Concours d’Elegancen voittajan tyylikäs kello

Perinteinen Concours d’Elegance -klassikkoautotapahtuma järjestettiin jo 19. kerran kesäkuisena viikonloppuna Turun Kakskerrassa Harjattulan kartanolla. Viikonlopun kestänyt tapahtuma alkoi lauantaina 14. kesäkuuta ohjatulla letkassa siirtymisellä Helsingistä Turkuun, jossa Pinellan ja Vanhan suurtorin ympäristö täyttyi iltapäivästä upeista autoista.

Concoursin voittaja.
Concoursin voittaja.Voittajan kello.
Voittajan kello.

Kelloniekan kannalta kiinnostavinta antia oli ehdottomasti kisan kokonaisvoittajaksi selvinneen ruotsalaisen Per Edvardssonin upea punainen Lancia Aurelia B20 ser 6 vuodelta 1958, tai paremminkin kokonaisuus johon kuului auton lisäksi yhtenäinen Lancia-vaatetus Tissotin Martini Racing –erikoismallia myöten. Ja kuten kuvista voi päätellä, kyseessä on tyylikäs ja hyvin säilynyt yksilö.

Tissot Martini Racing
Tissot Martini Racing

Lue lisää Concours d’Elegancesta Tyyliniekasta.

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.