Juhlapukeutumisen alusvaateongelmien ratkaisijat

Aluksi on syytä kiittää kaikesta upeasta palautteesta  liittyen edelliseen rintaliivit-kirjoitukseen. Näin toimittajana erityisesti kasvotusten saadut positiiviset ja kiitolliset palautteet tuntuvat mahtavalta.

Myös tästä syystä on upeaa, että Tyyliniekan yhteistyö Lumingerien kanssa jatkuu ja pääsen kirjoittamaan rintaliivien lisäksi myös muista alusvaatepukeutumisen tuotteista, joilla me naiset voimme tuntea olemme upeiksi kaikissa tilanteissa.

Juhla- ja pikkujoulusesongin lähestyessä on hyvä muistaa, että tyylikäs pukeutuminen lähtee oikeanlaisista alusasuista.

Juhlapukeutuminen yksi haaste on usein alusvaatteet.  Oikeanlainen alusvaatevalinta juhla-asun alle saa koko asun näyttämään paremmalta ja kantajansa tuntemaan itsevarmalta. Alusvaatteiden ei kuuluisi sanelle pukeutumista vaan mahdollistaa erilaiset asuvalinnat. Myönnän, että esimerkiksi olkaimettomat paidat ja mekot ovat itselläni jääneet viime vuosina  suosiolla kauppojen rekkeihin, sillä kurvikkaana en ollut löytänyt olkaimettomia rintaliivejä, joita voisin oikeasti käyttää.

Edelliskertaisten, lähes jumalaisen täydellisten, rintaliivivalintojen jälkeen heitin luottavaisin mielin Lumingerien Merville haasteen olkaimettomista rintaliiveistä. Myönnän, että muissa olosuhteissa olisin edelleen pettyneenä todennut itsekseni, että näin kurvikkaille ei vain olkaimettomat rintaliivit sovi vetovoiman lakien mukaan. Siispä erittäin odottavaisin aatoksin avasin Lumingerien paketin ja sovitin olkaimettomia Curvy Katen Luxe -rintaliivejä.

Olkaimettomissa Curvy Katen Luxe -rintaliiveissä on jämäkkä pyöreä kuppi sekä leveä, tukeva taustaosa.

 

Suosittelemme

Yksi silmiinpistävin ero moniin muihin olkaimettomiin rintaliiveihin Luxessa on leveä takaosa. Liivit pysyivät paikalla erittäin hyvin ja silikoninauhat tuntuivat miellyttävältä. Kaiken kaikkiaan liivit eivät puristaneet vaan tuntuivat jämäkältä päällä. Vaikkakin luontaisesti tuntui vetovoima kohti maata, ei liivit oikeasti kuitenkaan valunut päältä yhtään mihinkään. Liiveissä kooksi valikoitui 30G, eli UK-kokona 65G, joka on siis “meikäläisittäin” 65H, sama siis kuin kokoni yleensäkin rintaliiveissä. Lumingerien olkaimettomien rintaliivien valikoiman löydät kokonaisuudessaan tästä.

Curvy Katen Luxe –olkaimettomista rintaliiveissä on kätevät irrotettavat ja muunneltavat olkaimet.

 

Kylläpä hymyilyttää kun pitkästä aikaa voi valita päälle myös olkaimettomia vaatteita!

Erilaiset muotoilevat alusvaatteet  sopivat myös osaksi juhlapukeutumista eikä niitä kannata lainkaan häpeillä. Parhaimmillaan muotoilevat alusvaatteet eivät ole kuristavia vaan muotoilevat kevyesti, silottavat ja auttavat erityisesti vaatteiden istuvuudessa. Lumingerien valikoimista löytyy useita erilaisia muotoilevia alusvaatteita.

Curvy Katen Luxe -rintaliivit sekä Mitexin Glossy Hi Waist -muotoilevat alushousut.

Esimerkiksi erilaiset muotoilevat alushousut ovat yleisiä ja näistä löytyy erilaisia malleja niin lahkeellisista korkeavyötäröisiin. Malli kannattaa valita sen mukaan, mihin kohtaa vartaloa kaipaa apua. Tällaisia perinteisiä kohtia ovat vatsanseutu, takapuoli ja reidet. Valikoimista testiin päätyi Mitexin Glossy Hi Waist -korkeavyötäröiset alushousut. Näillä tukea saa erityisesti vatsanseudulle, eivätkä lahkeensuut kiristä vaan istuvat sulavasti. Kiitosta alushousuille pitää antaa erityisesti kauniista ulkonäöstä, joka ei muistuta lainkaan perinteistä mielikuvaa mummomaisista ”tukihousuista”.

Muotoilevat Mitexin Glossy Hi Waist -alushousuisut ovat kauniit. Avattava haarakiila helpottaa muun muassa pukemista.

