Laadukkaissa lakanoissa unelmaunet

Kaupallinen yhteistyö: Full Moon

Pujahtaminen puhtaiden lakanoiden väliin on omasta mielestäni yksi maailman ihanimmista arjen luksuksista. Ei kuitenkaan ole aivan sama minkälaiset lakanat sänkyynsä valitsee, sillä lakanoiden tunnussa ja laadussa on suuria eroja. Orimattilassa sijaitsevan Full Moonin valikoimissa löydät laajan valikoiman erilaisia lakanatuotteita. Loistava lisä on, että sänkysi, peittosi ja tyynysi voivat olla minkäkokoisia tahansa, sillä Full Moonilta saat lakanat mitoitettuna juuri sinun sänkyysi.

Full Moonin lakanoiden kokovalikoima on laaja erikokoisille tyynyille, peitoille ja patjoille.

Suomessa valmistettujen lakanoiden laaja valikoima

Full Moonin tarina alkaa noin 25 vuoden takaa, jolloin Arja Kelhon harmistus sängyn petaamisen hankaluuteen sai aikaan innovaation sijauspatjan petauspussista. Tuote helpotti ensin Arjan elämää. Arjan antaessa petauspussin lahjaksi sukulaispariskunnalle alkoi kuitenkin todellinen matka kohti menestystuotetta, sillä keksintöjen parissa työskentelevä lahjansaaja kehotti Arjaa hakemaan tuotteelle patenttia. Vaikka ehdotus Arjaa aluksi huvitti, starttasi Full Moonin tarina juuri tästä tuotteesta ja nykyään toiminta on laajentunut monipuoliseen ja kokonaisvaltaiseen vuodetekstiilien valikoimaan.

Full Moonilta voit hankkia yhteensopivat aluslakanan, pussilakanat ja tyynyliinat. Valikoiman kampapuuvillakankaan harmaa on luonnossa juuri oikean sävyinen – ei liian kylmä tai liian ruskeaan taittava. Usein miellyttävää harmaata on hankala löytää.

Miellyttävän pehmeät ja kestävät lakanat ovat luksusta

Lakanoiden luksus-tunteessa on tärkeää se, miltä kangas tuntuu ihoa vasten. Joskus tätä tunnetta on vaikea selittää, sillä sen vain tuntee. Kankaan tulee olla miellyttävän pehmeää, mutta napakkaa sekä tiivistä. Täyspuuvillaiset lakanat, joissa ei ole keinokuituja, kestävät käyttöä ja pesua keinokuituja paremmin ja lisäksi materiaalina luonnonkuidut ovat sähköistymättömiä. Laadukkaat lakanat ovat myös osa kodin niukentuneiden säilytystilojen ja tavarapaljouden ratkaisua: hyviä lakanoita ei tarvitse kaapista löytyä kuin kahdet per vuode – yhdet vuoteesta ja toiset pesusta.

Kuvien lakanoiden materiaali on kestävä kampapuuvilla, joka tuntuu miellyttävän pehmeältä, mutta napakalta.

Omasta mielestäni myös kestävyys ja lakanoiden säilyminen kauniina pitkään, on yksi laadun osoitus. Laadukkaat lakanatuotteet kestävät käyttöä hyvin 20 vuotta ja ylikin. Itsellänikin on edelleen käytössä 20 vuotta sitten ostettu Full Moonin petauspussi.  Full Moonin Arja tiivistääkin ajatuksen hyvin: ” Yksi hyvä on parempi kuin monta huonoa”.  Full Moonin lakanoiden pitkäikäisyys on myös ympäristöteko.

