Kalevan Kello on pitkän linjan kello- ja kultasepänliike. Nimensä mukaisesti Tampereen Kalevan kaupunginosassa vuonna 1977 toimintansa aloittanut yritys ja sittemmin Tuomiokirkonkadulle muuttanut yritys on tunnettu erityisesti vintagekelloista ja -koruista, mutta tarjolla on luonnollisesti uusia kelloja mm. Longinesilta ja Eternalta. Näiden lisäksi Kalevan Kello myy lahjatavaraa ja mm. Secridin suosittuja lompakoita. Palveluihin kuuluvat myös kellojen puhdistukset ja korjaukset.

Kalevan kellon tarjontaa. img_2620

Tyyliniekan kelloiltaan Kalevan Kello oli tuonut laajan valikoiman kunnostettuja vintage-kelloja. Niiden lisäksi näytillä oli laatikollinen NOS-kelloja, eli käyttämättömiä ja tehdasuusia klassikoita (NOS = new old stock). Mukana oli myös taskukelloja, joille löytyy edelleen uskollinen keräilijäkuntansa.

Juhani Pietarila esitteli laajaa vintage-kellovalikoimaansa.
Juhani Pietarila esitteli laajaa vintage-kellovalikoimaansa.

Katso Tyyliniekan Facebookista video, jossa Kalevan kellon Juhani Pietarila esittelee tarkemmin arvokellojaan. Näytillä on mm. yli satavuotias, avaimella vedettävä rannekello, jollaiseen en aiemmin ollut törmännyt.

Osallistu kevään Aika tyylikäs -tapahtumaan


MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA


Aika tyylikäs -tapahtuma järjestetään 7.4.2017 ilta-aikaan, Iskun myymälässä Viisarin kauppakeskuksessa. Ilmoittaudu ilmaiseksi täällä.


JÄTÄ VASTAUS