Aromaterapiaa kahdella tavalla luonnollisesti

Testaamme juttusarjassamme, löytääkö luonnonkosmetiikka paikkansa ja suosionsa erilaisten kaunistautumisen tuotteiden joukossa tai korvaajana. Testituotteiksi onneksi löysimme kotimaisen toimijan, Flow Cosmeticsin, tuotteita. Heidän valikoimistaan löytyy myös joukko erilaisia aromaterapeuttisia tuotteita. Itse testasin sitruunan tuoksuista luomulaatuista eteeristä öljyä sekä Tyrnibalsamia. Tuoksuilla ja aromeilla on meihin oikeasti vaikutuksia ja omasta mielestäni esimerkiksi eteerinen öljy tuoksulyhdyssä on yksikertaisin keino kunkin asia itse todeta.

Itse pidän paljon aromaattisista öljyistä tuoksulyhdyssä sekä saunassa löylyvedessä kiukaalle heitettäväksi. Sitruuna on yksi lempituoksuistani, joka virkistää ja energisoi – ja tuoksuna sitruuna on raikas ja raikastaa myös kotia. Flow Cosmeticsin luomuöljyn tuoksu on erittäin aito, ja moneen kilpailijaan verrattuna täyteläisempi.

Itse suosittelen öljyä tuoksulyhtyyn erityisesti kun puhti on kateissa ja kaipaa virtaa ja virkistystä. Flow Cosmeticsin öljyä voi käyttää laimennettuna pohjaöljyyn vaikkapa hierontaan ja ihonhoitoon sekä kylpyvedessä. Itse tykkäsin öljyn aidosta ja aromaattisesta tuoksusta ja voinkin suositella tätä riittoisaa tuotetta erittäin mielelläni!

Myös Tyrnibalsami ilahdutti tuoksullaan, joka on miellyttävä, mutta ei liian hallitseva. Itse käytin balsamia rohtuneisiin huuliin, jotka flunssarupeaman jälkeen olivatkin kärsineet ja rohtuneet. Balsamia laitoin aamuin ja illoin, ja jo muutamien päivin käytön jälkeen oli helppo huomata että huulet voivat paremmin ja päivisinkään huulirasvaa ei tullut kaivattua enää niin usein kuin yleensä.

Suosittelemme

Balsamipurkin jätin yöpöydälleni, josta sitä oli kätevä nukkumaan mennessä levittää huuliin, mutta samalla myös kynsinauhoille. Balsamin kätevyys on juuri siinä, että samalla sitä voisi sipaista huuliin ja kynsinauhoille – monen muun käyttötarkoituksen joukossa.

Kädet ja kynsinauhat ovatkin itselläni ne kaltoinkohdelluimmat alueet, joten ”kaksi kärpästä yhdellä iskulla” sopii mainiosti. Monet käsirasvat vaikuttavat pehmentävästi kynsien geelaukseen sisältämiensä kemikaalien vuoksi ja tästä syytä käsirasvaa on tullut käytettyä liian harvoin. Kemikaalivapaana tuotteena balsamilla ei myöskään ole ollut minkäänlaista negatiivista vaikutusta kynsien geelauksien kestävyyteen ja tuote on myös erittäin riittoisa. Tämä purnukka säilyttää paikkansa yöpöydällä jatkossakin!

Flow Cosmetics valmistaa aidosti luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita Hyvinkäällä. Yritys sai alkunsa vuonna 2004, jolloin Riitta Jänkälä päätti luoda kauneustuotteita luontomme omista alkuperäislajikkeista. Riitta oli havahtunut miksi levittää iholle haitallisia aineita ja kampaajana hän oli turhautunut päivittäiseen kemikaalikuormaan. Kaikki Flow Cosmeticsin tuotteet ovat 100% luonnollisia sekä luomua eivätkä sisällä keinotekoisia ainesosia. Kaikki luomusertifioidut raaka-aineet sekä pohjoisen puhtaassa luonnossa villinä kasvaneet kasvit valitaan huolella. Jokainen tuote myös valmistetaan käsin. Suomen lisäksi Flow Cosmeticsin tuotteet ovat levinneet myös ulkomaalaisten luomukosmetiikan ystävien suosikeiksi. Lisää Flow Cosmeticsin tarinasta voit lukea täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Järjestelylaina voi tuoda helpotusta taloudelliseen ahdinkoon

Taloudelliset haasteet ovat osa elämää ja välillä ne pääsevät yllättämään meidät. Odottamattomia menoja paikataan usein pienillä luotoilla, jotka kasautuessaan voivat aiheuttaa ongelmia. Lainojen järjestäminen...

The ART Desk vie sähköpöydän tyylin uudelle tasolle

Jos etsit kotiisi tai työpaikallesi tyylikästä ja laadukasta sähköpöytää, The ART Desk on varteenotettava vaihtoehto.Työergonomia on asia, josta on puhuttu pitkään ja johon on...

The ART Desk takes the style of the electric desk to a new level

If you are looking for a stylish and high-quality electric desk for your home or workplace, The ART Desk is a viable option.Ergonomics in...

Toimittajan kalusto, joka kulkee repussa

Teen liikkuvaa toimittajan työtä, jota varten repussani kulkee kannettava tietokone tai tabletti, järjestelmäkamera yhdellä objektiivilla, kevyt kuvausvalo, käsikuvausjalusta mobiilitelineellä, podcast-kalusto, sekä johdot, paristot, akut...

Tyyliniekan uusimmat