Kannustusta elämänmuutoksiin ja voimaa onnistumisiin

Kirjan kirjoittaja Jenny Belitz-Henriksson kannustaa kirjassaan elämänmuutokseen, joka kannattaa tehdä rakkaudesta itseään kohtaan. Ei inhosta, vihasta tai massiivisesta tyytymättömyydestä – vaan siksi, että haluaa itselleen parasta.

Uuteen nousuun -kirja tarjoaa kirjailijan omia kokemuksia ja oivalluksia hyvinvoinnista ja liikunnasta sekä johdattaa sporttisemman ja energisen arjen saavuttamiseen. Johdannossa kirjoittaja kuvailee tehneensä kirjan, jotta se pysäyttäisi ja innostaisi muuttamaan sen yhden mielessä olevan asian, johon lukija elämässään muutosta kaipaa.

Kirja käsittelee paljon painonhallintaa ja liikuntaa sekä energian lisäämistä arkeen, mutta kuten kirjoittaja toteaa, metodeja ja konsteja voi hyödyntää myös monessa muussakin tilanteessa. Vaikka useat kirjan esille ottamista asioista voikin peilata myös muihin elämänmuutoksiin, itselleni kirjan jälkimaku jäi teemallisesti vahvasti jopa enemmän liikunta- kuin painonhallintapainotteiseksi.

Kirjassa merkittävässä osassa ovat kirjailijan oma rakkaus juoksemiseen ja juoksemisen ilon löytäminen, josta juontaa erilaiset vinkit juoksuharrastukseen ja muun muassa juoksemisen varusteisiin. Kirjoittajan omien kokemusta lisäksi, kirjassa on useiden eri henkilöiden lyhyttarinoita elämänmuutoksista liittyen liikuntaan, ravintoon ja lepoon.

Kirjoittaja kertoo käyttävänsä joka päivä myös hetken tavoitteiden ja niiden toteutumiseen pohtimiseen sekä sellaisten asioiden miettimiseen, joita haluaa elämässään lisää. Tätä ajatusmaailmaa tukee kirjan kirjalliset harjoitteet. Kirjassa onkin hyviä ”Pohdi ja kirjoita ylös” -tehtäviä ja kysymyksiä, joiden kohdalla pääsee miettimään kirjassa käsiteltyjä asioita syvällisemminkin omakohtaisesti. Erityisesti kysymykset toimivat erilaisten elämänmuutosten äärellä kirjan kantavimpana antina, jos oma tilanteesi ei suoranaisesti liity painonhallintaan tai liikuntaan.

Kirja myös opettaa anteeksiantoa ja rakkautta itseä kohtaan. Kun kirjaan suhtautuu avoimin mielin, saa siitä tukea yleisestikin muuttaa elämäntapojaan itsensä arvostamisen lähtökohdasta. Kirjoittaja tuo esiin eri perspektiivejä energisempään oloon liittyen, kuten esimerkiksi teemoja liittyen itsetuntemukseen, arvoihin ja uneen.

Kirjassa korostuu myös oman ajatusmaailmansa voima, sillä usko siihen, että voi muuttaa asioita, muuttuu positiiviseksi voimaksi. Kokonaisvaltaisen tasapainon osana kirjan viesti on, että pikamuutosten ja poppaskonstien sijaan itsestään välittämällä ja pitkäjänteisillä, pienillä, muutoksilla saavutetaan enemmän.

Uuteen nousuun: löydä energisempi elämä -kirjan voit ostaa Adlibriksen verkkokaupasta.

Kirjasta saat uskoa omiin voimiisi muutoksessa onnistumiseen. Kirja onnistuu herättelemään alitajuntaa työskentelemään muutosten eteen ja erityisesti laittaa ajattelemaan oman muutoksesi toteuttamista konkreettisemmin itseesi uskoen. Itse kirjalta olisi kaivannut enemmän tiivistettyjä vinkkilistoja tai neuvoja ytimekkäästi nostaen vaikkapa infolaatikoihin.

Omasta mielestäni kirja antaa ihmisläheisen oppaan painonhallintaan ja liikuntatottumusten muuttamisen matkalle, mutta avoimesti suhtautumalla kirja voi myös olla hyvä sysäys muille elämänmuutoksille.

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme.

Lähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.