Asuntomessut 2019:  Kauniit kodinhoitotilat

Sujuvan arjen kannalta kodinhoitotilat  ja –huone ovat tärkeä osa kotia. Erityisesti viime vuoden Asuntomessut Porissa osoittivat, näistä tiloista on tulossa entistä enemmän huonemaisia, joissa myös huomioidaan design ja visuaalisuus.

Enää kodinhoitohuone ei ole tila, jota piilotellaan jossakin talon nurkassa vaan tilojen viihtyisyyteen ja ulkonäköön kiinnitetään huomiota. Kodinhoitotilojen ei kuulukaan enää olla tavaransäilytyksen mustia aukkoja, vaan kauniita tiloja, jossa on miellyttävä ylläpitää vaatehuoltoa. Yhä useampi kodinhoitohuone on jo niin kaunis, että suorakaan näkymä vaikkapa olohuoneesta ei enää pistä silmään ja kodinhoitohuoneen ovikin voidaan rohkeasti pitää auki.

https://stylefellow.fi/kodinhoitohuoneet-huonemaisimmiksi-asuntomessut-2018/

 

Designtalo Airon Neidossa, Kohde 2, kodinhoitohuone sijaitsee alakerrassa sisäänkäynnin ja vaatehuoneen yhteydessä.  Stalan kuvioitu allastaso sekä välitila on tyylikäs yksityiskohta. Stalan kuvioituja tuotteita oli esillä myös muissakin kohteissa. Harri Koskisen suunnittelemia StalaTex-kuoseja on useita. Asuntomessuilla kalaruotokuvio “Ruoto” oli suosituin valinta.

Designtalo Airon Neito, Kohde 2

Talo Aidossa, Kohde 3, kodinhoitohuone on varustettu omalla sisäänkäynnillä ja kuraeteisellä. Korotetut kodinkoneet helpottavat ja kätevöittävät vaatehuoltoa.

Suosittelemme

Talo Aito, Kohde 3
Talo Aito, Kohde 3

Kohteessa 4, Airon Haave, kodinhoitotila on yhdistetty kylpytilojen pukuhuoneeseen. Huone on muodoltaan hieman poikkeava, sillä useat kodinhoitotilat ovat käytävämäisiä. Tässä tilassa huoneen keskelle jää reilusti tilaa, mikä sopii hyvin käyttötarkoitukseen myös pukuhuoneena.

Airon Haave, Kohde 4

Villa Elementissä, Kohde 5, kodinhoitohuone sijaitsee talon keskiosassa erillään kylpytiloista. Kodinhoitohuoneeseen pääsee myös vanhempien päämakuuhuoneen kauttakulkuvaatehuoneen läpi.

Dekolakussa, Kohde 21, kodinhoitohuone on eteisen välittömässä yhteydessä. Reilun kokoinen kodinhoitohuone on varustettu myös isolla ikkunalla, joka tuo mukavasti valoa tilaan. Kalusteet ovat Puustellin toimittamat. Tila on minimalistinen ja kaunis.

Dekolaku, Kohde 21

Sievitalo Untossa, Kohde 22, kodinhoitohuoneen visuaalisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kodinhoitotilat ovat yhdistetty kylpyhuoneen pukeutumistiloihin. Siparilan paneeli tuo puupinnat kauniisti myös kodinhoitohuoneeseen. Kiintokalusteet ovat Omega-keittiöiden.

Sievitalo Unto, Kohde 22

Kaikki Asuntomessujen artikkelimme löydät osoitteessa www.asuntomessut.info

Lue lisää