Kotimaisten korujen joulukauppa: Joulunajan korujen erikoiskaupasta löydät laajan valikoiman koruja

Ne erilaiset korut – itselle tai lahjaksi

Etsitkö persoonallista lahjaa tärkeälle ihmiselle? Kaipaatko massatuotettujen korujen sijaan omaa persoonaasi kuvastavia koruja? Kotimaisten korujen joulukaupasta löydät erilaiset korut itsellesi tai lahjaksi.

Juuri avattu kotimaisten korujen joulukauppa tuo yhteen korualan taitajat ja kuluttajat sekä korut, jotka syntyvät Suomessa taitavissa käsissä aidoista materiaaleista ja saavat muotonsa rohkeudesta ja uskalluksesta.

Koronan vuoksi peruutettujen tapahtumien listalla ovat myös useat joulumarkkinat- ja torit, joissa perinteisesti korualan toimijat tekevät joulumyyntiään. Poikkeukselliset ajat synnyttivät harvinaislaatuisen kotimaisten korujen kaupan jouluksi tukemaan pienyrittäjiä ja alan tunnettavuutta. Kotimaisten korujen joulukauppa palvelee loppiaiseen asti.

Hopeasta valmistetut geometriset TUOHI Jewelryn statement-korvakorut, Kotimaisten korujen joulukauppa
TUOHI Jewelryn statement-korvakorut

Kattava valikoima Suomessa valmistettuja koruja

Keväällä järjestetty Kotimaisten korujen ystävämyynti siirtyi nyt jouluksi asiakkaiden ja myyjien toiveesta verkkokauppa-alustalle, jossa tuotteita on kätevämpi selata sekä ostaa. Valikoimissa on 25 korualan taitajalta lähes 400 erilaista korua. Korulahjojen ostaminen on nyt helppoa, sillä perinteisesti näin laajaa Suomessa valmistettujen korujen valikoimaa ei ole ollut kuluttajien saatavilla yhdestä paikkaa.

Anton Leivo Design Scorpion, Kotimaisten korujen joulukauppa
Anton Leivon Scorpion riipusrintaneulat ovat myös ehdolla Vuoden koruksi.

Joulukaupasta ostat uniikkeja ja persoonallisia koruja suoraan niiden suunnittelijoilta ja valmistajilta. Valikoimissa on mukana myös Vuoden koru -kilpailun finalistikoruja sekä Vera Korpilaakson korukuvituksista tehtyjä sisustusjulisteita. ⁠

Vuoden koru -finalistit korusisustusjulisteet
Kotimaisten korujen joulukaupassa on myös saatavilla Vera Korpilaakson kuvittamia sisustusjulisteita koruista.

Joulukaupan valikoima esittelee samalla kotimaisen korualan moninaisuutta

Sen lisäksi, että korujen laaja valikoima on luonut joulukaupassa paljon valinnan varaa, on valikoima entistä monipuolisempi kuin esimerkiksi ketjuliikkeiden myymälöissä. Tämä mahdollistaa persoonallisten ja erottuvien korulahjojen ostamisen, sillä valikoimissa on myös useita uniikkikoruja. Korujen materiaaleissa pääosa on tehty kullasta ja hopeasta sekä lisäksi saatavissa on myös jalokivikoruja. Suunnittelijoiden omanlaiset muotokielet tekevät valikoimasta mielenkiintoisen ja samaan aikaan pääset tutustumaan kotimaisten korujen laajaan ja monipuolista tarjontaan.

Joulukaupasta löydät myös uniikkikoruja ja jalokivellisiä koruja. Kuvassa Atelier Eklöfin timanttisormus.

Ostos Kotimaisten korujen joulukaupasta on lisäksi tärkeä tuki pienyrittäjille ja alan toimijoille – myös alan osaamisen säilyttämisen näkökulmasta. Tehdessäsi vastuullisia ja kestäviä koruostoksia, olet samalla mukana tukemassa kotimaista työtä ja alan osaamista.

Anna lahja, joka vaikuttaa

Korulahja on pieni paketti, jolla on suuri merkitys – niin lahjan saajalle kuin sen tekijällekin. Koru on pitkäikäinen lahja, joka pitää sisällään tarinan ja merkityksen. Koska lahjasi saaja on myös ainutlaatuinen, älä tyydy massatuotettuun lahjaan. Anna aito lahja, joka koskettaa ja on ikimuistoinen. Jokaisella korulla on oma tarinansa, joka elää sinun antamanasi ja lahjansaajan käyttämänä. Tee joulun paras lahjaostos itselle – tai ystävällesi, kumppanillesi tai sukulaisellesi.

Lisäksi kotimaisten korujen ystäville on tarjolla kiitos: kaikkien Kotimaisten korujen joulukaupasta ostosten tehneiden kesken arvotaan 100 euron korulahjakortti, jolla voit hankkia lisää koruja.

Bu.kén Vuoden koru 2019 -kilpailun voittanut Hydrangea -korusarja on täydentynyt ja eri malleja voit ostaa myös Kotimaisten korujen joulukaupasta.

Kotimaisten korujen joulukaupassa ostat tuotteet suoraan tuotteiden valmistajilta tai suunnittelijoilta. Joulukaupan takana olevan Jules & Beryl kuitenkin auttaa mielellään lahjapohdinnoissa ja ostoksissa. Mikäli siis kaipaat vinkkejä tai apua, kannattaa myös hyödyntää meidän apu Jules & Berylillä ostosten lomassa.

Siirry ostoksille Kotimaisten korujen joulukauppaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Kotimaisten korujen joulukauppa: Joulunajan korujen erikoiskaupasta löydät laajan valikoiman koruja

Etsitkö persoonallista lahjaa tärkeälle ihmiselle? Kaipaatko massatuotettujen korujen sijaan omaa persoonaasi kuvastavia koruja? Kotimaisten korujen joulukaupasta löydät erilaiset korut...

Uudistuneen Vuoden koru -kilpailun vuoden 2021 finalistit on julkaistu

Tyyliniekassa alkunsa saaneen Vuoden koru -kilpailun finalistit on julkaistu. Vuoden koru 2021 -tittelistä kisaa kymmenen Suomessa valmistettua korusarjaa ja...

Laatukoru – koruja perheyhtiön arvoilla

Tyyliniekka on tutustuttanut teidät suomalaisiin uniikkeihin koruihin ja koruvalmistajiin Kuukauden koru -sarjassa, mutta nyt on esittelyvuorossa yksittäisen korun sijaan...

Mari Ruohomäen Bu.kén Hydrangea valittiin Vuoden koruksi 2019

Mynämäkeläisen Mari Ruohomäen Bu.ké-korumerkin aidoista hortensian kukista ilmeensä saanut Hydrangea-korusarja nousi yleisön suosikiksi ja valittiin äänestyksessä Vuoden koruksi. Vuoden...

On aika äänestää Vuoden koru 2019

Vuonna 2018 aloittamamme Kuukauden koru -artikkelisarjaan perustuva Vuoden koru -valinta tehdään tänä vuonna toista kertaa. Olemme kuukausittain nostaneet esiin...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.