Kuin piste i:n päälle – Balmuirin nahkainen kynäkotelo

Kaupallinen yhteistyö: Balmuir

Suomalainen Balmuir on tullut tunnetuksi laadukkaista tuotteistaan, joita olen vaimoni kanssa suosinut muutaman vuoden ajan. Vaatehuoneeni kulmakivinä toimivat solmiolaatikko ja kellolaatikko, sekä läjä miesten asusteita. Vaimoni on puolestaan tykästynyt joululahjaksi saamaansa nahkalompakkoon ja kovasti toivoo tänä jouluna laukkua. Yhteisessä käytössä olevat kashmirhuivit eivät selkeästikään riitä. 😀

https://www.instagram.com/p/BbEyg98Djaz/

Helsingin matkoilla piipahdan usein Balmuirin Brand Storessa tutkailemassa mitä kivaa sitä seuraavaksi hankkisi. Itse olen tietyllä tapaa heikkona Balmuirin nahkatuotteisiin ja viime aikoina, pienen laatukynävillityksen myötä, olen pysähtynyt usein Balmuirin vesipuhvelinnahkalla päällystetyn kynäkotelon kohdalla. Hinta ei olisi kovin paha (109 €) ja pari Lamyn kynääkin siihen olisi jo valmiina olemassa. Paikkakin on kotelolle olemassa, jossa se pääsisi myös rekvisiitaksi tuotekuviin, koska Stylefellow’ssa tykkäämme yhdistellä eri tuotesegmenttejä toisiinsa.

Suomalaista laatua; Herrainpukimon puku, paita ja solmio, sekä Balmuirin silkkinen taskuliina.
Suomalaista laatua; Herrainpukimon puku, paita ja solmio, sekä Balmuirin silkkinen taskuliina.

Järkiajattelulla – jos sellaista tällaisessa asiassa voi edes mainita – kahden kynän vetävä kotelo on siinäkin mielessä kätevä, että sen avulla säästää tilaa, kun kyniä ei tarvitse säilöä omissa koteloissaan. Tämä on linjassaan vaikkapa kellolaatikon idean kanssa, jolla saat yhteen paikkaan kompaktisti kaikki kellosi sen sijaan, että sinulla on useita erinäköisiä laatikoita pitkin pöytiä.

HUOM!
Artikkeli sisältää affiliate-linkkejä Balmuirin verkkokauppaan.

Lue lisää