Bexley Remsey Light – budjettikengät talvikäyttöön

Kaupallinen yhteistyö: Bexley

Talvi tulla tupsahti ja sen myötä kenkärotaatio muuttui talveen soveltuvaksi. Omalla kohdalla rotaatiossa on käytännössä kolme paria kenkiä; Meerminin mokkanahkaiset kengät, Cheaneyn pintanahkaiset varsikengät ja Bexleyn fullgrain-nahkaiset varsikengät. Bexleyn kengät ovat tuorein lisäys kenkävalikoimiini ja reilun kuukauden käyttökokemusten jälkeen uskallan näitä suositella muillekin.

Bexley Remsey Light

Bexley on tyylipiireissä tunnettu hyvän hinta-laatusuhteen kengistä ja neljän parin kokemuksella allekirjoitan tämän toteamuksen. Huippulaatua ei kannata odottaa, mutta reilulla sadalla eurolla saa rahoilleen hyvän vastineen.

Full grain -nahasta tehdyt Remsey Lightit on valmistettu blake-rakenteella ja pohjamateriaalina on EVA. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että blaken ansiosta kengänpohjan voi halutessaan vaihtaa, mutta tämän hintaluokan kengissä se ei ole kuitenkaan järkevää. EVA-muoviseoksinen kengänpohja on kevytrakenteinen ja talvikäytössä se on osoittautunut myös pitäväksi. Tämä on ominaisuus jota osaa arvostaa etenkin kaupunkiolosuhteissa.

Full grain on hiomatonta, kiillottamatonta ja käsittelemätöntä nahkaa.

Kuukauden käyttökokemusten perusteella kengät ovat osoittautuneet monikäyttöisiksi. Puvun kaveriksi en ole niitä parittanut, mutta irtohousut-kauluspaita-neule -yhdistelmiin ne ovat sopineet enemmän kuin hyvin. Ja kuten aiemmin mainitsin, niissä on ollut riittävästi pitoa talvikeleihin. Haittapuolena on ollut lähinnä hiostavuus toimistossa.

Full grain -nahkaisina kengät ovat helppohoitoiset. Itse tein kengille käyttöönottohuollon Chelsea Leatherfoodilla, jonka jälkeen ne ovat saaneet käyttöä ja liat olen puhdistanut kenkäharjalla. Kuukaudessa kengät ovat saaneet jo hieman patinaa, joten niiden ulkonäkö on parantunut. Mutta pidemmittä puheitta, kuvat saavat puhua puolestaan.

Kenkien ensimmäinen kuukausi

New Bexley shoes after clf treatment. #bexley #shoes #menswear #style #tyyli #tyyliniekka #tyyliniekkafi #clothing

Kuva, jonka Matti Airaksinen (@mairaksinen) julkaisi

Suosittelemme

Casual winter outfit for work. #ct #bexley #style #menswear #clothing #tyyli #tyyliniekka #tyyliniekkafi

Kuva, jonka Matti Airaksinen (@mairaksinen) julkaisi

 

Lue lisää