Lahja vaimolle – Balmuir Camelia -nahkalompakko

Kaupallinen yhteistyö: Balmuir

Äitienpäivä on viikon päästä ja mikäli lahjaidea on vielä hukassa, esittelen nyt yhden mainion lahjatuotteen Balmuirilta, joka on omassa taloudessa otettu ilolla vastaan. Samalla kyse on tarinasta, jonka opetus on se perinteinen “ei kannata mennä merta edemmäs kalaan”.

Sen oikean etsiminen ei ole aina helppoa

Vaimoni etsi viime vuonna pidemmän aikaa sopivan kokoista ja -näköistä nahkalompakkoa, johon piti mahtua paljon muutakin kuin maksuvälineitä ja kuitteja. Materiaalin piti olla nahkaa ja siinä piti olla vetoketju, jotta sisältö ei hukkuisi. Tähän asti tarjontaa oli vielä kohtuudella, mutta kun designin piti huokua eleganssia ja hinnan olla korkeintaan “muutamia satasia, tai edes sinne päin”, tippui vaihtoehtojen määrä huimasti.

Lompakon pitää vetää sisälleen riittävästi tavaraa.
Lompakon pitää vetää sisälleen riittävästi tavaraa.

Sopivien vaihtoehtojen rajatun määrän huomasimme viimeistään syksyisellä Pariisin matkalla, jonka matkabudjetista päätimme varata ison osan juuri oikean lompakon löytymisen varalle. Emme löytäneet etsimäämme (Chanelilta toki löytyi pari varteenotettavaa vaihtoehtoa, mutta hinta aiheutti vielä liikaa sydämentykytyksiä), mutta sen sijaan löysimme vaimolleni englantilaisen laatuvalmistaja Crockett & Jonesin nahkaiset tuplasolkikengät.

Balmuirin Camelia-nahkalompakko

Suomeen palattuamme tulin piipahtaneeksi seuraavalla viikolla Helsingin työmatkan yhteydessä Balmuirin myymälässä. Helsingin myymälä on usein kohde, jossa piipahdan ohikulkumatkalla, koska heiltä löytyy myös miehille kaikkea kivaa – etenkin nahka- ja baarituotteiden osalta, ja kuten aiemmin kirjoitin, saa heiltä myös miesten asusteita.

Nahkalompakon yksi kriteeri oli se, että passia voi säilyttää sen sisällä.
Nahkalompakon yksi kriteeri oli se, että passia voi säilyttää sen sisällä.

Kellolaatikoiden hipelöinnin lisäksi katsastin laukkuja ja lompakoita, josta löytyikin omaan silmääni sopiva malli vaimolleni. Joulun lähestyessä ajatus kirkastui nopeasti ja otin muutaman kuvan kännykällä, jotta löytäisin oikean tuotteen verkkokaupasta.

Koska lahjan pitäisi olla jollain tapaa yllätys, päätin yllättää vaimoni jouluna Balmuirin kashmir-huivilla, joita meillä oli yksi entuudestaan. Kotona kyselin kautta rantain mikä väri kiinnostaisi eniten ja jätin “vahingossa” iPadin toiselle välilehdelle auki lompakon tuotesivun.

Balmuirin lompakon nahka on upeaa ja yksityiskohdat viimeistellyt.
Balmuirin lompakon nahka on upeaa ja yksityiskohdat viimeistellyt.

Vaimoni lempiasusteet.
Vaimoni lempiasusteet.

Vaimoni on onneksi tässä suhteessa helpon sijasta varma tapaus ja hän totesi, että huivin sijaan hän voisi haluta lahjaksi tällaisen nahkalompakon. 🙂 Tärkeintä tässä oli saada selville mieluisin väri, koska vaikka muuten olen hänen tyylinsä oppinut tuntemaan, värien kanssa menen useimmiten vikaan. Jotta projekti ei menisi ihan kunnialla maaliin, vitkuttelin tilauksen kanssa sen verran, että lompakko tuli kotiovelle toimitettuna vasta tammikuussa. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin – lompakko on osoittautunut mieluisaksi lahjaksi vaimolleni.

Balmuir on luvannut toimittaa tuotteet äitienpäiväksi, mikäli ne on tilattu tiistaina 8.5.2018 kello 12 mennessä.

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme.

Lähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.