Esittelyssä Breitling Bentley GT Dark Sapphire Edition

Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä esitelty uusi ja edustavammaksi muuttunut Bentley Continental GT saa rinnalleen auton tyyliin sopivan rannekellon, joka kantaa nimeä Breitling Bentley GT Dark Sapphire Edition.

Bentleyn ja Breitlingin yhteistyö alkoi noin viisitoista vuotta sitten ja sen tuottamia kelloja on nähty niin Bentley Continental GT-auton kojetaulussa kuin kuljettajien ranteissa. Breitling for Bentley -kokoelmasta löytyy viitisentoista eri rannekellomallia variantteineen, joista tuoreinta on tehty viidensadan kappaleen erikoiserä.

Breitling Bentley GT Dark Sapphire Edition on ultrakevyt “30-sekunnin” kronografi, joka kätkee sisäänsä COSC-sertifioidun Breitling B06-koneiston. Koneistossa on Breitlingin vuonna 1926 patentoima ominaisuus, jossa kellon keskiosoitin voi kiertää täyden kierroksen kolmessakymmenessä sekunnissa. Ominaisuuden ja kellotaulussa näkyvän sinisen asteikon ansiosta, kello pystyy näyttämään ajan lähimmän kahdeksasosasekunnin tarkkuudella.

Bentley GT Dark Sapphire Edition
Bentley GT Dark Sapphire Edition

Kellon kuori on ultrakevyttä mutta jämäkkää Breitlight® -materiaalia, mikä on valmistajan kehittämä, naarmuja, vääntöä ja korroosiota vastustava, ei-magneettinen, ei-allergisoiva ja tasaisesti lämpöä johtava erikoismateriaali. Kellon kehän ja taulun timantin muotoinen koristelu mukailee Bentley Continental GT -autosta ja eritoten sen Dark Sapphire -värimallista tuttuja sisustuselementtejä ja värimaailmaa.

Kellon kaveriksi valmistaja on valinnut kumirannekkeen ja perustelee valintaa mukavuustekijöillä. Esimerkiksi pitkillä ajomatkoilla kellon keveyden ja rannekkeen pehmeyden ansiosta, kello ei paina kuljettajan rannetta. Breitling kuvailee uutuutta osuvasti sanoin: Ranteiden Grand Tourer.

Bentley GT Dark Sapphire Edition
Bentley GT Dark Sapphire Edition

1 KOMMENTTI

  1. Olisi nyt edes kunnollinen ranneke ja kumiranneke mukana jos joku sellaisen haluaa tuon tyyppiseen kelloon. Toisaalta, kuka muu kuin Bentley-kuski tuollaista ilkenisi käyttää?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat