Asuntomessut 2021: parhaat kohteet kuvina

Asuntomessut 2021 järjestetään Lohjalla 9.7.-8.8.2021. Tämän vuoden kattaukseen kuuluu muutama arkkitehtonisesti uniikki ratkaisu sekä roppakaupalla ideoita sisustukseen. Toiminnallisuudet ja asukkaidensa näköiset ratkaisut nousivat muutamasta kohteesta positiivisesti esille joka korostaa tilojen ainutlaatuisuutta ja persoonaa.

Kohteissa oli mukana toki paljon ns. tuttua ja turvallista, sekä hieman yllätyksetöntä ratkaisua, joiden materiaalivalinnoilla oli saatu perinteinen nostettua luksuksen tasolle hyvinkin maltillisilla budjeteilla.

Tyyliniekan valinta, Asuntomessut 2021 paras kohde: Talo Joutsela

Valintamme vuoden 2021 parhaaksi Asuntomessu-kohteeksi on kohde 10, Talo Joutsela. Perusteluina on mm.:

  • Kohteen materiaalivalinnat ja yksityiskohdat nostivat jokaisen tilan talossa selvästi keskitason yläpuolelle sekä funktionaalisuudessaan että tyylissään
  • Tiloissa on materiaaleja ja värejä yhdistetty keskenään rohkeasti mutta silti harmonisesti
  • Kohde on kaikkea muuta kuin tylsä: jokaisessa tilassa on tarjolla herkullisia ja muista poikkeavia yksityiskohtia ja ratkaisuja

Talo Joutselan arkkitehtisuunnittelusta vastasi Pet Michael ja sisustussuunnittelusta Harri Koskinen. Lakka Kivitalon sisuksiin on saatu aikaiseksi näyttävä kokonaisuus joka hellii asukastaan monilla eri aisteilla. Talon tyyli on Asuntomessujen maskuliinisimpia, mikä erottaa kohteen rohkeasti edukseen.

Voit tutustua kohteeseen Instagram-tilillä: https://www.instagram.com/talo_joutsela/

Joutselan lisäksi kiinnostavia kohteita löytyi messuilta runsaasti. Tutustu myös kirjoitukseemme Asuntomessut 2021 parhaista keittiöistä.

Suosittelemme

Asuntomessuilla korostui korona-aikakausi tietyllä tavalla: asumiseen ja elämiseen kotona panostetaan nyt entistä enemmän.

Kodilta vaaditaan funktioita jotka nostavat elämisen ja mukavuuden tason korkealle. Se ei tarkoita pelkästään laadukkaita materiaaleja ja pintoja vaan monipuolisia ratkaisuja kotona työskentelyyn ja työarjesta irrottautumisessa myös viihtymiseen.

Alla parhaita paloja kuvina sekalaisessa järjestyksessä eri kohteista Lohjalta!

Asuntomessut 2021 parhaat palat muista kohteista

Tutustu myös muihin tämän ja edellisvuosien Asuntomessut -artikkeleihimme.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat