Ensiesittelyssä: Raymond Weil Maestro The Beatles Sergeant Pepper’s Limited Edition

Sveitsiläinen arvokellovalmistaja Raymond Weil on tullut tunnetuksi mm. musiikkimaailman ikonien kanssa tehdyistä yhteistyökelloistaan, jotka ovat nousseet kerta toisensa jälkeen suureen suosioon. Yhteistyötä Raymond Weil on tehnyt m. AC/DC:n, Brit Awardsin, Gibsonin, Marshallin, Sennheiserin ja Bob Marleyn muistoa ylläpitävän House of Marleyn, sekä kaikista tunnetuimpana Beatlesin kanssa.

Poikkeuksellisen hedelmällistä yhteistyö on ollut Beatlesin kanssa, josta konkreettisena esimerkkinä on juuri julkaistu, kolmas yhteistyökello – Raymond Weil Maestro The Beatles Sergeant Pepper’s Limited Edition. Kuten nimestä voi päätellä, juhlistetaan sillä Beatlesin legendaarista Sergeant Pepper’s Lonely Hearts Club Band -levyä, joka oli Beatlesin uran kokeellisin albumi, jolla rikottiin silloisen studiotekniikan perinteisiä rajoja.

Raymond Weil Maestro The Beatles Sergeant Pepper’s Limited Edition

Tuorein Beatles-kello nojautuu aiempien julkaisujen (ensimmäinen; The Beatles Limited Edition, toinen; Abbey Road Limited Edition) tapaan Raymond Weilin Maestro-malliin, joka tarjoaa tämän päivän mittapuulla täydellisen kokoluokan (halkaisijaltaan 40 millimetriä) ja erinomaisen istuvuuden pukukellojen ystäville. Ylellisyyttä kellolle tuo keltakultainen pvd-pinnoite, joka on käytössä havaittu erittäin kestäväksi.

Raymond Weil Maestro The Beatles Sergeant Pepper’s Limited Edition

 

Sergeant Pepper’s Limited Edition on Beatles-fanille puhdasta kultaa, sillä kellotaulun keskeltä löytyy albumista tutut rummut. Beatlesin ikoninen logo löytyy harmonisesti kello kuuden kohdalta ja kello neljän kohdalla sijaitsevat neljä keltakullattua indeksiä edustavat bändin jäseniä. Osoittimet ja indeksit ovat kauttaaltaan keltakullattuja ja kokonaisuuden täydentää safiirilasi.

Suosittelemme

Maestron vahvuus piilee siinä, että se on muuntautumiskykyinen kellomalli, jota voidaan varioida monipuolisesti – aivan kuten Beatles-kellot osoittavat – menettämättä pukukellolle tärkeää, hillittyä ulkonäköä ranteessa.

Kellon “takapuoli” on niin ikään kaunista katseltavaa, johon upean säväyksen tekee savunvärinen safiirilasi, johon on painettu Beatlesin logo. Beatles-kellon tyylin viimeistelee kaunis polyuretaanista tehty vegaaniranneke (jonka taustalla on John Lennonin vaimo Yoko Ono) ja siihen sointuva keltakullattu taittolukko.

Raymond Weil Maestro The Beatles Sergeant Pepper’s Limited Edition

Raymond Weil Maestro The Beatles Sergeant Pepper’s Limited Edition (3000 kpl) toimitetaan poikkeuksellisen tyylikkäässä Beatles-henkisessä kotelossa, jonka jokaisella sivulla on yhden Beatlesin jäsenen viikset.

Kellon takuu on kaksi vuotta, joka on laajennettavissa kolmeen vuoteen rekisteröimällä se Raymond Weilin järjestelmään. Kellon toimitukset alkavat maalis-huhtikuun aikana ja hinta tulee olemaan noin 1 500 euroa, jota voi pitää edullisena.

Raymond Weil Maestro The Beatles Sergeant Pepper’s Limited Edition

Pähkinänkuoressa

 • Mallinumero: 2237-PC-BEAT3
 • Koneisto: RW4200 (automaatti)
 • Käyntitaajuus: 28 800
 • Käyntivara: 38 tuntia
 • Kellon kuori: ruostumaton teräs, keltakultainen pvd-pinnoite
 • Kellon halkaisija ilman nuppia: 40 mm
 • Kuoren paksuus: 9,20 mm
 • Vesitiiviys: 50 m
 • Kellon kuori: ruostumaton teräs
 • Lasi: safiiri
 • Ranneke: vegaaninen
 • Hinta: noin 1 500 €

Kuvat: Raymond Weil

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Oris X Bracenet – kalaverkkoa kellotauluun

Bracenet-järjestön ja Oris-kellomerkin yhteistyön tuloksena syntynyt Aquis Date -malliston sukeltajankello on ainutlaatuinen teos, jonka kellotaulu on valmistettu merenpohjasta kerätyistä kalastusverkoista. On arvioitu, että vuosittain...

Esittelyssä TAG Heuer Carrera Chronosprint x Porsche

TAG Heuer Carrera Chronosprint x Porsche juhlistaa Carrera-kellomallin ja Porsche 911 -automallin kuuden vuosikymmenen mittaista taivalta.  Sveitsiläiskellovalmistaja TAG Heuer tunnetaan useista ikonisista kellomallistoistaan, joista tänä...

Älykellon ranneke täydentää tyylisi

Kello on paljon enemmän kuin pelkkä ajanmittari. Se on myös osa yksilöllistä tyyliä. Älykellot ovat tuoneet perinteiseen kelloon modernin ulottuvuuden sekä uutta monipuolisuutta. Yksi...

Grand Seikon 9S-kaliiperin juhlamallisto täydentyy kahdella GMT-mallilla

Vuosi 2023 on Grand Seikolle juhlavuosi. Vuonna 1998 julkaistiin Grand Seikon kehittelemä 9S-koneistosarja, joka lopullisesti sinetöi Grand Seikon maineen horologiseen kärkikaartiin koneistonvalmistuksen osalta. Tätä...

Tyyliniekan uusimmat