Yksi naisen luottovaatteita alusvaatelaatikossa on alusmekko. Myös alusmekko voi olla muotoileva. Itse olen huomannut, että erityisesti vaaleat hameet ja mekot saattavat olla ongelmallisia. Toisin kuin tummat ja mustat mekot, vaaleat kankaat eivät esimerkiksi anna anteeksi ja häivytä selluliittia. Tästä syystä omasta mielestäni alusmekkolaatikosta kannattaa ensin löytyä ainakin se vaalea alusmekkko, kuten puuteripinkki tai ihonvärinen, koska nämä sopivat hyvin myös vaaleiden ja valkoisten asujen alle.

Lumingerien alusmekkovalikoimasta testiin päätyi Mitexin Pure Style –alusmekko. Tällä hetkellä alusmekkoa on saatavana nettikaupasta mustana, mutta powder pink –väri on suunnitteilla verkkokaupan valikoimaan tammi-helmikuussa.

Pure Style -alusmekko on napakka, mutta miellyttävä päällä. Yksikertainen ja tyylikäs ulkonäkö on tullut pitkälle 50-luvun alusmekkomielikuvista.

Alusmekko oli oikein miellyttävä valinta. Se ylettyi juuri sopivasta yläselän alkuun silottaen mahdollisia ”selkämakkaroita”. Kupittomana Pure Style on monikäyttöinen, kun se ylettyy edestä vain rintaliivien alle. Itselleni alusmekko on erityisesti hyvä silottamaan reisien ihoa. Alareuna pysyy paikallaan napakasti silikoninauhan avulla.

Itse käytän tavallisesti mekoissa kokoa 38, mutta tässä mallista itselleni koko L on miellyttävä – muotoilevat alusvaatteet eivät saa olla liian kireitä, tuleehan niissä viihtyä koko ilta ja välillä juhlanhumuinen yökin.

Muita hyviä seikkoja pitää mielessä alusmekkoostoksilla on, että muistaa valita oikeanmittaisen mekon. Liian lyhyt ei ylety tarpeeksi pitkälle reisiin ja liian pitkä puolestaan voi esimerkiksi istuessa näkyä mekon tai hameen helman alta.

Kupittoman Pure Style -alusmekon kaveriksi sopii vaikkapa Ava Lingerien Ellice-rintaliivit.

Pikkujoulusesonki on lähestymässä hyvää vauhtia. Muista viimeistellä juhla-asusi oikeanlaisilla alusvaatteilla. Valitse rintaliivien väri ja malli muun muassa asun värin ja kaula-aukon mukaan. Viimeksi kirjoitetuista syvään uurretuista rintaliiveistä moni onkin jo ehtinyt kysellä. Olkaimettomien rintaliivien kanssa nämä kaksi mallia muodostavat hyvät vaihtoehdot juhlapukeutumiseen.

Jos kaipaat mekolle tai hameellesi parempaa istuvuutta, kokeile rohkeasti alle myös erilaisia muotoilevia alusvaatteita. Alusvaatteilla voit tehdä asullesi jopa taikoja! Mutta muista, näidenkään alusvaatteiden ei kuulu kiristää ja tukehduttaa vaan pikemmin auttaa sinua puhkeamaan kukoistukseesi. Oikein mukavaa juhla- ja pikkujoulusesonkia teille kaikille, myös vaatteiden alle!

Kun on alusasuasiat kunnossa, on helppo pyörähdellä iloiten juhlahumuun.

Lumingerie on isoihin kuppikokoihin erikoistunut suomalainen verkkokauppa, jossa on Suomen paras koko- ja mallivalikoima kaarituettuja ja kaarituettomia rintaliivejä, imetysliivejä, urheiluliivejä sekä muita alusvaatteita, toppeja, paitoja ja mekkoja kurvikkaille, isorintaisille naisille. Toiminta-ajatuksena on tarjota kurvikkaille kauniita alusasuja, sillä kauneus ja hyvä olo ovat jokaisen naisen oikeuksia. Ajatus isorintaisille suunnatusta verkkokaupasta lähti kauppiaan omasta tarpeesta, sillä rintaliivejä tarpeeksi suurella kuppikoolla ja pienellä ympärysmitalla oli vaikeaa ja välillä jopa lähes mahdotonta löytää. Laajan tuotevalikoiman löydät verkkokaupasta Lumingerie.fi. Verkkokaupasta tilaat helposti ja luotettavasti, ja tuotteet voi sovittaa rauhassa kotona. Ostoksiin ei lisätä toimituskuluja ja tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Lumingeriesta löydät liivikoot 60-130 ja kuppikokoja D-kupista alkaen jopa O-kuppiin saakka.

Lue lisää