Kämmenen talvimalliston käsineet tuovat lämpöä ja väriä pukeutumiseen

Kaupallinen yhteistyö: Kämmencraft

Tyyliniekan toimituksen yhden suosikkibrändin, Kämmenen, talvimalliston käsineet ovat vihdoin ja viimein myynnissä. Malliston kivijalan muodostavat viime vuoden tapaan lampaannahkaiset ja kaninvuorilliset Moscow-, Helsinki-, ja Marrakech -käsineet, joiden rinnalle on tuotu todellisena katseenvangitsijana smurffinsiniset Ivalo-käsineet, sekä kashmirvuorilliset lampaannahkaa ja villakangasta yhdistelevät Scout Milwaukee -käsineet.

Kämmenen talvimalliston käsineet. Kuva: Kämmencraft

 

Kämmenen talvikäsineet ovat saatavilla Scout Milwaukee -käsineitä lukuunottamatta miesten ja naisten mitoituksella.

 

Kämmenen talvikäsineen yksityiskohta.

Suosittelemme

Mallisto on rakennettu järkevästi, sillä vaikka mustat käsineet puuttuvat kokonaan, voi malliston eri käsineillä hanskata lähes kaikki pukeutumisen osa-alueet. Burgundyn väriset Moscow-käsineet täyttävät hillitympää värimaailmaa suosivan tarpeet enemmän kuin hyvin ja ruskeita käsineitä etsivälle on tarjolla hillitympi Marrakech tai räväkämpi Helsinki. Helsingin sävy menee hieman oranssin puolelle, mutta sävy patinoituu varsin vähällä käytöllä hitusen tummemmaksi.

Kämmenen hanskat; Moscow, Marrakech, Logger

The Marrakech -käsineiden kaninvuori. Kuva: Kämmencraft

Selkeää irtiottoa edustavat Ivalot ovat puolestaan on-off -tyyppiset käsineet, joiden käyttäjä takuulla huomataan. Tällaiselle hieman konservatiiviselle pukeutujalle “smurffailu” on kutkuttava mahdollisuus, joten aika näyttää tuleeko nekin hankittua muiden Kämmenen käsineiden kaveriksi.

Ivalo-käsineet ovat katseenvangitsijat.

Täysin uudelle uralle Kämmen on lähtenyt The Scout Milwaukee -käsineillä, joissa on yhdistetty nahka ja tummansininen villakangas. Tämän lisäksi käsineissä on kashmirvuori. Milwaukee-käsineen toinen poikkeus muuhun mallistoon on tikkaus; Kämmenen käsineissä naisten malliston käsineet on tikattu sisäpuolelta ja miesten käsineet ulkopuolelta, mutta Milwaukeessa tikkaus on sisäpuolella vaikka kyseessä on miesten käsine. Käsine on kuitenkin sen verran tyköistuva, joten se sopii malliltaan ja tyyliltään mainiosti myös naisen käteen.

The Scout Milwaukee -käsineen kashmirvuori. Kuva: Kämmencraft

 

Kämmenen käsineet ostat helposti verkkokaupasta.

Lue lisää