Ajatonta tyylikkyyttä kruunaamaan tulisijat

Mieleiset takaneduspellit ovat olleet omalla hankintalistallani jo pitkään.  Tulisijan eduspelti on myös paloturvallisuuskysymys, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö turvaelementti voisi olla sellainen joka sopii sisustuksen tyyliin saumattomasti sen sijaan, että se hyppäisi silmille haittaavasti.

Kun viime keväänä näin TI-FAn eduspellit, oli helppo todeta niiden oikeiden vihdoin löytyneen. Vanhahtavat pölyttyneet mielikuvat eduspelleistä sai siirtyä, kun pääsi ihailemaan näitä kaunokaisia. Vihdoinkin jotakin yksikertaisen tyylikästä, joka olisi luonteva osa nykyaikaisempaa sisustusta.

Ajatus TI-FAlla tulisijan eduspeltien osalta lähti juurikin samaisesta ajatusmaailmasta. ”Miksi takaneduspelti on ollut ”aina” samanlainen?” TI-FAlla lähdettiin pohtimaan miksei eduspelti voisi tuoda enemmän sisustuksellisuutta ja antaa myös enemmän arvokkuutta takalle. Juuri takaneduspellit olivat TI-FAn ensimmäinen tuote nyt tasaiseen tahtiin laajenevassa sisustustuotteiden tuoteperheessä.

Suosittelemme

Ajattoman pelkistetty muotoilu on tyylikäs ja hienovaraisesti antaa pääroolin edelleen itse tulisijalle tuoden arvokkuutta kokonaisuudelle. Tulisijan eduspellit ovat suomalaista suunnittelua ja ne myös valmistetaan Suomessa.

Eduspellit ovat kahden millin paksuista jauhemaalattua teräslevyä. Nettikaupasta löytyy hyvä valikoima suorakaiteenmuotoisia perusmittaisia eduspeltejä, mutta tämän lisäksi mittatilauksena on mahdollista saada myös muita kokoja tai esimerkiksi L-mallisia eduspeltejä. Värivalikoimasta löytyy musta ja valkoinen, mattamaisella efektipinnalla tai puolikiiltävänä.

Kuinka sattuikaan, näistä yhdistelmistä löytyi täydelliset vaihtoehdot omiin lattiamateriaaleihini. Musta matta pinta sopi keskikerroksen lattian ”röpeliäiseen” pintaan ja puolikiiltävä valkoinen puolestaan toimii hyvänä parina valkoisen tasapintaisen lattian kanssa. Itse halusin eduspeltien istuvan pinnaltaan ja väriltään lattiamateriaaleihin, mutta väreilläkin voi leikitellä rohkeastikin oman makunsa mukaan. Mittatilauksena RAL-värikartan mukaiset värit antavat lukuisia mahdollisuuksia.

Takkatuotteiden sarjaa täydentää puunkantakorit. Malleista on valittavana umpisivuinen Hohde, pallokuvioitu Valo tai Hehku, jossa sivuissa on ohuita pystysuuntaisia viivamaisia reikäkuvioita. Myös puunkantokoreja saa mattamaisella efektipinnalla ja puolikiiltävänä. Materiaali on jauhemaalattua alumiinia ja kahvaosaon anodisoitua alumiinia.

Ulkonäöllisesti puunkantokorit ovat siroja ja keveitä. Kuitenkin itse puunkantopuuhissa kori on todella tukeva ja kantokahvasta saa hyvän otteen.

Puunkantokoria voi käyttää käteväsi myös muilla tavoin. Talvista tunnelmavalaistusta saa helposti sytyttämällä kynttilän pimeänä iltana kantokorin sisälle. Kantokori käy myös vaikka lehtien säilytykseen tai ylösalaisin käännettynä apupöytänä ja lisälaskutilana olohuoneessa illanvietossa.

Verkkokaupan tuotteiden toimitusaika on 1-5 päivää, joten ehdit vielä hyvin tehdä tilauksesi vaikkapa jouluksi ja nauttia tyylikkäästä lisäyksestä sisustukseesi. Vielä 18.12.2017 tehdytkin tilaukset ehtivät jouluksi kotiin. Myöhäisemmätkin tilaukset voivat olla mahdollisia ja näissä tapauksissa kannattaa tiedustella lisätietoja suoraan asiakaspalvelusta.

Avetak Oy:n TI-FA -sisustustuotteet ovat ajattomia, moderneja ja tyylikkään pelkistettyjä. Avetak kasvattaa sisustustuoteperheen valikoimaa jatkuvasti rohkeasti ideoimalla ja hyödyntämällä vahvaa omaa kokemustaan metallialan menetelmäratkaisuista ja valmistuksesta. Ajattomuuden ja laadun lisäksi huomiota kiinnitetään tuotteiden yksinkertaiseen kauneuteen sekä maltilliseen hintatasoon mahdollistaen kestävän suomalaisen designin mahdollisimman monen saataville.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

The ART Desk vie sähköpöydän tyylin uudelle tasolle

Jos etsit kotiisi tai työpaikallesi tyylikästä ja laadukasta sähköpöytää, The ART Desk on varteenotettava vaihtoehto.Työergonomia on asia, josta on puhuttu pitkään ja johon on...

Turvallinen hybridiauton lataus kotona – DEFA Solid säästää omakotiasujan työläältä kaapelinvedolta

Hellmanin perheen tarina on esimerkki siitä, miten DEFA Solid latausasema voi tarjota turvallisen ja käytännöllisen ratkaisun hybridiauton lataamiseen kotona.Isä Oskari Hellmanilla on Volvo...

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla.Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon.DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

Tyyliniekan uusimmat