BVLGARI Aluminium tuo luksuksen käden ulottuville

BVLGARI Aluminium on roomalaisen luksusmerkin persoonallinen sporttikellomallisto, jonka hintalappu on poikkeuksellisen houkutteleva.

Vuonna 1998 lanseeratun Bvlgari Aluminium -kellomalliston nykyinen sukupolvi esiteltiin elokuussa 2020 Geneva Watch Days -tapahtumassa, jonka jälkeen sitä on täydennetty mm. GMT-kellomallilla. Malliston tekee kiinnostavaksi kaksi seikkaa, joista persoonallisen leikittelevän muotokielen lisäksi nostan esille hintaluokan. Aluminium edustaa Bulgarin edullisinta päätä tarjoten oivallisen pääsyn luksusmerkkiin kolmella tuhannella eurolla.

BVLGARI Aluminium

Aluminium-kellomallisto sijoittuu valmistajan BVLGARI BVLGARI -päämalliston alle, jonka tunnusomainen piirre on kellonkehää kaksi kertaa kiertävä BVLGARI-teksti. Siinä missä päämalliston kellot on tehty teräksestä tai kullasta, käytetään Aluminium-malleissa nimensä mukaisesti alumiiniseosta.

Bulgari Aluminium
Kuvan Bulgari Aluminium -kello painaa vain 71 grammaa.

Aluminium-malliston 40 millimetrin kokoinen ja sadan metrin vesitiiviyden takaava kellonkuori on tehty kevyestä alumiiniseoksesta. Kellon takakansi on puolestaan titaania ja titaaninen kellonkehä on päällystetty kumilla. Ranneke on kumia ja ne on kiinnitetty kelloon titaanisilla ruuveilla, joten kokonaisuus on ranteessa erittäin kevyt.

BVLGARI Aluminium (ref. 103382)
BVLGARI Aluminium (ref. 103382)

BVLGARI tunnetaan omista ohuista koneistoistaan, mutta Aluminium-mallistossa on käytetty mallista riippuen ETA:n tai Sellitan automaattikoneistoja. Tällä on osaltaan saavutettu kellojen kiinnostava, noin kolmesta tuhannesta eurosta alkava hintataso, jonka yläraja kulkee kronografin reilussa neljässä tuhannessa eurossa.

Suosittelemme

Bulgari Aluminium -malliston design on valmistajan DNA:ta mukaillen sopivalla tavalla persoonallinen, jopa leikkisä. Se mikä omaan silmään kelloissa viehättää on kevyiden materiaalien ennakkoluuloton yhdistely, sekä kellotaulujen selkeys. Ennakkoluuloton ote suunnittelussa näkyy mm. rannekkeen päätypaloissa, jotka on tehty rannekkeen tapaan – ja metallin sijaan – kumista.

Titaaniruuveilla liitetyt kumiset rannekepalat tuovat kellolle kulmikkuutta, joka ensin vähän oudoksuttaa, mutta jollain sanomattomalla tavalla niistä nousee mieleen muuten pyöreän kellon hienovarainen kumarrus Bulgarin Octo-malliston muotokielelle.

Tyyli ja tunne kohdallaan

BVLGARI Aluminium on kaikin puolin viimeistelty ja laadukas kokonaisuus. Kellotaulut ovat selkeitä, vetonupin käyttötuntuma on tunnokas ja ranneistuvuus on kohdallaan. Kun tähän yhdistyy jo aiemmin mainitsemani houkutteleva hintataso, vieläpä erittäin onnistuneessa 40 millimetrin kokoluokassa, on kyseessä Bulgarilta erittäin onnistunut veto tavoitella nuorekkaampaa ja sporttista laatukelloa arkikäyttöön etsiviä kuluttajia sukupuolesta riippumatta.

BVLGARI Aluminium -kelloja myy Suomessa Lindroos Kämp Galleria. Artikkelin kuvissa esiintyvä kellomalli on malliston edullisin, 3.100 euroa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat