G-SHOCK x New Era juhlistaa pitkää yhteistyötä

G-SHOCK jatkaa pitkää yhteistyötään New Era -lippisvalmistajan kanssa julkaisemalla tämän 100-vuotisjuhlan kunniaksi tyylikkään mustakultaisen G-SHOCK x New Era -sporttikellon.

Casion ja New Eran yhteistyö on poikinut jo aiemmin kellon juhlistamaan G-SHOCK:n 35-vuotista taivalta. Uusin yhteistyön hedelmä on G-SHOCK GM110NE-A, joka juhlistaa New Eran 100-vuotista taivalta. Casio on pysyvä osa katumuotia ja siksikin yhteistyö näiden kahden välillä on mitä sopivin.

G-SHOCK x New Era
G-SHOCK x New Era

G-SHOCK x New Era on tyylikäs ana-digikello

Kello on osa G-SHOCK:n GM110- analogi-digitaalista sarjaa. GM-sarjan kelloissa on metallipintoja mukana eli se sijoittuu mallivalikoiman keskikastiin ominaisuuksiensa ja hintansa puolesta. G-SHOCK on juuri tästä syystä erittäin mielenkiintoinen mallisto, se nimittäin tarjoaa kaikille jotain budjetin ja ominaisuuksien mukaan.

Kellon värimaailma on ajattoman tyylikäs mustan ja kullan yhdistelmä. New Eran logo on kello kolmen kohdalla ja kellon takakansi on erikoiskaiverrettu. Hauskin yksiyiskohta on kellon mukana tulevan mustan kangasrannekkeen vihreä sisäpinta, aivan kuin New Eran lippisten lipoissa. Hieno oivallus!

G-SHOCK x New Era -kellon rannekkeessa on tyylikäs vihreä sisäpinta.
G-SHOCK x New Era -kellon rannekkeessa on tyylikäs vihreä sisäpinta.

Mukana tulee myös kultapölyllä koristeltu musta kumiranneke. Kokonaisuus toimitetaan erikoiskotelossa, joka noudattelee kellon värimaailmaa.

Suosittelemme

Kello toimitetaan tyylikkäässä rasiassa.
Kello toimitetaan tyylikkäässä rasiassa.

Kellon keskeiset toiminnot ovat automaattinen kalenteri, 31 aikavyöhykkeen maailmankello, magneetin- ja iskunkestävyys sekä 200 metrin vedentiiviys. Pimeänäkyvyyden takaa Super Illuminator- ledinäyttö, ja paristolle luvataan kolmen vuoden ikä.

G-Shockeristin lippisvalinta.
G-Shockeristin lippisvalinta.

Pidän Casion strategiasta. Yhteistyötä tehdään koko ajan erilaisten tahojen kanssa, New Era tästä viimeisin esimerkki. Aiemmin kirjoitimme japanilaisen NBA-pelaaja Rui Hachimuran signature-kellosta. Yhteistyökellot saadaan nopeasti markkinoille ja markkinointikampanjat hetkessä viraaleiksi. Kuluttajat saavat yhdisteltyä vaikkapa lempilippiksensä kelloon ja kokonaisuus on täydellinen. Kaikki voittavat, ja seuraava yhteistyö on jo nurkan takana odottamassa.

Ensimmäinen erä myytiin Suomessa nopeasti loppuun, mutta Casion kelloja maahantuovan Perkon mukaan Suomeen on luvassa lisäerä jouluksi. Kattavan G-SHOCK-jälleenmyyjäverkon löydät täältä.

Pähkinänkuoressa

  • Malli: Casio G-Shock New Era GM110NE-1A
  • Koneisto: Kvartsi
  • Moduli: 5553
  • Kuoren materiaali: hiilikuidulla vahvistettu teräs
  • Kuoren halkaisija: 51,9 mm
  • Kuoren paksuus: 16,9 mm
  • Vesitiiviys: 200 m (20 ATM)
  • Ranneke: Kangasranneke ja kumiranneke
  • Hinta: 379 €

Lue lisää