Esittelyssä monikäyttöinen ja tyylikäs Topo Designs Commuter Briefcase -läppärilaukku

Kaupallinen yhteistyö: Mukama.com

Amerikkalainen Topo Designs valmistaa monikäyttöisiä ja laadukkaita laukkuja ja reppuja, sekä pienempiä suojakoteloita ja lompakoita. Saimme tuotteita Suomessa myyvältä Mukama-verkkokaupalta Commuter Briefcase -läppärilaukun testiin, joka osoittautui käytännössä todelliseksi monitaituriksi. Tutustuimme laukkuun tarkemmin arkikäytössä ja reissunpäällä.

Topo Designs Commuter Briefcase

Commuter Briefcase -olkalaukkua on saatavana viitenä eri väri- ja materiaaliyhdistelmänä. Kaikissa malleissa on pohjana laadukas ja kestävä Cordura-kangas, ja tietyissä malleissa pohjaosa on päällystetty laadukkaalla Horween-nahalla. Väreistä löytyy täyskankainen musta, sama mustalla nahkapohjalla, vaaleanharmaa kangas mustalla nahkapohjalla, oliivinvihreä mustalla nahkapohjalla ja testiimme päätynyt laivastonsininen kangas ruskealla nahalla.

Laukkua lähemmin tarkasteltaessa huomaa, että sen valmistukseen käytettyjen laadukkaiden materiaalien lisäksi, se on myös tehty huolellisesti ja laadusta tinkimättä. Ompelusaumat ovat lujia ja ne on päällystetty kankaalla sisäpuolelta, jotta laukussa olevat tavarat eivät hankaisi ompeleita vuosien mukana. Vetoketjut ovat reilun kokoiset ja varmatoimiset, kuten myös kaikki hihnat ja kiinnittimet. Vetoketjut on myös varustettu mallista riippuen pirteän värisillä narun pätkillä, mikä helpottaa niiden käyttöä ja piristää laukun ilmettä.

Topo Designs Commuter -laukku

Topo Designs Commuter -laukku

Pirteän keltainen sisusta on jaettu kahtia niin, että 15″ läppärille löytyy oma tarrahihnalla varustettu pehmustettu tasku, jonka ulkoseinässä on kynätasku ja kaksi pientä tarviketaskua, joista toinen on varustettu vetoketjulla. Läppäritaskun toisella puolella on suurempi tila, joka osoittautui käytännössä todella venyväksi kuljetustilaksi. Näiden lisäksi laukusta löytyy vielä reilunkokoinen sivutasku.

Suosittelemme

Monikäyttöinen laukku

Commuter Briefcase -laukkua voi kantaa monella tapaa. Se muuntautuu hetkessä kädessä pidettävästä salkusta olkalaukuksi tai repuksi. Olkahihnan saa irti ja yläosastaan kiinteät repun hihnat voi pujottaa piiloon niille varattuun taskuun, joten hihnat eivät roiku miten sattuu, kun mennään “salkku-moodissa”. Hihnojen päässä on tukevat ja varmatoimiset kiinnikkeet, jotka on helppo napsauttaa paikalleen. Olkahihnassa on liikkuva pehmuste ja repun olkaimissa kiinteä pehmeä ja miellyttävän paksu pehmuste, jonka kantajaa vasten tuleva pinta on rei’itetty, jotta hihnat eivät hiostaisi kuumallakaan kelillä.

Topo Designs Commuter -laukku
Topo Desings Commuter Briefcase salkkuna
Topo Designs Commuter -laukku
Topo Desings Commuter Briefcase -reppuna

Trolleyn kanssa matkustaville ehdoton ominaisuus on laukusta löytyvä läpivienti, jonka avulla laukun voi pujottaa trolleyn teleskooppikahvaan. Laukku pysyy trolleyn mukana vuorenvarmasti, vaikka “final call” jo nostaisi hikipisaroita selkään lentoaseman ruuhkassa. Laukku istuu trolley päällä ryhdikkäästi, ja kuvan tilanteessa värimaailmakin on mukavan sinivalkoinen, jotta espanjalaiset erottavat varmasti suomalaisen paikallisella rautatieasemalla.

Topo Designs Commuter -laukku
Topo Desings Commuter Briefcase trolleyn kahvassa
Topo Designs Commuter -laukku
Topo Desings Commuter Briefcase. Huomaa takataskuun siististi piiloutuvat repun olkaimet.

Yhteenveto

Topo Designs Commuter Briefcase on todellinen monitaituri ja sopii hyvin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tyylikäs ja mallista riippuen värikäskin ulkokuori herättää kiinnostusta, ja laukku sopii mainiosti myös monenlaisen vaatetuksen kaveriksi. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely huokuvat kestävyyttä ja laukusta on varmasti luotettavaksi kaveriksi useiksi vuosiksi.

Laukkua myy Suomessa Mukama-verkkokauppa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat