Hiukset ojennukseen: Daimon Barberin premium-pomadat

Kaupallinen yhteistyö: Daimon Barber

0
2427

Missä Daimon Barber on ollut koko elämäni? On kohtuutonta itsepetosta vasta 34-vuotiaana löytää valmistaja, jonka tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon erilaiset hiustyypit. Ja mikä tärkeintä, huomioitu vaikeatkin tapaukset kuten allekirjoittaneen paksut ja laineisiin taipuvat hiukset.

Jokainen mies on kokeillut hiusmuotoilutuotteita jossain vaiheessa elämäänsä. Ensimmäinen kosketus saattaa olla se kaikkein kuuluisin geeli, jolla sai wet-lookin aikaiseksi erikeepperimäisellä pidolla. Kaupan päälle sai karmeasti rapisevan ja hilseilevän kuontalon, kun ainesosaluettelossa mainittu vesi ja alkoholi kuivuivat.

IMG_7213

Liimatukkapainajaisesta muodostuneen kokeilun jälkeen muihin tökötteihin tutustuminen on suositeltavaa, mutta se on vähintäänkin yhtä hämmentävää kuin sokkotreffeillä käyminen. Ikinä ei tiedä mitä on vastassa.

Valmistajat painavat etiketteihin mainintoja kuten: wax, clay, gel, gum, mud, paste, putty, mousse jne. Vähemmästäkin saa kynnet raapimaan päänahkaa, että mistä näissä on kyse. Onneksi ammattitaitoiset parturit osaavat neuvoa yksilöllisesti jokaisen hiustyypille sopivan tuotteen valinnassa, mutta aina ei kulman parturikaan tiedä kaikista tuotteista markkinoilla.

On pakko tunnustaa, että virheitä on tullut itsekin tehtyä ostoksissa. Olen kantanut kaikenlaisia purkkeja ja kanistereita kaupasta kotiin, sekä tilannut niitä netistä. Ikävä kyllä, ruokamarkettien hyllyt ovat täynnä erityisesti niitä alaluokkaisia tuotteita. No, jos et tähän mennessä ole vielä oppinut, tuskin tulee yllätyksenä: et sieltä ensiluokkaisia hiustuotteita löydäkään.

Daimon Barber

Lontoolaisveljesten yritys Daimon Barber on vuodesta 2011 lähtien suunnittelut ja valmistanut ensiluokkaiset pomadat (engl. pomade). Mallistoon kuuluu viisi mallia, joista jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa. Vertailua varten saimme koko viisikon testattavaksi. “Classic Pomade No 2” -tuotetta lukuunottamatta koko mallisto on vesipohjainen, joka tarkoittaa helppoa arkikäyttöä ilman syväpuhdistavia shampoita.

Rento kesäpäivä Hangon tuulisella rannalla oli paras testi Daimon Barberin No 4 tuotteelle. Tulos: piti sen, minkä lupasi.
Rento kesäpäivä Hangon tuulisella rannalla oli paras testi Daimon Barberin No 4 tuotteelle. Tulos: piti sen, minkä lupasi.

Hair Pomade No 1

daimonbarber_hairpomade_no1

Keskivahvaa pitoa, hyvä kiilto. Sopii huolettomille hiuksille viimeistelyyn. Järisyttävän hieno tuoksu.

Classic Pomade No 2

daimonbarber_hairpomade_no2

Perkeleellistä pitoa tarjoava öljypohjainen pomada, hyvä kiilto. Taaksekammattua lookia ja klassista sivujakausta harrastaville must. Hento kookoksen tuoksu.

Wax Pomade No 3

daimonbarber_hairpomade_no3

Keskivahvaa pitoa, upea hoitava koostumus. Helppo kammata ja uudelleenmuotoilla pitkin päivää. Hillitty, mieto tuoksu.

Clay Pomade No 4

daimonbarber_hairpomade_no4

Maksimaalista pitoa vesipohjaisena – jos No 2 öljypohjaisuutensa takia pelottaa, kokeilepa tätä mattalopputulokseen tähtäävää vaihtoehtoa. Mieto, toimistoystävällinen tuoksu.

Gel Pomade No 5

daimonbarber_hairpomade_no5

Nimestään huolimatta kaikkea muuta kuin se perinteinen geeli – ei kovetu hilseileväksi rapinatukaksi. Vahva pito. Hedelmällinen ja hienostunut tuoksu.

Pakkauskoot ja saatavuus

Daimon Barberin premium-tuotteet säilyttävät ominaisuutensa tyylikkäissä lasipurkeissa. Pakkauksien ulkoasuun on kiinnitetty huomiota ja ne ovatkin kaunis lisä kylpyhuoneen kaappiin. Tuotteita saa kahdessa eri koossa: suuremmat 100 ml pakkauskoot ovat riittoisia, mutta niiden lisäksi löytyy myös matkalle sekä ensikokeilua varten sopiva 50 ml pakkauskoko.

Tutustu alta verkkokauppoihin tai kysy lähimmältä laadukkaalta parturiltasi. Jos parturisi ei ole vielä kuullut Daimon Barberin tuotteista, vinkkaa ottamaan mallistoa varastoon. Saatat tehdä yrittäjälle palveluksen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän