Alpan shaalineule tuo lämpöä ja tyyliä

Jyväskyläläinen Alpa on alpakanvillaisia neuletuotteita valmistava yritys, jonka neulepusero päätyi viime talvena suosikkivaatteekseni. Yksi tärkeimpiä syitä tälle oli paitsi tyylikkyys, myös mukava ihotuntuma ja helppohoitoisuus.

Syksyksi Alpa tuo markkinoille vaatekaapin klassikon, shaalikauluksellisen neuletakin, kolmessa eri värissä. Alpan mukaan neuletakin suunnittelu eri vaiheineen kesti yhdeksän kuukautta, eikä kompromisseja laadun suhteen tehty. Tinkimätön asenne on kannattanut ja lopputuloksena syntyi ajaton neuletakki, joka on kuin tehty Suomen vaihteleviin olosuhteisiin.

Alpan shaalineuletakin voi tilata ennakkotilaajan hintaan 235 euroa (normaalisti 279 euroa) verkkokaupasta. Tarjous on voimassa 20. elokuuta 2017 saakka. 

Shaalineuletakki, tummansininen
Shaalineuletakki, tummansininen

Monikäyttöinen neule

Shaalineuletakki on todella monikäyttöinen: se sopii vapaa-ajan pukeutumiseen niin t-paidan kuin kauluspaidankin kanssa, mutta käy myös irtotakin korvaajaksi ja jopa välikausitakiksi. Neuletakin paksuudesta johtuen se ei ole omimmillaan kuumina kesäpäivinä.

Neuleen rib-neulos on erittäin miellyttävän tuntoinen ja todella muhkea. Kaulus on neulottu 1,5 kertaisena, joten se kaartuu pehmeästi. Painonsa ansiosta neule laskeutuu siististi ja rypyttä. Ribbineulos on hyvin joustavaa – neule mukautuu ja näyttää hyvältä käyttäjän ruumiinrakenteesta huolimatta. Neuletakissa on satulahartia, jonka ansiosta hartioiden istuvuus on täydellinen käyttäjälle kuin käyttäjälle. Hihat sopivat käytettäväksi myös taitettuna.

Alpakanvillan hyvät ominaisuudet

Alpakanvilla on kestävä ja ekologinen materiaali, jonka ihotuntumasta tulee mieleen hyvälaatuinen kashmir. Lampaanvillaan verrattuna alpakanvilla on kevyempää ja silkkisempää, eikä se pistele iholla. Alpakanvilla on teknisten ominaisuuksiensa puolesta monipuolinen materiaali, joka lämmittää kylmällä ilmalla ja vastavuoroisesti viilentää kuumalla ilmalla. Näin ollen se soveltuu Suomen kaikkiin vuodenaikoihin.

Alpakanvillan tuotanto on kestävällä pohjalla, sillä kamelinsukuiset alpakat laiduntavat vapaasti ja ne eivät huulihalkiosta johtuen pysty syömään ruohoa juurineen, eivätkä pehmeillä anturoilla kulkiessaan kuluta laidunmaan pintaa. Villan kerintä tehdä käsin alpakkaa vahingoittamatta, sillä kyseessä on villansa osalta arvokas eläin. Alpakan villa on näin ollen mulesing-vapaata.

Voit tilata shaalineuletakin ennakkoon Alpan verkkokaupasta.

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme.

Lähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.