G-SHOCK 40th Anniversary Carbon Edition – Kestävyyttä ja tyyliä 40-vuotisjuhlan kunniaksi

Casion juhlavuoden julkistus, rajoitetun painoksen G-Shock GCW-B5000 40th Anniversary Carbon Edition, jatkaa G-Shockin materiaaliteknologian viitoittamalla tiellä ja inspiroituu avaruudesta.

G-Shock GCW-B5000 40th Anniversary Carbon Edition kunnioittaa G-Shockin neljänkymmenen vuoden mittaista matkaa, joka on ollut jatkuvaa toiminnallisuuden, suorituskyvyn ja materiaalien kehitystä,  samalla säilyttäen alkuperäisen DW-5000:n rakastetun muotoilun.

Vuoden 1983 DW-5000C:n, ensimmäisen G-Shockin, lanseerauksesta alkaen G-Shock on ollut synonyymi kestävälle kellolle. Uusi 40-vuotisjuhlamalli Carbon Edition vie tämän perinnön entistä pidemmälle, käyttäen kolmea erilaista hiilikuitua samassa kellossa. Kellokehässä, rannekkeessa ja yhdestä kappaleesta valmistetussa monokokkikotelossa on kaikissa sovellettu uudenlaista tapaa ajatella hiilikuitua. Kello ansaitsee fanien keskuudessa kiertävän lisänimen “Full Carbon”

G-SHOCK 40th Anniversary CARBON EDITION
G-SHOCK 40th Anniversary Carbon Edition edustaa harvinaisen kovaa hiilikuitua.

Ranneke ja kellokehä ovat taottua hiilikuitua, joka mahdollistaa monimutkaisten muotojen muovauksen hiilikuidusta. Soljen salpa on valmistettu monikerroksisesta hiilikuidusta, joka tarjoaa poikkeuksellisen pitkittäisen taipumislujuuden.

Monokokkirakenteinen kotelo on tehty hiilikuituvahvisteisesta hartsista. G-Shock on tutkinut juhlamallissaan hiilikuidun vahvuuksia ja hyödyntänyt sen keveyttä ja jäykkyyttä luodakseen kestävän, kevyen ja mukavan aikaraudan.

G-SHOCK 40th Anniversary Carbon Edition -kellon ranneke ja kellokehä
Kellossa on käytetty hiilikuitua kolmella eri tavalla. Tuloksena on kova ja kevyt kello.

Inspiroituen taotun hiilikuidun ainutlaatuisesta tekstuurista, jota on käytetty kehyksessä ja rannekkeessa, kellon värimaailma muistuttaa Linnunradan utuista valokaistaletta tai avaruuden syviä tähtisumuja. 

Suosittelemme

Tarjolla on kaksi värivaihtoehtoa: GCW-B5000UN-1 yhdistää mustan ja harmaan sävyisen avaruuden, kun taas GCW-B5000UN-6 yhdistää mustan hiilikuidun siniseen ja pinkkiin värjättyyn hartsin ja opaalinsirujen mystiseen ulkonäköön, jotka todellakin herättävät kaikuja kaukaisista galakseista.

G-SHOCK 40th Anniversary Carbon Edition -kellon rannekkeen salpa
Kellon ranneke on hiilikuitua soljen taittovartta myöten.

Taotun hiilikuidun ominaisuudet, jotka ovat sekoitus hiilikuitua ja hartsia, tekevät jokaisen kellon pinnan kuvioinnista, värin sävyistä ja opaalijauheen jakautumisesta johtuen ainutlaatuisen.

Vaikuttavat toiminnot tyylikkään kovissa kuorissa

Kellon huipputeknologisen kuoren sisään kätkeytyy vaikuttavaa toiminnallisuutta. Puhelimeen ladattavalla sovelluksella kellon voi yhdistää älypuhelimeen Bluetoothin® kautta. Kello pysyy ajassa sovelluksen lisäksi Multiband 6 -radiosignaalilla tahdistettuun automaattiseen tarkkuusaikaan.

Tough Solar -aurinkokenno pitää akun varauksesta huolta, täysautomaattinen LED-taustavalo hoitaa pimeäluettavuuden ja maailmanajalla, viikonpäivän ja päivämäärän näytöllä kuudella kielellä ja naarmuuntumattomalla safiirilasilla varustettuna G-Shockin ‘Full Carbon’ juhlamalli edustaa ylähyllyn suorituskykyä.

Molemmat värivaihtoehdot GCW-B5000UN-1 /GCW-B5000UN-6
G-SHOCK 40th Anniversary Carbon Edition -kellot todella herättävät kaikuja alkuräjähdyksen ajoista.

Yksiosainen hiilikuitukotelo, johon on kaiverrettu Eric Hazen suunnittelema logo G-Shockin 40-vuotisjuhlan kunniaksi, lisää viimeisen silauksen tähän rajoitetetun saatavuuden juhlapainokseen.

G-Shock GCW-B5000 40th Anniversary Carbon Edition on kello, joka kertoo tarinaa siitä, kuinka moderni materiaalitiede ja kellonvalmistuksen perintö voivat kohdata toisensa. Tämä malli on osoitus siitä, että G-Shock jatkaa edelleen innovatiivisten ja kestävien kellojen kehittämistä, pysyen uskollisena omalle perimälleen mutta samalla katsoen rohkeasti tulevaisuuteen.

Kello on vaikuttava yhdistelmä tekniikkaa, timantinkovaa muotoilua ja avaruuden inspiraatiota – joka loistaa kirkkaana tähtenä kellotaivaalla niin teknisesti kuin esteettisestikin. Ja saattaa kestää jopa alkuräjähdyksen.

Pähkinänkuoressa

 • Valmistaja: Casio
 • Malli: G-SHOCK 40th Anniversary Carbon Edition
 • Mallinumero: GCW-B5000UN-1 /GCW-B5000UN-6
 • Koneistomoduuli: 3543
 • Mitat: 49,1 mm x 45 mm x 14,5 mm (H x W x D)
 • Paino: 65 grammaa
 • Kuoren materiaali: hiilikuituvahvisteinen hartsi / taottu hiilikuitu
 • Lasi: safiiri
 • Vesitiiviys: 200 m / 20 bar
 • Ranneke: taottu hiilikuitu
 • Hinta: 2290 €

Saatavilla Pro-jälleenmyyjiltä vielä tämän vuoden aikana.

Lue lisää