Aika tyylikäs ilta Tampereella keräsi kiitosta

Stylefellow’n kaksi kertaa vuodessa Iskun myymälöissä järjestämä Aika tyylikäs keräsi lähes 150 henkeä saman katon alle. Tapahtuma teki onnistuneen paluun juurilleen, sillä ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin marraskuussa 2016 Tampereen Iskun tiloissa.

Aika tyylikkään konsepti on olla pop-up -henkinen kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät kellot, pukeutuminen ja lifestyle. Tapahtumalle on muodostunut oma vakio-osallistujien joukko niin näytteilleasettajien, kuin vieraiden osalta. Kynnys on haluttu pitää matalana, joten osallistuminen on ollut kaikille maksutonta.

Aika tyylikkään ensikertalainen, Zeppelin- ja Junkers -rannekelloja maahantuova Sami Ovaskainen oli tyytyväinen tapahtumaan. Mukana osastolla oli jälleenmyyjänä toimivan Suomen Kultapörssin Anniina Kuoppala.
Aika tyylikkään ensikertalainen, Zeppelin- ja Junkers -rannekelloja maahantuova Sami Ovaskainen oli tyytyväinen tapahtumaan. Mukana osastolla oli jälleenmyyjänä toimivan Suomen Kultapörssin Anniina Kuoppala.
Raymond Weilin Timo Leinonen oli Aika tyylikkäässä toista kertaa.
Raymond Weilin Timo Leinonen oli Aika tyylikkäässä toista kertaa.

Perjantai-iltana pidetty neljäs Aika tyylikäs tarjosi kävijöille kahdenkymmenen eri toimijan kattauksen laadukkaita kelloja, vaatteita ja asusteita. Innokkaimmille osallistujille oli tarjolla The Watch Show Finlandin tarjoamat jatkot Tampereen parhaassa pizzeriassa, Sitkossa.

Näiden lisäksi Suomen johtava kahvibloggari Juuso Viljanen pyöritti illan ajan ammattilaisen ottein kahvipistettä, jossa vieraat saivat maistella Pirkanmaan Paahtimon maukkaita kahveja. Mikäli kahvit kiinnostavat, suosittelemme lukemaan Juuson Uuttaja-kahviblogia.

Syksyn tapahtuma ottaa hypyn pohjoiseen

Aika tyylikäs on kiertävä tapahtuma, joka on järjestetty Tampereen lisäksi Turussa ja Vantaalla. Seuraavana vuorossa on maantieteellisesti hieman isompi loikka kohti pohjoista, sillä Aika tyylikäs järjestetään syksyllä 2018 Oulussa, Iskun myymälässä. Tarkka ajankohta vahvistuu lähiviikkojen aikana.

Salkari esittelee Aika tyylikkäässä Sjöö Sandströmin ja Sinn'in rannekelloja.
Salkari esittelee Aika tyylikkäässä Sjöö Sandströmin ja Sinn’in rannekelloja.

Jatkossa kevään Aika tyylikäs järjestetään Tampereella ja syksyn tapahtuman paikkakunta on vaihtuva. Näin pyrimme osaltamme rakentamaan suomalaista kello- ja tyylikulttuuria matalan kynnyksen tapahtumakonseptin avulla.

2 KOMMENTIT

  1. Mielenkiintoinen tapahtuma, ja mahtavaa, että järjestetään tällaisia uniikkeja, kävijäystävällisiä juttuja myös muualla kuin Helsingissä 🙂

    • Kiitos Milla palautteestasi. Tavoitteena on järjestää helppoja tilaisuuksia tulla ja mennä, eri puolella Suomea. Aika tyylikäs on lähtöisin Tampereelta, joten tänne tulemme nyt aina keväisin takaisin. Tehdään tästä perinne.

      Oulu on mielenkiintoinen paikkakunta omalta kantilta, koska siellä on vahva kelloharrastajayhteisö, ja toisaalta sinne on sen verran matkaa, että kannattaa järjestää jatkot jo itseä varten. 🙂

      Otan myös mieluusti vastaan palautetta siitä, mitä uutta tapahtumaan voisi tuoda. Näin emme jää kökkimään paikoilleen tapahtuman kanssa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat