Galvin Watch Company Suvi – Kolmas näytös

Kotimaiset juuret omaava Galvin Watch Company julkaisee kolmannen kellomallistonsa keväällä. Tonneua-tyylisellä tynnyrikuorella varustettu Suvi-mallisto tulee saataville Kickstarter joukkorahoituspalvelun kautta huhtikuun 2024 aikana.

Australialainen Galvin Watch Company on suomalaisen kelloseppä Susan Galvinin perustama mikrobrändi. Mikrobrändikellojen maailmassa merkin tekee poikkeukselliseksi se, että kyseessä on yksi harvoista naispuolisista ja kellosepän koulutuksen saaneista oman mikrobrändin perustajista.

Ennen oman kellomerkin perustamista Susan opiskeli ja valmistui Leppävaaran kelloseppäkoulusta mistä työt veivät maailmalle. Urallaan Susan on työskennellyt muun muassa LVMH:n ja Omegan palveluksessa ennen Galvin Watch Companyn perustamista vuonna 2020.

Ranteessa pääsi tutustumaan uuden Galvin Watch Company Suvi kellomalliston prototyyppi-/esittelykappaleisiin ennen joukkorahoituskampanjan ja tuotannon aloitusta. Katso videolta millainen on tuleva kellomallisto.

Uusi Suvi-mallisto julkaistaan Kickstarterissa huhtikuussa. Tarkka aikataulu ja kampanjatarjoukset tiedotetaan Galvin Watch Companyn kotisivuilla kevään aikana.

Lue lisää