Äänestä vuoden kellotekoa – Watch Awards Finland 2021

Watch Awards Finland 2021

Watch Awards Finland 2021 palkitsee viime vuoden parhaimmiston. Vuoden kelloteko -kategoriassa ovat yleisöäänestyksessä ehdolla: 

Aarni-mainonta

Suomalainen lifestyle-brändi Aarni on tehnyt vuosien ajan erottuvaa ja hyväntuulista markkinointia, josta ovat hyötyneet myös jälleenmyyjät. Tunnetuksi Aarni on tullut puukelloistaan, joissa on käytetty suomalaista puuta. Markkinointiviestinnässä on onnistuneesti hyödynnetty rajoitetun erän puukelloja, joita on valmistettu mm. keskellä Helsingin Kaivopuistoa kasvaneista lehmuksista.

**

Experience the Art of Watchmaking

Raymond Weilin ja Watch Service Finlandin järjestämä Experience the Art of Watchmaking -kurssi on nimensä veroisesti kokemus, jossa osallistujat saavat hienon pintaraapaisun kellojen mekaniikkaan ja kokoamiseen. Poikkeuksellisesi kurssin tekee se, että osallistujat saavat kelloilleen tehtaan täyden takuun. Järjestyksessään kolmas kurssi järjestettiin Kelloseppäkoulun tiloissa.

**

Hoviseppien kellokatsaus

Hoviseppien Youtube-kanavalla julkaisema Kellokatsaus oli suomalaisittain poikkeuksellisen kunnianhimoinen ja korkealaatuinen videosarja, jossa esiteltiin Hoviseppien edustamien kellomerkkien uutuuksia.

**

Kellopeli Podcast

Kahden kelloharrastajakaveruksen rennolla otteella tekemä podcast-sarja on viihdyttänyt suomalaisia kelloharrastajia omalla tyylillään. Tässä piileekin Kellopeli Podcastin suosion salaisuus, sillä se on tehty harrastajilta harrastajille, ilman tiukkaa agendaa. Podcastia voikin hyvällä omallatunnolla kutsua kelloviihteeksi.

**

Suomen kello- ja korumuseo Kruunu

Suomi sai noin kahdeksan vuoden projektin päätteeksi ensimmäisen kello- ja korumuseon Espooseen WeeGeen naapuriin. Siihen asti Kellomuseo toimi WeeGeen tiloissa, mutta nyt kellot ja korut saivat yhteisen modernilla otteella toimivan museon. Museon yksi vahvuus on siinä, että siellä ei ole pysyviä näyttelyitä. Vaihtuvien näyttelyiden ansiosta Kruunu-nimen saanut kello- ja korumuseon vahvasti kiinni tässä ajassa uudistaen samalla pölyttyneitä käsityksiä museotoiminnasta.

**

Voit äänestää omaa ehdokastasi 9.5.2022 kello 12 saakka.

Näin äänestät

Äänestys tapahtuu klikkaamalla ensin ehdokkaan kohdalla olevaa ÄÄNESTÄ-painiketta. Seuraavaksi ääni vahvistetaan antamalla oma sähköpostiosoite, ja klikkaamalla Äänestä nyt -painiketta. Järjestelmä lähettää sähköpostiin nelinumeroisen koodin, joka syötetään ruudulla näkyvään “Enter OTP Code” -kenttään, ja klikataan “Confirm”, ja äänestys on valmis.

Käytämme sähköpostiosoitteita ainoastaan äänien vahvistamiseen tämän äänestyksen yhteydessä. Emme luovuta äänestyksen yhteydessä annettuja sähköpostiosoitteita eteenpäin, emmekä käytä niitä markkinointi- tai muissa tarkoituksissa. Sähköpostiosoitteet säilytetään vain äänestyksen ajan, ja poistetaan järjestelmästä, kun äänestyksen voittaja on ratkennut ja julkistettu.

Vuoden kelloteko 2021 Päättynyt

 • Aarni-mainonta
  Olet jo äänestänyt!
  20% 41 / 196

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Experience the Art of Watchmaking
  Olet jo äänestänyt!
  8% 17 / 196

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Hoviseppien kellokatsaus
  Olet jo äänestänyt!
  7% 14 / 196

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Kellopeli Podcast
  Olet jo äänestänyt!
  30% 59 / 196

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Suomen kello- ja korumuseo Kruunu
  Olet jo äänestänyt!
  33% 65 / 196

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi

Aihepiirin uusimmat