Isänpäivän lahjavinkit à la Lindroos

Kaupallinen yhteistyö: Lindroos

Isänpäivä on jo nurkan takana ja mikäli haluat kiittää tosielämän sankaria tyylikkäällä lahjalla, joka kestää sanan varsinaisessa merkityksessä vaikka isältä pojalle, on tässä pari vinkkiä.

Artikkelin tuotteet on valittu itsenäisesti Lindroosin valikoimista. Tuotteet voi tilata verkkokaupasta tai ostaa suoraan Helsingin keskustan myymälöistä.

Omega Seamaster Diver 300M 007 Edition

Isä on monelle elämän suurin sankari, joka päihittää jopa tunnetun fiktiivisen sankarin, James Bondin. Yhteistä on kuitenkin se, että isätkin tykkäisivät usein olla kuin agentti 007, mutta ilman todellisia vaaroja. Onneksi samaa fiilistä voi hankkia ranteeseen viimeisimmässä Bond-elokuvassa, No Time To Die, esiintyneen Omega Seamaster Diver 300M 007 Edition -sukeltajankellon muodossa.

Seamaster Diver 300m 007 Edition 42mm

Itse lähestyn asiaa jossain määrin Bond-fanina, jolloin arvostuskohtana toimii keräily- ja tunnearvon lisäksi kellon vertailu muiden arvokellovalmistajien vastaaviin, titaanista valmistettuihin kellomalleihin. Tätä näennäistä järkiperustelua käyttäen 007 Edition on varsin hyvä ostos, sillä kilpailua ei sanottavammin ole. Ja kuitenkin, Bond-kello on ehkäpä se halutuin/tunnetuin ja sitä kautta edes jollain tavalla järkisyillä (itselleen) perusteltavissa oleva kello, josta on valmis maksamaan ekstraa kahdesta brändistä.

Montblanc Great Characters John F. Kennedy Special Edition Ballpoint Pen

Laadukas mustekynä on oivallinen valinta, jolla on ilo kirjoittaa. Kynänvalmistajien aateliin lukeutuva Montblanc tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia mustekyniä, joista valinta kohdistuu tällä kertaa Great Characters -sarjaan lukeutuva John F. Kennedy Special Edition – ja arkikäyttöön ylellisen kirjoitustuntuman tarjoava Ballpoint-malli.

Great Characters John F. Kennedy Special Edition Ballpoint Pen

Suosittelemme

John F. Kennedyä pidetään myös eräänä kaikkien aikojen parhaiten pukeutuneista miehistä. Jo 1961 GQ (Gentlemen’s Quarterly -lehti) kirjoitti: “Kennedy määrittää Washingtonin tyylin, maun ja luonteen.” Myös muut lehdet ja mediat kirjoittivat – ja ovat sittemmin kirjoittaneet – lukemattomia palstakilometrejä edesmenneen presidentin tyylistä.

Lue lisää