Convoyn nahkainen kellotasku

Kaupallinen yhteistyö: Mukama

Rannekellojen ystävä liikkuu usein useamman aikaraudan kanssa, jolloin laadukas kellokotelo on tarpeellinen varuste. Convoyn nahkainen kellotasku täyttää tämän tarpeen.

Kelloharrastajan yleinen (ensimmäisen maailman) ongelma on se, minkä kellon laittaa aamulla ranteeseen. Sama dilemma on edessä reissun alla, joten ratkaisu on käyttää useampaa kelloa tilanteen mukaan. Koska kelloa ei kannata nakata laukkuun ilman suojaa, tulee eteen mieluisan kellokotelon, kellorullan tai kellotaskun hankinta.

Kellokoteloissa valinnanvaraa riittää. Itse suosin nahkasta tehtyjä koteloita, joita omistan muutamia erilaisia. Yhden vaihtokellon taktiikkaa varten sain Mukama-verkkokaupalta testiin Convoyn nahkaisen kellotaskun.

Convoy Watch Pouch – nahkainen kellotasku

Suosittelemme

Convoy on malesialainen nahkatuotteisiin ja pientarvikkeisiin erikoistunut perheyritys, jolta löytyy useita erilaisia kellokoteloita. Oma valintani oli sinisävyinen yhden kellon tasku, joka on tehty laadukkaasta italialaisesta full grain -nappanahasta (päällinen) ja mokkanahasta (sisäpuoli).

Convoyn nahkainen kellotasku.
Kellotasku on kauniisti viimeistelty ja tikkausten väri sointuu hyvin yhteen sisäpuolella olevan mokkanahkan kanssa.
Convoyn nahkainen kellotasku on jämäkkää tekoa.
Convoyn nahkainen kellotasku on saanut jämäkän rakenteensa sen takapuolelle tikatusta nahkapalasta, joka toimii samalla nepparilla suljettavana läppätaskuna.
Kellotasku on tukevaa tekoa, josta pitää huolen nahka-artesaanien suosimalla Ritza-langalla taskun takapuolelle tikattu lisäkerros, joka taittuu etupuolelle läppätaskuksi. Läppätasku suljetaan puolestaan taskukappaleeseen messinkisellä nepparilla. Tämä rakenne tuo kellotaskulle jämäkkyyden lisäksi pientä omaleimaista tvistiä, joka hivelee kauniista asioista pitävän silmää.

Kellotaskuun mahtuvat kaikenkokoiset rannekellot, joiden rannekkeen saa taittumaan kellon alle. Metallirannekkeita varten kellotaskun mukana tulee nahkainen kellotuki, joka estää rannekkeen ja kellonkuoren kosketuksen toisiinsa. Tämä on pieni, mutta kellon suojaamisen kannalta arvokas yksityiskohta.

Convoyn nahkainen kellotasku.
Convoyn kellotaskuun mahtuu 40 millimetrin kokoinen kello mainiosti.
Convoyn kellotaskun nahkainen kellotuki.
Convoyn kellotaskun mukana tulee nahkainen kellotuki, joka estää teräsrannekkeen hankautumisen tai kilinän kellonkuorta vasten. Tämä vähentää kellon naarmuuntumisen vaaraa.

Olen käyttänyt Convoyn nahkaista kellotaskua matkoilla, koska se mahtuu pieneen tilaan ja kuten aiemmin jo mainitsin, siihen menee kaikenkokoiset rannekellot. Noin vuoden kokemuksella voin suositella kellotaskua lämpimästi. Tässä tuotteessa hinta ja laatu kohtaavat mainiosti.

Convoy Watch Pouchin hinta on 69,90 euroa.

Convoyn tuotteita myy Tyyliniekan pitkäaikainen yhteistyökumppani, suomalainen verkkokauppa Mukama.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.