Certina DS Action Diver 43mm uudistui

Certinan suositun DS Action Diver Powematic 80 -sukeltajankellomalliston suurempi 43 millimetrin kokoluokka uudistui ja sai uusia väriyhdistelmiä.

DS Action Diver Powermatic 80 -mallisto on saatavilla kahdessa eri kokoluokassa. Näistä pienempi 38 millimetrin mallisto nousi nopeasti suosioon aiemmin markkinoilla olleen 43 millimetrin malliston rinnalle. Nyt Certina päivitti isompikokoisen mallistonsa samaan muotokieleen “pikkuveljensä” kanssa tuoden samalla uusia väriyhdistelmiä, joista ehdottomasti kiinnostavin on titaaninen, luvalla sanoen erittäin Bond-henkinen, malli.

DS Action Diver 43mm

Uudistuneen DS Action Diver -malliston merkittävimmät parannuksen ovat alumiinisen kellonkehän vaihtuminen paremmin naarmuuntumista kestävään keraamiseen kellonkehään, sekä 80 tunnin käyntivaran tarjoavan Powermatic 80 -koneiston spiraalimateriaalin päivittyminen Nivachron-titaaniseokseen, joka tuo paremman magneettisuuden ja lämpötilan vaihteluiden sietokyvyn. Näin kellon käyntivarmuus ja -tarkkuus ovat parantuneet.

Uusi sammaleenvihreä DS Action Diver on tyylikäs ilmestys.

Certina DS Action Diver on täysiverinen sukeltajankello, jossa on tunnokkaasti vain vastapäivään pyörivä kellonkehä, ruuvilukittava vetonuppi ja 300 metrin vesitiiviys. Kello täyttää sukeltajankelloja varten tehdyn kansainvälisen ISO 6425 -standardit, joka mainitaan myös kellotaulussa.

Kellon fyysiset mitat ovat säilyneet uudistuksessa ennallaan, eli halkaisija ilman nuppia on 43 millimetriä ja paksuus on 13,1 millimetriä. Ranneistuvuudeltaan DS Action Diverit ovat olleet aina erinomaisia, niin myös uuden mallin osalta.

Certina DS Action Diver 43mm Titanium
Titaaninen Certina DS Action Diver istuu ranteeseen erinomaisesti.

Uusi 43-millimetrin DS Action Diver -mallisto lanseerattiin kuuden uutuuden voimin, joista mielenkiintoisimmiksi nousevat sammaleenvihreän kellonkehän ja kellotaulun omaava teräsmalli, sekä titaaninen vintage-henkisen värimaailman omaava malli. Molempien mallien istuvuus 17 senttimetrin kokoiseen ranteeseen on hyvä, titaanisen ollessa kepeydestään johtuen vielä pykälän verran miellyttävämpi tuttavuus.

Suosittelemme

Yhteenveto

DS Action Diver -mallisto on ollut jo pitkään sveitsiläisen Certinan kaupallinen syömähammas, jossa yhdistyy tekninen luotettavuus ja suorituskyky ajattomaan designiin, joka on paketoitu kuluttajia houkuttelevaan hintalappuun.

Malliston potentiaalinen asiakaskunta laajeni 38 millimetrin kellomallien myötä tuoden mallistoon trendikkäämpiä teräskultaisia väriyhdistelmiä. Tämä trendi siirtyy nyt myös isompiin kellomalleihin ja taustalla onkin selkeästi valmistajan tahtotila tarjota kuluttajille samoja väriyhdistelmiä kahdessa eri kokoluokassa.

Certina DS Action Diver 43mm teräskultaisena.
DS Action Diverin kellotaulun luettavuus on huippuluokkaa, josta pitävät huolen selkeät ja lumemassatut indeksit sekä osoittimet, sekä heijastesuojattu safiirilasi.

Uusien kellomallien toimitukset alkavat Suomessa joko viikolla 6 tai 7. Edullisimman teräskuorisen mallin saa 915 eurolla ja kallein täystitaaninen malli maksaa 1095 euroa, joten voimme puhua kuluttajan kannalta houkuttelevasti hinnoitellusta sveitsiläisestä sukeltajankellosta.

Voit etsiä lähimmän jälleenmyyjän täältä.

Lue lisää