Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen on kannettavien kaiuttimien aatelinen

Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen on erinomaisen äänenlaadun ja tyylin yhdistävä matkakaiutin, joka toimii myös laadukkaana etäneuvotteluiden kaiutinpuhelimena.

Tanskalainen Bang & Olufsen valmistaa korkealaatuisia kaiuttimia, kuulokkeita, televisioita ja musiikkisoittimia. Merkin tuotteille yhteisiä piirteitä ovat silmiä hivelevä ja tunnistettava design, sekä pitkäikäisyys. Tämä yhdistelmä on kasvattanut pian satavuotista taivaltaan juhlivalle (perustettu vuonna 1925) B&O:lle vannoutuneen käyttäjäkunnan, jolle merkki on synonyymi laadukkaalle hifille.

Beosound A1 2nd Gen on matkakaiuttimien aatelia

Beosound A1 2nd Gen on nimensä mukaisesti Beosound-sarjaan kuuluvan A1 -Bluetooth-kaiuttimen toisen sukupolven edustaja. Ensimmäiseen sukupolveen nähden suurimmat muutokset ovat vedenkestävyys (kaiuttimen pitäisi selvitä puoli tuntia metrin syvyydessä), tuntuvasti lisääntynyt akunkesto (normaalissa käytössä 18 tuntia), kolme erillistä mikrofonia, sekä ääniliitännän poistuminen – joka lienee osasyy IP67-standardin mukaiseen täydelliseen pölytiiviyteen ja hetkelliseen vesitiiviyteen. Kaiuttimista voi muodostaa myös stereoparin ja kaiutinta voi hallita B&O:n mobiiliapplikaatiolla muiden kaiuttimien tapaan.

Kaiuttimen kuoren yläosa on tehty alumiinista, joka kestää kovaakin käyttöä. Kaiutinta on helppo kuljettaa ja asettaa vaikka ovenkahvaan tai oksalle nahkaisella kantonauhalla.

Kaiuttimen parhaita puolia ovat täyteläinen äänenlaatu, sekä silmää hivelevä ulkonäkö. En väitä olevani hifistelijä, mutta omaan korvaani kaiuttimessa on herkullisen muhkea basso, joka pääsee hienosti oikeuksiin esimerkiksi terassilla. Vaikka bassossa onkin potkua, ei Beosound A1 2nd Gen’in ylä- ja keskiäänet jää sen jalkoihin. Teknisesti kaiutin muodostuu yhdestä diskantti- ja yhdestä bassoelementistä, joilla kummallakin on oma vahvistimensa. Painoa kaiuttimella on jämäkät 558 grammaa.

Konkreettisesti laadukkaan äänentoiston huomaa siinä, että musiikki soi tasapainoisesti normaalilla äänenvoimakkuudella, eikä äänentasoa tarvitse vääntää kaakkoon juuri missään olosuhteissa. Mutta jos luukuttamiselle tulee tarvetta, ääneen ei tule mainittavaa säröä (Spotifyssa joillakin biiseillä tämä on kuultavissa), eikä kaiutin lähde biitin tahdissa hytkymään paikaltaan heiveröisten “verrokkiensa” tapaan. 🙂

Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen -matkakaiutin
Beosound A1 2nd Gen -kaiuttimen voi laittaa huoletta vaikka kaiteen päälle, eikä se siitä basson jytkyessäkään hievahda mihinkään.

Beosound A1 2nd Gen on osoittanut erinomaisuutensa myös työkäytössä, sillä se toimii erinomaisesti etäpalavereissa. Omalta kohdaltani spiritismi-istuntoja muistuttavat “onko siellä ketään, kuuleeko kukaan” -tokaisut ovat jääneet pois, sillä kaiutin yhdistyy puhelimeen tai tietokoneeseen ripeästi, ja toisten puheista saa hyvin selvää. Samoin kaiuttimen kolme mikrofonia sieppaavat puheen takuuvarmasti hyvällä laadulla kaikilta kaiuttimen ympärillä olevilta osallistujilta.

Suosittelemme

Beosound A1 2nd Gen -kaiutin.
Kaiuttimen hallinta tapahtuu kumipäällysteisen alaosan kehällä olevista kytkimistä.

Parasta kaiuttimessa on sen hinta (299 €), joka on laatuunsa nähden suorastaan edullinen. Useissa eri väreissä löytyvä Beosound A1 2nd Gen toimii matalan kynnyksen porttihuumeena B&O:n vahvempiin aineisiin, jos sille kokee tarvetta. Mutta yhtäkaikki, tämä kannettava kaiutin on vahva todistus siitä, miksi Bang & Olufsen on maineensa arvoinen.

Voit tutustua esiteltyyn kaiuttimeen ja valmistajan muihin tuotteisiin Bang & Olufsen Helsingin myymälässä osoitteessa Fredrikinkatu 38. 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Järjestelylaina voi tuoda helpotusta taloudelliseen ahdinkoon

Taloudelliset haasteet ovat osa elämää ja välillä ne pääsevät yllättämään meidät. Odottamattomia menoja paikataan usein pienillä luotoilla, jotka kasautuessaan voivat aiheuttaa ongelmia. Lainojen järjestäminen...

The ART Desk takes the style of the electric desk to a new level

If you are looking for a stylish and high-quality electric desk for your home or workplace, The ART Desk is a viable option.Ergonomics in...

Toimittajan kalusto, joka kulkee repussa

Teen liikkuvaa toimittajan työtä, jota varten repussani kulkee kannettava tietokone tai tabletti, järjestelmäkamera yhdellä objektiivilla, kevyt kuvausvalo, käsikuvausjalusta mobiilitelineellä, podcast-kalusto, sekä johdot, paristot, akut...

Yrittäjä voi säästää kilpailuttamalla rahoituksen

Yrittäjyys on täynnä haasteita, ja yksi keskeisimmistä on rahoituksen hankkiminen. Olipa kyseessä sitten uuden liiketoiminnan aloittaminen, laajentaminen tai kausiluonteisten vaihteluiden selättäminen, rahoituksen merkitys yrityksen...

Tyyliniekan uusimmat