Brittiläistä tuning-tyyliä uuteen Range Roveriin – Project Kahnin 24-tuumaiset vanteet maksavat yli 9000 euroa

Isossa-Britanniassa toimiva Project Kahn on tuning-paja, joka on keskittynyt kotimaansa mukaisesti erityisesti Land Roverin malleihin. Nyt firma on ottanut käsittelyynsä viimeisimmän Range Roverin, jonka tyyli pysyy melko hillittynä myös tuunauksen jälkeen.

Edestä Kahnin luomuksen erottaa vakio-Rangesta kolmiosaisen spoilerihuulen avulla, joka on sovitettu etupuskurin alle. Se tekee ison SUV:n keulailmeestä hitusen vakiota sporttisemman näköisen, mutta brittiläistä understatementiä ei kuitenkaan pilata liiallisella aggressiivisuudella tai yllättävillä linjoilla. Tämä johtuu myös siitä, että Project Kahn on tarjonnut vastaavan näköisiä etuspoilereita myös Range Roverin edellisiin sukupolviin.

Kuva: Project Kahn

Kuvissa esiintyvä sininen yksilö on lisäksi saanut hillityn kaksiväriteeman, jossa käytetään satiinimustaa konepellissä sekä kyljen yläosassa. Myös katon saa haluttaessa satiinimustana, ja lisäksi Kahn voi poistaa konepellin sekä takaluukun kannen Range Rover -logotekstit tai korvata ne omilla merkeillään.

Project Kahnin tuningin erottuvin osa ovat varmasti vanteet, joita saa 22-24-tuumaisina ja eri designeilla. Niille kietaistuja renkaita mainostetaan suorituskykyisiksi, mutta eivät nekään isosta Rangesta mitään urheiluautoa tee. Kuvissa esiintyvän sinimustan auton alle on laitettu kaikista isoimmat, eli 24-tuumaiset Type 33 -takovanteet. Isot pyöränkotelot mukavasti täyttävien kiekkojen pinta on yhdistelmä timanttileikattua sekä satiinimustaa pintaa. Vaativasta maastoajosta ei tosin kannata näillä pyörillä enää edes haaveilla.

Kuva: Project Kahn

Kokomustan Rangen alle pultatut 23-tuumaiset satiinimustat Type 52 RS -vanteet saattavat olla jo astetta käytännöllisemmät, ja ne ovat myös hintansa puolesta järkevämpi vaihtoehto. Niistä täytyy nimittäin pulittaa viimeistelystä riippuen “vain” 3945-4175 euroa, kun taas neljä 24-tuumaista vannetta maksaa peräti 9278 euroa. Etuspoilerista peritään puolestaan 2780 euroa korinvärisenä tai 3475 euroa hiilikuituisena versiona, jota valmistetaan vain rajoitettu erä.

Kuva: Project Kahn
Kuva: Project Kahn
LähdeCarscoops

Lue lisää