Hyvät rintaliivit kohottavat paljon muutakin

Itselleni rintaliivien ostaminen tuntuu todella ylivoimaiselta, koska oikeaa kokoa tai istuvaa mallia ei tunnu kaupoista löytyvän. Nyt onneksi sovituskoppipettymyksille tuli loppu, sillä löysin jokaisen kurvikkaan naisen unelmanettikaupan.

Lumingerie on suomalainen isoihin kuppikokoihin erikoistunut verkkokauppa, jonka monipuolisesta valikoimista löytyy rintaliivien lisäksi myös kattava valikoima muun muassa naisten alus- ja uima-asuja D-kuppikoosta alkaen sekä kurvikkaille suunniteltuja vaatteita.

Syväänuurretut Cleo by Panachen Koko-rintaliivit

Yleensä alusvaateostoksilla valinnan vähyys saa mielen maahan. Lumingerien nettikaupan hyvin kategorisoituja tuotteita selatessa iskee puolestaan helposti himotus, sillä valikoimasta löytyy lukuisia vaihtoehtoja niin väreissä kuin malleissa. Erityisesti vaikutuksen tekee laaja valikoima eri mallisia rintaliivejä: muun muassa topattuja, toppaamattomia, kaarituettuja ja olkaimettomia rintaliivejä.

Lyhyen hetken tuntui oudolta tilata rintaliivit verkosta, mutta kun on joutunut tuskailemaan sovituskoppipettymysten kanssa elämänsä ajan, nopeasti pienet epäilykset unohtuu, kun huumaantuu valikoimasta. Ostoksiin ei lisätä toimituskuluja ja tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Kuulostaa hyvältä!

Suosittelen kaikille myös lukemaan läpi vankan tietopaketin oikeankokoisten rintaliivien valinnasta. Monet naiset kulkevat väärän kokoisissa rintaliiveissä, monesti jopa niinkin yksikertaisesta syystä, että kaupoissa ei ole tarjolla kattavaa kokovalikoimaa. Lumingerien sovitusopas tarjoaa hyvät eväät oikean koon löytämiseen. Lisäksi Lumingerien Mervin blogista, löytyy Rintaliivi-koulu, josta löydät lisään hyödyllisiä neuvoja rintaliivien sovittamisesta ja oikeasta koosta.

Lumingerien Mervi neuvoo rohkeasti ottamaan yhteyttä  myös heidän asiakaspalveluunsa, jos et ole varma koostasi, sillä heiltä saat aidosti opastusta ja neuvoja rintaliivien ja koon valintaan! ”Oikean rintaliivikoon löytäminen voi tuntua vaikealta, kun kokomerkinnät ja mitoitukset vaihtelevat liivimerkkien välillä, ja erilaisia liivimalleja on loputtomasti. Lisäksi jokainen ihminen on yksilöllinen eikä kahta samanlaista rintaparia ole olemassakaan. On kuitenkin turha kärsiä huonosti istuvista rintaliiveistä, sillä oikeankokoiset ja oikeanmalliset rintaliivit ovat huomaamattomat ja mukavat päällä”, vinkkaa Mervi.

Lumingerien valikoima mahdollistaa kurvikkaillekin löytää juuri oikeanlaiset rintaliivit tyylikkään pukeutumisen lähtökohdaksi. Omasta mielestäni ei ole lainkaan liioiteltua sanoa, että oikeanlaisilla alusvaatteilla voi helposti pilata tai pelastaa koko asun. Oikeanlaiset alusvaatteet asun alla ovat pukeutumisen kulmakivi ja auttavat suuresti myös vaatteiden istuvuudessa.  Kun voi tuntea olonsa varmaksi ja mukavaksi alusvaatteissaan, itsetuntokin kohoaa. Itse ainakin huomaan, että oikeanlaiset alusvaatteet saavat katsomaan itseänsä peilistä huomattavasti itsevarmemmin ja hyväksyvämmin, juuri siitä syystä, että on itsevarmempi olo.

Kun valinnan vaikeus useasta mallista oli tehty ja ostokset suoritettu, saapuivat alusvaatteet kirjelähetyksenä nopeasti kotiin. Päädyin tällä kertaa kolmeen erilaiseen malliin, joista kahdet ovat ehdottomasta jokaisen naisen, lähes pakolliset, luottotoverit alustavaatelaatikossa ja kolmannet puhdasta herkuttelua & nautiskelua.

Ava Lingerien Ellice-rintaliivit ja yhteensopivat alushousut

Puuterin väriset rintaliivit ovat jokaisen naisen alusvaatelaatikon must ja Ava Lingerien Ellice-rintaliivien osalta oma etsintäni sai päätöksen. Tämä on juuri se oikea väri, joka tulisi pukea esimerkiksi valkoisen tai vaalean paidan alle, sillä tämä väri ei erotu vaikka kangas olisikin hieman läpikuultava. Puolestaan valkoiset rintaliivit erottuvat selkeämmin valkoisen kauluspaidan alta, joten valkoista parempi vaihtoehto on tämä puuteri tai hailakka roosa tai persikka, ihon sävystä riippuen. Tässä oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä ilmassa. Rintaliivit tuntuvat erittäin mukavilta päällä ja yksityiskohdat myös ilahduttavat silmää. Samat yksityiskohdat toistuvat myös sarjan alushousuissa. Nämä kyseiset rintaliivit muotoilevat povea täyteläisemmäksi eteenpäin suunnaten ja pyöristävät rinnanmuotoa kohottavasti, mutta silti sirosti. Siirrä tämä malli ehdottomasti ostoskoriin verkkokaupassa vieraillessasi!

Syväänuurretut Cleo by Panachen Koko-rintaliivit

Mustat Cleo by Panachen Koko-rintaliivit olivat malliltaan itselleni täysin uusi tuttavuus. Syvään uurretut rintaliivit ovat loistava valinta esimerkiksi mekon tai topin kanssa, jossa on syvempään uurrettu kaula-aukko.  Muotoonprässätty kuppi tukee todella hyvin, vaikkakin kupit ovat huomattavasti tavanomaisempia malleja ulompana ja sivumpana. Lisäbonus on olkaimien lisähakanen, jolla olkaimet saa liitettyä takaa yhteen, sopien hyvin myös painijaselkäisten yläosien kanssa. Tätä mallia suosittelen erityisesti juhlaan -sen hieman avonaisemman topin tai mekon kaula-aukon kaveriksi. Loistava lisä rintaliivilaatikkoon ja varmasti imartelee montaa asua vaikkapa pikkujoulujen aikaan.

Syväänuurretut Cleo by Panachen Koko-rintaliivit imartelevat loistavasti vaikkapa pikkujoulukauden syvempään uurrettuja juhlamekkoja.

Lumingerien valikoimassa on upeaa, että joukkoon mahtuu myös väri-ilottelua monotonisen valkoisen ja mustan kaveriksi. Ensivaikutelma Fantasien kirsikanvärisestä Rebecca Lace -rintaliiveistä on mukavuus päällä. Loistavasta tuesta huolimatta, ne ovat pehmeät ja miellyttävät. Kuppien materiaali joustaa hieman, mikä ehdottomasti antaa liiville käyttömukavuutta. Tämä liivi muotoilee rintoja hieman ulospäin sivuttain ja luo hienoista visuaalisesta illuusioita täten kapeammasta vyötäröstä. Erityismaininta, kuten myös puuterinväriselle Ellicelle, tulee antaa leveästä takaosasta, joka tukee erinomaisesta ja todellakin vie lähes kokonaan painontunteen olkapäiltä. Itselläni tämä liivi on tullut ahkeraan arkikäyttöön muun muassa käyttömukavuutensa vuoksi.

 

Fantasien kirsikanväriset Rebecca Lace -rintaliivit hurmaavat herkullisen värin lisäksi käyttömukavuudellaan.

Tämän kokemuksen perusteella voin täydellä sydämellä suositella Lumingerien verkkokauppaa: Valikoima on loistava ja itse tuotteet erittäin kauniita, laadukkaanoloisia, ja ennen kaikkea tukevat hyvin ja tuntuvat päältä hyvältä. Hinta-laatusuhteen voin myös kehua olevan erittäin kohdallaan. Verkkokaupasta ostamista auttaa monipuoliset tuotekuvat ja selkeät tuotekuvailut. Kyllä oikeanlaiset rintaliivit saavat helposti naisen tyytyväiseksi!

