G-SHOCK × Rui Hachimura donkkaa tykisti

Casio on julkaissut uuden G-Shock- malliston kellon yhteistyössä japanilaisen ammattilaiskoripalloilija Rui Hachimuran kanssa.

Japanilaisen Casion G-Shock- mallisto on kellomaailman väriläiskä, instituutio. Vuonna 1981 Casion pääkellosuunnittelija Kikuo Ibe halusi kehittää iskun- ja vedenkestävän kellon – lopputuotoksena syntyi G-Shock, joita on lähes 40 vuoden aikana ilmestynyt lukematon määrä malleja eri ominaisuuksilla ja ennen kaikkea eri väreillä. G-Shock- malliston ehdoton valtti on myös laaja hintahaitari, muutaman satasen perusmalleista tuhansien eurojen arvoisiin erikoismalleihin.

G-SHOCK × Rui Hachimura

Casio on vuosikymmenten aikana julkaissut monia eri signature-malleja yhteistyössä eri alan ammattilaisten kanssa. Viimeisin yhteistyön tulos on japanilaisen koripalloilija Rui Hachimuran (s. 1998) kanssa suunniteltu G-SHOCK × Rui Hachimura -sporttikello, joka on opiskeluajoista lähtien G-Shockia fanittaneelle ja sittemmin Casion kanssa yhteistyöhön päätyneelle Hachimuralle mieluinen asia.

Rui Hachimura on ensimmäinen NBA-koripalloliigaan ensimmäisellä kierroksella varattu japanilaispelaaja (numerolla 9 vuonna 2019).

G-SHOCK × Rui Hachimura

Kellon tarkka referenssi on GST-B100RH ja se kuuluu malliston tyylikkääseen G-STEEL-sarjaan. Kellon pohjana toimii Casion analoginen B100-kronografikoneisto. Hachimuran toiveiden mukaan kellossa on mustan, kullan ja punaisen kontrasteja.

Kellolla on kokoa reippaasti (53,8 millimetriä), mutta rannetuntuma on kuitenkin tätä pienempi. Ominaisuuksia on paljon, huippuluokkaa olevan iskunkestävyyden lisäksi näistä mainittakoon 200 metrin vesitiiviys, Bluetooth Smart, sekä puhelimen etsintätoiminto. Ominaisuuksista tarkemmin voit lukea täältä

G-SHOCK × Rui Hachimura

G-SHOCK × Rui Hachimura

Black Samurai

Kellossa suurta osaa näyttelee numero kahdeksan, joka liittyy vahvasti Hachimuran elämään. Kahdeksikko esiintyy Hachimuran nimessä (hachi), hän on syntynyt 8. helmikuuta ja kyseinen numero on hänen pelinumeronsa NBA-seura Washington Wizardsissa. 

“Täydellinen kello”

”Casio on saanut luotua täydellisen kellon aivan toiveideni mukaisesti”, sanoo tyytyväinen nuorimies Casion haastattelussa. ”Kello sopii varmasti moniin eri tilanteisiin ja tyyleihin”, hän jatkaa. Tähän on helppo yhtyä, sillä kello on yhtäältä sporttinen ja toisaalta erittäin tyylikäs mustan ja kullan kontrasteineen.

G-SHOCK × Rui Hachimura toimitetaan tyylikkäällä kumirannekkeella.

G-SHOCK × Rui Hachimura toimitetaan tyylikkäällä kumirannekkeella ja erikoislaatikolla.
G-SHOCK × Rui Hachimura toimitetaan tyylikkäällä kumirannekkeella ja erikoislaatikolla.

Casio G-Shock on ilostuttanut kellomaailmaa jo lähes 40 vuoden ajan, eikä uusin Rui Hachimura -malli jätä tälläkään kertaa kylmäksi. Kellon suositushinta on 489 euroa ja sitä on saatavilla G-Shock Premium –jälleenmyyjiltä.Lauri Erma
Lauri Erma on tamperelainen kaveri, jota kiinnostaa kellot, kirjat, hyvä ruoka ja maailman meno. Hänet löytää erilaisista luottamustehtävistä ja Suomen parhaimman kaupungin eli Tampereen hallinnosta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.