyyden ja äänentoistokyvyn.

Levysoittimiin saa joko oranssit, keltaiset tai vihreät somisteet. Soittimen paino on 9,6 kg, ja niiden mukana tulee ainutlaatuinen Lamborghini vinyylilevy, joka sisältää moottoriääniä kuudesta eri Lamborghini V12 -moottorilla varustetusta Lambo-klassikosta, jotka ovat 400GT 2+2, Miura SV, 25th Anniversary Countach, Diablo 6.0 SE, Murciélago LP 640 ja Revuelto. Itse levy muistuttaa sekin Revuelton pyörää!

Kuva: Lamborghini ja Technics.

Lamborghini on virallisesti kuvaillut yhteistyötä, jonka mukaan ”sekä Automobili Lamborghinin, että Technicin 60-vuotisella historialla on samanlaiset arvot molempien yritysten taustalta löytyvillä yrityskulttuureilla. Molemmat harjoittavat perusteellista teknologista kehitystä käyttämällä ainutlaatuisia ideoita, jotta voivat tarjota asiakkailleen unohtumattomia elämyksiä. Yhtiöt ovat myös tinkimättömiä tuotantotavassaan, ja tavoittelevat emotionaalista ääntä, joka koskettaa jokaisen harrastajan sydäntä.”

Ja onhan se tunnettua, että audiofiilit esittelevät samalla intohimoilla laitteitaan, kuin rakkaan urheiluauton omistaja ottaa ”kaverikuvan” autonsa kanssa. Levysoittimien ostajat saavatkin myös aiheeseen sopivia tarroja koristeluun, sekä levymaton, jossa on luonnollisesti logot molemmilta yrityksiltä. Kumpikaan valmistaja ei ole vielä toistaiseksi ilmoittanut härvelin hintoja, mutta ennakkotilaukset alkoivat 9. toukokuuta. Levysoitin, johon Lamborghini-malli pohjautuu maksaa sekin noin tuhat euroa, joten italialaisen hyperauton logo ei varsinaisesti ainakaan madalla tätä hintaa.

LähdeCarscoops

Lue lisää