Kalustejalkarakkautta – päivitä uusi ilme huonekaluillesi

Kaupallinen yhteistyö: Norse Interiors

Huonekalujen kalustejalkojen roolia sisustuksen kokonaisilmeessä usein vähätellään. Erilaisilla kalustejaloilla on kuitenkin helppo muuttaa koko huonekalun tyyliä ja tunnelmaa, ilman koko huonekalun uusimista. Omasta mielestäni kalustejalat ovat myös hyvä keino tuoda kotiin persoonallista ilmettä ja yksityiskohtia.

Kalustejaloilla tekee nopeasti vaikka hieman tylsästä perusvalkoisesta huonekalusta katseen kiinnittävän osan sisustusta.

Itseäni harmittaa, että kauniiden kalustejalkojen metsästäjälle myymälöiden hyllyt eivät juuri tarjoa innostumisen aiheita. Onneksi erilaisista nettikaupoista löytyy vaihtoehtoja, joissa kalustejaloista tehdään rohkeasti katseen kiintopisteitä – ja poiketaan tutuista muodoista ja malleista.

Sara-kalustejalkojen messinki on trendikästäkin trendikkäämpi yksityiskohta sisustukseen.

Norse Interiorsin Sara-kalustejaloissa yhdistyy skandinaavinen eleettömyys uudenlaiseen jalkamuotoon. Sara-jalat jäivät mieleeni kummittelemaan ja totesin, että niissä on jotakin erityistä, joten halusin jalat esitellä myös lukijoillemme.  Sara-kalustejalkojen juju on erityisesti siinä, että ne antavat illuusion siitä, että jalka olisikin kiinnitetty runkoon sivusta, jalan jatkuen pohjaa pidemmälle kalusteen sivua myöten. Herkullisen messinkisen ja kylmän kiiltävän kromisen vaihtoehdon rinnalla uusin värivaihtoehto on mattamusta.

Norse Interiorsin Sara-kalustejalat täydentävät hyvin Ikean kalusteita, mutta sopivat käytettäväksi kaikkien tasapohjaisten huonekalujen kanssa.

Koko jalan korkeus on noin 25senttiä. Maavaraa jalan kanssa rungolle jää noin 20 senttiä. Jaloissa on kiinnityslevyt, joihin saa tarvittaessa jopa 6 ruuvia. Jalka käy kaikille tasaisen pohjan omaaville huonekaluille. Pitkiin runkoihin tai runkoyhdistelmiin (esimerkiksi 180cm leveään Bestå-runkoon) Norse Interiors suosittelee keskelle tukijalaksi Ilse-sarjan jalkaa. Yhden Sara-jalan hinta on 30 dollaria.

Sara-jalkojen jatkuminen kalusteen sivulle tuo mielenkiintoisen yksityiskohdan myös rahin kanssa käytettynä.

Norse Interiors on erikoistunut erityisesti Ikean kalusteiden lisävarusteisiin, joten onkin syytä painottaa, että Sara-jalat käyvät useaan tarkoitukseen. Jalat sopivat esimerkiksi erilaisiin raheihin, tv-tasoihin tai mataliin kahvipöytiin.  Bestå-rungon kanssa ne nostavat runkoa ilmaan, jolloin runko saa lipastomaisemman tai senkkimäisemmän ilmeen. Vaikka Ikean runkoihin on saatavilla Norse Interiorsilta myös erilaisia etusarjoja ja peitelevyjä, mielestäni Sara-jalkojen kauniin konstailematon, mutta kuitenkin voimakas, ilme nostaa myös aivan perusvalkoisen kaapin uudelle tasolle ilman muuta lisävarustelua.

Mattamustan ja messingin lisäksi Sara-jalkojen värivaihtoehtona on kiiltävä kromi.

Norse Interiorsin valikoimasta löydät myös erilaisia vetimiä ja nuppeja. Yritys tarjoaa Stylefellow’n lukijoille kalustejalat, vetimet ja nupit -20% alennuksella koodilla ”StyleVIP”. Alennuskoodi on voimassa 13.12.2019 asti.  Yritys toimittaa Suomeen vain erityispyynnöstä, ja toimitusta kannattaakin tiedustella suoraan asiakaspalvelun kautta sähköpostitse (team (at) norseinteriors.com). Esimerkkinä: neljän Sara-jalan toimitus Suomeen maksaa 60 dollaria.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Habitaressa upeita klassikoita tuoreella twistillä

Fosto esittelee Habitare 2023 -messuilla laajan kattauksen mallistostaan ja osaamisestaan noin 40 eri valaisimen voimin. Tuttujen mallien ja värien lisäksi on esillä muun muassa...

S.U.F. Flying Finn on jälleen suomalainen ikoni kellotaivaalla.

S.U.F. Flying Finn on persoonallinen moottoriurheilukello jonka muotoilussa yhdistyvät Sarpanevan DNA ja ennakkoluuloton lähestyminen kilpa-autokellojen estetiikkaan. Yhteistyössä Valtteri Bottaksen kanssa suunnitellut limited edition-versiot vuonna...

Auton sisätilojen puhdistus ja suojaus

Auton sisätilat vaikuttavat viihtyvyyteen, ja matkustaminen on huomattavasti mielekkäämpää, kun ympärillä on puhtaat ja hajuttomat sisätilat. Eri pintamateriaalit säilyttävät myös paremmin alkuperäisen ilmeensä, kun pölyn, hiekan, ja muun lian hankauksesta johtuva kuluma vähenee.

Pirkan Kellon naisten arvokellot tarjoavat ajatonta tyyliä ja eleganssia

Viime vuosina Pirkan Kellossa olemme panostaneet käytettyjen naisten arvokellojen kauppaan. Arvokellojen kokoelmamme tarjoaa loistavan kattauksen käytettyjä arvokelloja myös naisten makuun. Kannanottoa klassiseen tyyliin ja...

Tyyliniekan uusimmat