Hullut päivät 8.-12.10.2014

Stockmannin Hullut Päivät ovat täällä taas ja on aika koota vinkkilistaa hyvistä ostoksista. Aiemmilla kerroilla olen listannut kunkin päivän mielenkiintoisimmat tarjoukset, mutta nyt unohdin pitkän listan ja keskityin poimimaan kymmenen parasta tarjousta perusteluineen.

Hullujen Päivien kymmenen parasta tarjousta

Jos tuotteen kohdalla ei ole erillistä mainintaa, on se saatavilla kaikista myymälöistä ja verkkokaupasta. Rivin lopussa on myös merkintä miltä sivulta painetusta katalogista kyseinen tuote on poimittu.

1. Barbourin tikkitakki 129 €

Barbour on englantilainen klassikkomerkki, jonka vaatteet on tehty kestämään. Tikkitakki on puolestaan kolean ja viileän kelin takki, joka sopii monenlaiseen pukeutumiseen. Tikkitakin merkintä lienee Liddesdale tai Liddesdale Heritage.

Saatavuus: keskiviikosta alkaen kaikki liikkeet ja verkkokauppa, katalogin sivu 131

2. Canalin villakangaspuku 690 €

Canali on italialainen huippuvaatemerkki, joka vaatettaa miehen päästä varpaisiin. Canalin villakangaspuvut ovat lähtökohtaisesti laadukkaita ja työnjälki on hyvää. Mikäli kaapistasi ei löydy vielä laadukasta tummaa pukua, kannattaa tsekata Canali.

Saatavuus: keskiviikosta alkaen Helsinki ja verkkokauppa, katalogin sivu 30

Suosittelemme

3. Polo Ralph Laurenin kauluspaita 59,90 €

Ralph Lauren on ikoninen vaatevalmistaja, jonka Polo-mallisto tunnetaan laadukkaana ja nimensä mukaisesti sporttisempana (lue: vapaamuotoisempana) mallistona. Nappikauluspaita sopii erityisesti irtotakin tai neuleen kaveriksi. Jos värin valinta tuottaa päänvaivaa, niin itse ottaisin sinisen sen paremman yhdisteltävyyden takia.

Saatavuus: keskiviikosta alkaen Helsinki ja verkkokauppa, katalogin sivu 31

4. Bossin kashmirvillahuivi 59,90 €

Kylmiä ilmoja vastaan kannattaa suojautua ja kashmirvillainen kaulahuivi on paitsi lämmin, myös miellyttävä ihoa vasten. Arjen luksusta, johon kannattaa olla varaa.

Saatavuus: torstaista alkaen kaikki liikkeet ja verkkokauppa, katalogin sivu 128

5. Sauson nahkakäsineet 44,90 €

Mikäli sinulta puuttuvat talvea vastaan mustat perushansikkaat, ovat suomalaisen Sakari Sauson teettämät nahkahansikkaat oivallinen hankinta.

Saatavuus: torstaista alkaen kaikki liikkeet ja verkkokauppa, katalogin sivu 129

6. Lagerfeldin päällystakki 249 €

Viileiden kelien saavuttua puvun kaveriksi kannattaa pukea villakangastakki. Hullujen Päivien kestotarjous puolustaa paikkaansa hyvin tälläkin kertaa, sillä Lagerfeldin takin leikkaus on tyylikkään ajaton.

Saatavuus: keskiviikosta alkaen Helsinki, Tampere ja verkkokauppa, katalogin sivu 30

7. Tiger of Swedenin merinoneule 69,90 €

Merinovillainen neule on yksi järkevimmistä vaatekappaleista, sillä ohuempana se sopii mainiosti mm. kauluspaidan päälle tuoden lisälämpöä ja tyyliä. Merinoneule tuntuu hyvältä myös suoraan iholla. Tiger of Swedenin neule on hyvä valinta etenkin hoikemmalle miehelle.

Saatavuus: keskiviikosta alkaen kaikki liikkeet, katalogin sivu 36

8. Tommy Hilfigerin sukat (2 paria) 8,90 €

Kukapa kulkisi talvella ilman sukkia. Tommy Hilfigerin sukat ovat yleensä ottaen lujaa tekoa ja värilajitelma on tällä kertaa kohdallaan. Hillityt värit sopivat hyvin virallisempaankin pukeutumiseen.

Saatavuus: keskiviikosta alkaen kaikki liikkeet ja verkkokauppa, katalogin sivu 37

Hullujen Päivien tarjontaa.
Hullujen Päivien tarjontaa.

Plus pari bonusta…

9. Lumi-nahkalaukku 99,90 €

Jos tavoitteena on shoppailla hullareilla em. listan mukaisesti, kannattaa muistaa myös parempaa puoliskoa jos sellainen on. Laukut ovat lähtökohtaisesti hyvä valinta.

Saatavuus: keskiviikosta alkaen kaikki liikkeet ja verkkokauppa, katalogin sivu 13

10. Scalextric Bugatti Supercars -autorata 98 €

Kun haen vuoden isä -titteliä, en jätä mitään sattuman varaan. Autoradasta iloitsee koko perhe, tai ainakin isä ja poika.

Saatavuus: lauantaista alkaen kaikki liikkeet ja verkkokauppa, katalogin sivu 225

Lue lisää