Lumingerie on isoihin kuppikokoihin erikoistunut suomalainen verkkokauppa, jossa on Suomen paras koko- ja mallivalikoima kaarituettuja ja kaarituettomia rintaliivejä, imetysliivejä, urheiluliivejä sekä muita alusvaatteita, toppeja, paitoja ja mekkoja kurvikkaille, isorintaisille naisille. Toiminta-ajatuksena on tarjota kurvikkaille kauniita alusasuja, sillä kauneus ja hyvä olo ovat jokaisen naisen oikeuksia. Ajatus isorintaisille suunnatusta verkkokaupasta lähti kauppiaan omasta tarpeesta, sillä rintaliivejä tarpeeksi suurella kuppikoolla ja pienellä ympärysmitalla oli vaikeaa ja välillä jopa lähes mahdotonta löytää. Laajan tuotevalikoiman löydät verkkokaupasta Lumingerie.fi. Verkkokaupasta tilaat helposti ja luotettavasti, ja tuotteet voi sovittaa rauhassa kotona. Ostoksiin ei lisätä toimituskuluja ja tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Lumingeriesta löydät liivikoot 60-130 ja kuppikokoja D-kupista alkaen jopa O-kuppiin saakka.

 

 

4 KOMMENTIT

  1. Olisi ollu mukavaa kuulla että minkä koon valitsit mistäkin liivistä niin sais vähän käsityksen miltä esim juuri sun kokosi näyttää 😊

    • Hei Sofia! Kiitos kommentistasi. Oma kokoni on 65H, joka on kokona Ellice-rintaliivissä sekä Rebecca Lace -liivissä. Syväänuurretusta Koko-rintaliiveistä kooksi valikoitui 70FF eli 70H. Tässä liivissä Lumingerien pää auttoi löytämään oikean koon ja kokohan oli oikein sopiva.

  2. Kiitos Johanna tästä ”kohottavasta” kirjoituksestasi. Käyn usein kurkkaamassa, mitä uutta Tyyliniekka kirjoittaa. Useimmiten ehkä enemmän miesväkeä kiinnostavaa (luen kyllä nekin). Kirjoitit aiheesta, joka on todella tärkeä isolle-pienelle naiselle. Kiitos siitä ja hyvistä kuvista. Nyt hankintoja tekemään ja toivottavasti liivit istuvat loistavasti minullekin.

    • Hei Maru,
      kiitos kommentistasi. Toivon mukaan löydät valikoimista omat ihastuksesi! Erittäin mukavalta on itsestä tuntunut päällä kaikki valinnat.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Uutuus: Breitling Top Time Limited Edition

Breitling julkisti vuonna 1960 modernin ja rohkeasti toteutetun Top Time -kronografin, joka herätti sporttisella ja nuorekkaalla ilmeellään niin miesten...

Myydään: Fordin vintage-avolava saksalaisella talousmoottorilla

Mitä tehdä, kun pitää enemmän 70-lukulaisen miehekkäästä automuotoilusta, haluaa kuljettaa säänkestävää tavaraa, mutta ei ole valmis sponsoroimaan jokaista vastaantulevaa...

Voimanpuute ei vaivaa tätä Audia – uudessa ABT RS7-R:ssä on 740 heppaa ja 920 newtonin vääntö

Audi esitteli uusimman sukupolven RS 6:n ja RS 7:n viime syyskuussa Frankfurtin autonäyttelyssä. Ne ovat ehtineet jo tuning-pajojen kynsiinkin,...

Autonvalmistajien historiaa: AMC – Taistelija kolmen suuren varjossa

Amerikan Yhdysvalloissa oli aikanaan kolme suurta autonvalmistajaa: General Motors (GM), Ford ja Chrysler. Näiden jälkeen tuli pienempi American Motors...

Upotti poikaystävänsä auton jokeen – samalla löytyi Mazda RX-7 ja viisi muuta autoa!

Vinkki vedenalaisesta autosta voi johtaa mystisiin löytöihin. Näin kävi sukellusryhmälle, joka oli saanut vinkin joen pohjassa köllöttelevästä avolavasta. Mustasukkaisuuden roihahtaessa...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...