Frédéric Arnault aloittaa TAG Heuerin toimitusjohtajana

Sveitsiläinen kellomerkki TAG Heuer vaihtaa toimitusjohtajaa, kun 25-vuotias LVMH:n omistajaperheeseen kuuluva Frédéric Arnault ottaa vetovastuun 1. kesäkuuta.

Vuodesta 2017 TAG Heuerin palveluksessa ollut Frédéric Arnault toimii tällä hetkellä perinteisen kellomerkin strategia- ja digijohtajana, jonka vastuulla on ollut kolmannen sukupolven Connected-älykellomalliston markkinoille saattaminen.

Arnaultin nimitys on osa LVMH:n johtotehtävien uudistamista, jossa TAG Heuerin ja LVMH:n kellodivisioonan nykyinen toimitusjohtaja Stéphane Bianchi siirtyy LVMH:n kello- ja korudivisioonan toimitusjohtajan tehtävään. Uuden position sateenvarjon alla ovat kellomerkeistä TAG Heuer, Hublot ja Zenith.

LVMH:n omistama Bvlgari jatkaa kello- ja korudivisioonasta irrallisena yrityksenä, jonka toimitusjohtajana jatkaa aiemmin myös TAG Heuerin toimitusjohtajana toiminut Jean-Christophe Babin.

Sukupolvi vaihtuu, omistajaperheen ote vahvistuu

Frédéric Arnaultin nimittämistä TAG Heuerin toimitusjohtajaksi voidaan pitää konsernin sekä alan kannalta poikkeuksellisena sukupolviloikkana, sillä tähän asti alalla toimivat toimitusjohtajat ovat edustaneet pitkäaikaista kokemusta.

Useimpien muistissa on vajaan kahden vuoden takainen tilanne, jossa TAG Heuerin toimitusjohtajana ja LVMH:n kellodivisioonan johtajana toimi 69-vuotias Jean-Claude Biver, jonka seuraajana marraskuussa 2018 aloitti 53-vuotias Bianchi. Ja nyt merkki siirtyy 25-vuotiaan huippukoulutetun milleniaalin haltuun. Kaikki tämä viittaa siihen, että TAG Heuer on kenties historiansa suurimman uudistumisprosessin kynnyksellä.

Suosittelemme

Frédéric Arnault
Frédéric Arnault

LVMH omaa kuitenkin vahvan kokemuksen nuorempien sukupolvien esiinmarssista. Reilu kolme vuotta sitten Zenithin toimitusjohtajana aloittanut Julian Tornare oli aloittaessaan 45-vuotias ollen alan yksi nuorimmista toimitusjohtajista, jota hän edelleen on.

Nuorempien sukupolvien edustajien esiinmarssin yksi luonnollinen seuraus on Bernard Arnaultin neljän vanhimman lapsen nouseminen vuosien saatossa luksuskonsernin eri yritysten johtotehtäviin. Väistämättäkin tulee mieleen, että perheen sisällä tehdään pitkäjänteistä sukupolvenvaihdosta.

Kuvat: TAG Heuer

Haluatko lukea lisää TAG Heuerista?

Lue TAG Heuer -artikkelimme täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Oris X Bracenet – kalaverkkoa kellotauluun

Bracenet-järjestön ja Oris-kellomerkin yhteistyön tuloksena syntynyt Aquis Date -malliston sukeltajankello on ainutlaatuinen teos, jonka kellotaulu on valmistettu merenpohjasta kerätyistä kalastusverkoista. On arvioitu, että vuosittain...

Esittelyssä TAG Heuer Carrera Chronosprint x Porsche

TAG Heuer Carrera Chronosprint x Porsche juhlistaa Carrera-kellomallin ja Porsche 911 -automallin kuuden vuosikymmenen mittaista taivalta.  Sveitsiläiskellovalmistaja TAG Heuer tunnetaan useista ikonisista kellomallistoistaan, joista tänä...

Älykellon ranneke täydentää tyylisi

Kello on paljon enemmän kuin pelkkä ajanmittari. Se on myös osa yksilöllistä tyyliä. Älykellot ovat tuoneet perinteiseen kelloon modernin ulottuvuuden sekä uutta monipuolisuutta. Yksi...

Grand Seikon 9S-kaliiperin juhlamallisto täydentyy kahdella GMT-mallilla

Vuosi 2023 on Grand Seikolle juhlavuosi. Vuonna 1998 julkaistiin Grand Seikon kehittelemä 9S-koneistosarja, joka lopullisesti sinetöi Grand Seikon maineen horologiseen kärkikaartiin koneistonvalmistuksen osalta. Tätä...

Tyyliniekan uusimmat