Oikean kokoiset lakanat osa rauhallisia unia

Lakanoiden yksilöllisyys ja oikea koko vaikuttavat myös paljon siihen, miltä lakanat käytössä tuntuvat. Oikean kokoiset lakanat takaavat paremmat ja rauhaisemmat unet. Erityisesti aluslakanoiden rullaantuminen ja rypistyminen on inhottavaa. Esimerkiksi Full Moonin innovatiiviset petauspussi ja pikapetauslakana ratkaisevat tämän haasteen. Itse ainakin nukun huomattavasti paremmin, kun lakanat eivät ole rutulla tai mytyllä. Oikeankokoiset lakanat myös näyttävät kalliimmilta ja laadukkaammilta, ainakin omasta mielestäni – aivan kuten pukeutumisessa hyvin istuvat vaatteet.  Full Moonilta on saatavilla juuri sinun sänkyysi sopivat oikeankokoiset tekstiilit.

Kätevä tarranauhakiinnitys peitonpujotusaukossa estää peittoa karkailemasta ja pitää peiton paikallaan.

Osa luksusta on myös kaunis petaus. Sängyssäni käytän kolmea eri tyynykokoa, ja osa harmonista petausta onkin, että tyynyliinatkin ovat yhteen sopivat. Kauppojen hyllyiltä harvoin samaan sarjaa yhteensopiva tyynyliinoja löytyy, vieläpä useassa koossa.  Full Moonin valikoimista on useankokoisia tyynyliinoja ja näin on helppo muodostaa petauksesta kaunis kokonaisuus.. Luksusta on myös toki petaamisen kätevyys, jota erityisesti mielestäni Full Moonin petauspussi ja pikapetauslakana edustavat. Lisäksi asiakkaalla on lukuisia kustomoinnin mahdollisuuksia, esimerkiksi värien ja niiden yhdistelmien ja koristeiden kuten tereiden suhteen. Lakanoita voi Full Moonilla tilata myös nimikoinnilla.

Nykytrendinä on yhdistellä sängyssä erikokoisia tyynyjä. Kuvassa 50 x 60 cm sekä 60 x 80 cm koko. Full Moonin tyynyliinoissa voit yhdistellä värejä oman makusi mukaan. Kuvan kampapuuvillatyynyliinoissa väreivät ovat harmaa-valkoinen sekä musta-valkoinen vaihtoehto.

Oikeanlaisella huollolla lisää luksuksen tunnetta

Full Moonilla mitoituksissa on huomioitu kutistumisen vara, joten lakanat säilyttävät oikean kokonsa myös pesun jälkeen. Arja myös mainitsee, että heidän lakanoitaan ei tarvitse pestä ennen käyttöä, sillä kankaita ei ole käsitelty myrkyllisin ainein ja lakanat valmistetaan puhtaissa tiloissa.  Taattu värinkestävyys lisää myös lakanoiden käyttöikää.

Full Moonin lakanoissa käyttämien kangaiden hyvän värinkestävyyden ansiosta lakanatuotteissa voidaan yhdistellä myös mustaa ja valkoista kangasta.

Viimeisen silauksen lakanoiden luksukseen tuo myös niiden oikeanlainen huoltaminen ja hoito. Säännöllinen pesu parin viikon välein on lähtökohta. Lakanoissa huuhteluaineen käyttö on Arjan vinkin mukaan usein tarpeetonta. Parhaimman lopputuloksen saat kuivaamalla lakanat narulla ja ulkosalla.  Sen ekstra-ripauksen luksusta ja usein juuri sen luksus-tunteen, joka tulee hotellin lakanoissa, saa mankeloimalla tai silittämällä lakanat. Jos siis kaipaat lisäripauksen luksusta vuoteeseesi, kokeile silittää lakanat ennen petaamista.

Laaja kokovalikoima ja myös mittatilauslakanoita

Full Moonin lakanat ommellaan Suomessa ja valmistus on täysin kotimaista. Laajan peruskokojen valikoiman lisäksi, kotimainen valmistus mahdollistaa sen, että lakanoita on saatavilla vaivattomasti myös mittatilauksena missä tahansa koossa ja muodossa niin patjoille, tyynyille kuin peitoillekin. Eri tyyny-, peitto- ja patjakokojen lisääntyessä, Full Moonin laajat mittavalikoimat sekä mittatilauslakanat tarjoavat mahdollisuuden saada juuri oikein istuvat lakanat omaan vuoteeseesi. Valikoimista löytyy lakanatuotteiden lisäksi esimerkiksi sängynpäädyn huppuja, päiväpeitteitä, koristetyynyjä sekä nyt suosituiksi nousseet runkopatjanpäälliset.

