Alpan kesäiset uutuusneuleet miehille

Suomalainen laatuneulebrändi Alpa on esitellyt sopivasti alkavaa kesää vasten kaksi uutta, kevyempää neulemallia miehille.

Ensimmäinen näistä on Alpan klassikkoneule Crew Neckin kevennetty versio Crew Neck Lite. Esikuvaansa nähden Lite-malli on neulottu ohuemmasta ja hienommasta Baby Alpaca -langasta, jonka ansiosta neule soveltuu paremmin kesäkäyttöön. Neuleessa on myös uudistettu, entistä paremmin käytössä muotonsa säilyttävä resori.

Alpa Crew Neck Lite keskiharmaana.
Alpa Crew Neck Lite keskiharmaana.

Crew Neck Lite on saatavilla neljässä eri värissä, joista mustaa on jo varastossa. Muista väreistä indigonsininen, keskiharmaa ja vaaleanharmaa ovat saatavilla kesäkuun puoliväliin mennessä. Kokoja löytyy skaalalla S-XXL. Neuleen hinta on 189,90 euroa, jota pidän Alpan tuotteiden aktiivikäyttäjänä hyvänä diilinä. Ja mikä parasta, neuleen voi ennakkotilata 5.6.2019 saakka 169,90 eurolla.

Alpan toinen miesten uutuusneule on Stone-neuletakki, joka sopii erinomaisesti rennompiin tyyleihin, vaikkapa irtotakin korvaajana. Niin ikään sataprosenttisesta Baby Alpaca -langasta tehtyä Stone-neuletakkia saa kahdessa eri värissä, hiilenharmaana ja keskiharmaana, kokovalikoiman ollessa kattavasti S-XXL.

Alpa Stonen normaalihinta on 199,90 euroa, mutta lanseerauksen kunniaksi Alpa tarjoaa neuleeseen Crew Neck Liten tapaan 20 euron alennuksen kesäkuun 5. päivään asti, eli hinta on houkuttelevasti 179,90 euroa.

Alpan neuleita voi tilata verkkokaupasta osoitteesta https://alpa.fi.

Suosittelemme

Kuvat: Alpa

Lue lisää