Isänpäivälahjaksi laadukas ja turvallinen lompakko

Isänpäivää vietetään Suomessa joka vuosi marraskuun toisena sunnuntaina ja mikäli et ole vielä ehtinyt hankkia isälle lahjaa, niin tässä yksi aidolta nahalta tuoksuva vinkki.

Bellroy on australialainen yritys, joka sai alkunsa paksuista lompakoista. Sen perustajat saivat eräänä päivänä 2000-luvun alussa idean kehitellä laadukas ja minimalistinen lompakko, johon kortit ja rahat mahtuisivat niin, että lompakosta ei tulisi paksua. Ideaa kypsyteltiin ja tuotekehitystä tehtiin vajaa kymmenkunta vuotta, kunnes ensimmäinen lompakko tuli myyntiin vuonna 2010.

bellroy-rfid-08

Bellroy -lompakot valmistetaan ympäristöystävällisesti laadukkaasta kasviparkitusta nahasta. Vahvat tikkaukset pitävät lompakon kasassa vuosia. Valmistaja uskoo tuotteeseensa ja myöntää lompakoilleen peräti kolmen vuoden takuun.

Isänpäivälahjaksi valitsemamme tuote on tyylikäs Caramel-värinen Bellroy Note Sleeve -lompakko, jossa on viisi erilaista paikkaa korteille ja setelitasku. Lompakon sisäsivuilla on tärkeimmille korteille kolme yksittäistä taskua, joista kortit saa nopeasti käyttöön. Vasemmalla sivulla on tasku johon voi pinota harvemmin käytettäviä kortteja ja pinon saa vetimen avulla helposti esiin. Setelitaskun sisältä löytyy kansiläpällä varustettu tasku, johon menee mukavasti lisää kortteja tai vaikkapa pankkitunnukset, jos niitä tohtii kantaa mukanaan.

bellroy-rfid-02

Suosittelemme

Tämä lompakkomalli on myös RFID-suojattu, mikä tarkoittaa sitä että sen sisällä olevat kortit ovat suojassa niitä etälukulaitteilla skannaavilta roistoilta. Verhoilu kätkee sisäänsä materiaalia, joka estää RFID-signaalien liikkumisen. Tämän tyyppinen rikollisuus ei ole vielä kovin yleistä Suomessa, mutta suojaus on hyvä lisä matkustelevalle isälle. RFID-suojauksessa on kuitenkin yksi huono puoli, jos isä sattuu olemaan innokas joukkoliikenteen käyttäjä, niin bussikortin luku lompakon sisältä ei onnistu.

bellroy-rfid-09

bellroy-rfid-10

Bellroyn lompakko tarjoaa isälle iloa vuosiksi eteenpäin ja omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että kun siihen tottuu, siitä ei halua luopua. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä kirjekuoressa, joten lahjan antajan ei tarvitse käyttää aikaa paketoimiseen.

Suomessa Bellroyn lompakkoja ja muita tarvikkeita myy Mukama, jonka verkkokaupasta löytyy hyvä valikoima myös muita tyylikkäitä varusteita isälle ja koko perheelle.

Lue lisää