Full Moonin nettikaupast löytyy valmiiksi valikosta lukuisia kokovaihtoehtoja. Jos kuitenkin tarvitsemansi koko puuttuu, kannattaa olla yhteydessä Full Mooniin ja oikea koko valmistetaan sinulle mittatilauksena.

Full Moonin tuotteita voit ostaa kätevästi verkkokaupan kautta. Full Moonille asiakaslähtöisyys on tärkeää, ja apua saa helposti myös puhelimitse, jos esimerkiksi pohdit oikeaa kokoa tai haluat keskustella mittatilaustuotteista. Toimitusaika tuotteille, joita ei ole varastossa, on noin 2-3- viikkoa.

Full Moonin valikoimista on mahdollista tilata myös lakanoita, joissa lakanan eri puolet ovat eri väriset. Kääntämällä peittoja ja tyynyjä saa nopeasti erilaisen ilmeen vuoteeseen ja vaihtelua helposti. Yllä ja alla olevissa kuvissa on käytetty samoja lakanoita, jotka ovat vain käännetty – ja tunnelma on välittömästi erilainen.

Kuvien lakanat ovat kampapuuvillaa, joissa pussilakana ja tyynyliina ovat kaksivärisiä ja käännettäviä.

 

Kuvien tuotteet:
Pussilakana (200 x 220 cm), kampapuuvillaa, harmaa-valkoinen
Tyynyliina (50 x 60 cm), kampapuuvillaa, harmaa-valkoinen
Tyynyliina (60 x 80 cm), kampapuuvillaa, musta-valkoinen
Tyynyliina (60 x 90 cm), kampapuuvillaa, musta-harmaa
Petauspussi (160 x 200 cm), kampapuuvillaa, harmaa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Voimanpuute ei vaivaa tätä Audia – uudessa ABT RS7-R:ssä on 740 heppaa ja 920 newtonin vääntö

Audi esitteli uusimman sukupolven RS 6:n ja RS 7:n viime syyskuussa Frankfurtin autonäyttelyssä. Ne ovat ehtineet jo tuning-pajojen kynsiinkin,...

Autonvalmistajien historiaa: AMC – Taistelija kolmen suuren varjossa

Amerikan Yhdysvalloissa oli aikanaan kolme suurta autonvalmistajaa: General Motors (GM), Ford ja Chrysler. Näiden jälkeen tuli pienempi American Motors...

Upotti poikaystävänsä auton jokeen – samalla löytyi Mazda RX-7 ja viisi muuta autoa!

Vinkki vedenalaisesta autosta voi johtaa mystisiin löytöihin. Näin kävi sukellusryhmälle, joka oli saanut vinkin joen pohjassa köllöttelevästä avolavasta. Mustasukkaisuuden roihahtaessa...

Maailman vähiten ajettu Lamborghini Miura SV tarjolla – auto myytiin uutena Saudi-Arabian kuningasperheelle

Vuonna 1966 debytoinut Lamborghini Miura mainitaan usein maailman kauneimpia autoja listattaessa. Jo ”tavalliset” Miurat ovat nykyään huippukalliita, mutta tämän...

Oletko kuullut BMW E1:stä – tämä sähköauto esiteltiin jo 1990-luvun alussa

BMW:n i8-hybridisportin valmistus loppuu pian, mutta kaupunkikäytössä parhaimmillaan oleva i3-täyssähköauto jää edelleen tarjolle. Harva tietää, että i3:lla oli henkinen...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...