Boxit auki 2020 – kelloharrastajien joulukeräys on alkanut

Kelloharrastajat-yhteisön vuotuinen hyväntekeväisyyskampanja on alkanut itsenäisyyspäivänä. Tänä vuonna keräyksen kohteena on Hope ry. 

Hope ry:llä on toimintaa kahdellakymmenellä paikkakunnalla ja sen toiminta perustuu seitsemänsadan vapaaehtoisen pyyteettömään panokseen. Hope ry tukee tiukilla olevia lapsiperheitä ympäri Suomen, jonka avun piirissä on yli 20 tuhatta lasta.

Osallistu keräykseen tästä!

Boxit auki 2020 -kampanja järjestetään 6.-27.12.2020. Perinteiseen tyyliin kampanjaan voi osallistua suorilla rahalahjoituksilla tai osallistumalla Kelloharrastajien Facebook-ryhmässä pidettäviin huutokauppoihin. Keräys toteutetaan perinteiseen tapaan digilippaan kautta, johon kuka tahansa voi tehdä lahjoituksia.

Viime vuosien malliin kampanjan taustalla häärii vapaaehtoistiimi, jossa ovat tänä vuonna Virpi Salminen (kampanjan moottori), Jonne Penttilä, Juha Huhtala, Niko Forsén, Matti Halonen, Sami Hulkkonen, Sami Tikkanen, Aki Keskitalo, Joni Koskela ja Joonas Kokko.

Osallistu keräykseen ja anna myös itsellesi hyvä joulumieli.

Artikkelin pääkuva: Matti Halonen (kuvaaja), Kelloharrastajat

Matti Airaksinen
Matti Airaksinenhttps://stylefellow.com
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat