Kotimaisten korujen joulukauppa: Joulunajan korujen erikoiskaupasta löydät laajan valikoiman koruja

Ne erilaiset korut – itselle tai lahjaksi

Etsitkö persoonallista lahjaa tärkeälle ihmiselle? Kaipaatko massatuotettujen korujen sijaan omaa persoonaasi kuvastavia koruja? Kotimaisten korujen joulukaupasta löydät erilaiset korut itsellesi tai lahjaksi.

Juuri avattu kotimaisten korujen joulukauppa tuo yhteen korualan taitajat ja kuluttajat sekä korut, jotka syntyvät Suomessa taitavissa käsissä aidoista materiaaleista ja saavat muotonsa rohkeudesta ja uskalluksesta.

Koronan vuoksi peruutettujen tapahtumien listalla ovat myös useat joulumarkkinat- ja torit, joissa perinteisesti korualan toimijat tekevät joulumyyntiään. Poikkeukselliset ajat synnyttivät harvinaislaatuisen kotimaisten korujen kaupan jouluksi tukemaan pienyrittäjiä ja alan tunnettavuutta. Kotimaisten korujen joulukauppa palvelee loppiaiseen asti.

Hopeasta valmistetut geometriset TUOHI Jewelryn statement-korvakorut, Kotimaisten korujen joulukauppa
TUOHI Jewelryn statement-korvakorut

Kattava valikoima Suomessa valmistettuja koruja

Keväällä järjestetty Kotimaisten korujen ystävämyynti siirtyi nyt jouluksi asiakkaiden ja myyjien toiveesta verkkokauppa-alustalle, jossa tuotteita on kätevämpi selata sekä ostaa. Valikoimissa on 25 korualan taitajalta lähes 400 erilaista korua. Korulahjojen ostaminen on nyt helppoa, sillä perinteisesti näin laajaa Suomessa valmistettujen korujen valikoimaa ei ole ollut kuluttajien saatavilla yhdestä paikkaa.

Anton Leivo Design Scorpion, Kotimaisten korujen joulukauppa
Anton Leivon Scorpion riipusrintaneulat ovat myös ehdolla Vuoden koruksi.

Joulukaupasta ostat uniikkeja ja persoonallisia koruja suoraan niiden suunnittelijoilta ja valmistajilta. Valikoimissa on mukana myös Vuoden koru -kilpailun finalistikoruja sekä Vera Korpilaakson korukuvituksista tehtyjä sisustusjulisteita. ⁠

Vuoden koru -finalistit korusisustusjulisteet
Kotimaisten korujen joulukaupassa on myös saatavilla Vera Korpilaakson kuvittamia sisustusjulisteita koruista.

Joulukaupan valikoima esittelee samalla kotimaisen korualan moninaisuutta

Sen lisäksi, että korujen laaja valikoima on luonut joulukaupassa paljon valinnan varaa, on valikoima entistä monipuolisempi kuin esimerkiksi ketjuliikkeiden myymälöissä. Tämä mahdollistaa persoonallisten ja erottuvien korulahjojen ostamisen, sillä valikoimissa on myös useita uniikkikoruja. Korujen materiaaleissa pääosa on tehty kullasta ja hopeasta sekä lisäksi saatavissa on myös jalokivikoruja. Suunnittelijoiden omanlaiset muotokielet tekevät valikoimasta mielenkiintoisen ja samaan aikaan pääset tutustumaan kotimaisten korujen laajaan ja monipuolista tarjontaan.

Suosittelemme

Joulukaupasta löydät myös uniikkikoruja ja jalokivellisiä koruja. Kuvassa Atelier Eklöfin timanttisormus.

Ostos Kotimaisten korujen joulukaupasta on lisäksi tärkeä tuki pienyrittäjille ja alan toimijoille – myös alan osaamisen säilyttämisen näkökulmasta. Tehdessäsi vastuullisia ja kestäviä koruostoksia, olet samalla mukana tukemassa kotimaista työtä ja alan osaamista.

Anna lahja, joka vaikuttaa

Korulahja on pieni paketti, jolla on suuri merkitys – niin lahjan saajalle kuin sen tekijällekin. Koru on pitkäikäinen lahja, joka pitää sisällään tarinan ja merkityksen. Koska lahjasi saaja on myös ainutlaatuinen, älä tyydy massatuotettuun lahjaan. Anna aito lahja, joka koskettaa ja on ikimuistoinen. Jokaisella korulla on oma tarinansa, joka elää sinun antamanasi ja lahjansaajan käyttämänä. Tee joulun paras lahjaostos itselle – tai ystävällesi, kumppanillesi tai sukulaisellesi.

Lisäksi kotimaisten korujen ystäville on tarjolla kiitos: kaikkien Kotimaisten korujen joulukaupasta ostosten tehneiden kesken arvotaan 100 euron korulahjakortti, jolla voit hankkia lisää koruja.

Bu.kén Vuoden koru 2019 -kilpailun voittanut Hydrangea -korusarja on täydentynyt ja eri malleja voit ostaa myös Kotimaisten korujen joulukaupasta.

Kotimaisten korujen joulukaupassa ostat tuotteet suoraan tuotteiden valmistajilta tai suunnittelijoilta. Joulukaupan takana olevan Jules & Beryl kuitenkin auttaa mielellään lahjapohdinnoissa ja ostoksissa. Mikäli siis kaipaat vinkkejä tai apua, kannattaa myös hyödyntää meidän apu Jules & Berylillä ostosten lomassa.

Siirry ostoksille Kotimaisten korujen joulukauppaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat