Lahden Autot ja Viihde -tapahtumassa riittää nähtävää niin jenkki- kuin tuning-harrastajillekin

Tänä viikonloppuna Lahden Messukeskuksessa järjestettävä Autot ja Viihde -tapahtuma toimii harrasteautoilijoiden kauden päätöksenä jo monen aiemman vuoden tapaan. Tapahtuma kokoaa yhteen Jenkkiautonäyttelyn helmet rapakon toiselta puolelta, X-Treme Car Show’n tuning-laitteet sekä E-hallin alakerrassa piilevät VIP-autot.

dsc01663jpg

Amerikanautoja on tapahtumassa eniten, ja niiden skaala ulottuu klassisista hot rodeista kiihdytysautoihin, siipijenkkejä ja muskeliautoja unohtamatta. Kalustoa on rahdattu paikalle kotimaan rajojen ulkopuoleltakin, ja erikoisvieraiksi kutsutut Richard Rawlings ja Gene Winfield toimivat varsinaisina yleisömagneetteina. Rawlings on tuttu TV:ssä pyörivästä Fast n’ Loud -sarjasta, kun taas Winfield on ollut yksi USA:n kuuluisimmista custom-guruista jo vuosikymmenten ajan.

dsc01715jpg

X-Treme Car Show’n puolella on puolestaan tuhti kattaus tuning-autoja, ja paikalle on tuotu mm. Ruotsista kaksi replicaa BMW:n legendaarisista Art Careista. Lahden tämänvuotinen erikoisuus on ns. VIP-autojen osasto, josta löytyy mm. Gumball-rallissa mukana ollut Lamborghini Countach ja Mongolian hyväntekeväisyysrallissa yli 16 000 kilometrin matkan taivaltanut piskuinen Fiat 600.

dsc01749jpg

Suosittelemme

Seuraa nettisivujamme, uutisoimme Lahdesta koko viikonlopun jatkuvalla sykkeellä!

dsc01689jpgdsc01683jpgdsc01672jpgdsc01645jpgdsc01630jpgdsc01620jpg

Lue lisää