Äänestä vuoden kelloa – Watch Awards Finland 2021

Watch Awards Finland 2021

Watch Awards Finland 2021 palkitsee viime vuoden parhaimmiston. Vuoden kello -kategoriassa ovat yleisöäänestyksessä ehdolla: 

Grand Seiko SLGH005 “White Birch”

Grand Seikon uusinta Evolution 9 -muotoilufilosofiaa edustava ja teknisesti edistyksellisen 9SA5-koneiston sisältävä SLGH005 oli vuoden 2021 menestyksekkäimpiä kellomalleja maailmanlaajuisesti ja myös Suomessa. Kaikki mitä myyntiin saatiin, myös myytiin. Kellon lempinimi White Birch tulee koivun pintaa imitoivasta kellotaulusta, jonka hienoutta on mahdoton vangita kuviin.

**

Jurmo Karu Seasons

Suomalaisen Jurmon naistenkellomalli Karu Seasons oli vuoden yllättäjiä. 32 millimetrin kokoinen ja kauniin helmiäistaulun omaava automaattikello löysi paikkansa lukuisten kuluttajien sydämissä, ollen samalla vuoden eleganteimpia naistenkellouutuuksia alle kahden tuhannen euron hintaluokassa.

**

Leijona Heritage Försti Diver

Kari Voutilaisen kanssa yhteistyössä tehtävä Leijona Heritage -kellomallisto sai vuonna 2021 uuden kellomallin, kun Försti Diver -sukeltajankello näki päivänvalon. Vahvasti independent watchmaking -hengessä valmistettu kellomalli pohjautuu Leijonan vanhasta katalogista poimittuun kvartsisukeltajankelloon, josta tehtiin tämän päivän standardit täyttävä moderni sukeltajankello. Uuden mallin tuominen koronapandemian keskellä osoitti Perkolta vahvaa sitoutumista merkin tulevaisuuteen.

**

Sarpaneva x Moomin Limited Editions

Stepan Sarpaneva teki sen taas. Moomin Charactersin kanssa tehty yhteistyökello oli luontevaa jatkoa vuotta aiemmin tehdylle yhteistyölle. Tällä kertaa lopputuloksena oli 42 millimetrin teräskuoriin toteutettu 4 x 25 kappaleen rajoitettu erä, joka myytiin loppuun hetkessä. Kyseessä on näin ollen myös kaupallisesti vuoden onnistuneimpia kellolanseerauksia.

**

Zenith Chronomaster Sport

Yksi sveitsiläisen kellonvalmistuksen perinteikkäimmistä valmistajista on Zenith, joka osui viime vuonna kultasuoneen esittelemällä Chronomaster Sport -kellomallin. Uutuuden myötä Zenith sai itselleen ns. jonotusmallin, jossa kysyntä ylitti tarjonnan reilusti. Kello puhutteli myös suomalaisia kuluttajia ja ensimmäiset maahan tulleet kappaleet revittiin käsistä. Sittemmin yksittäisistä kelloista on laajentunut kokonainen Sport-mallisto.

**

Voit äänestää omaa ehdokastasi 9.5.2022 kello 12 saakka.

Näin äänestät

Äänestys tapahtuu klikkaamalla ensin ehdokkaan kohdalla olevaa ÄÄNESTÄ-painiketta. Seuraavaksi ääni vahvistetaan antamalla oma sähköpostiosoite, ja klikkaamalla Äänestä nyt -painiketta. Järjestelmä lähettää sähköpostiin nelinumeroisen koodin, joka syötetään ruudulla näkyvään “Enter OTP Code” -kenttään, ja klikataan “Confirm”, ja äänestys on valmis.

Käytämme sähköpostiosoitteita ainoastaan äänien vahvistamiseen tämän äänestyksen yhteydessä. Emme luovuta äänestyksen yhteydessä annettuja sähköpostiosoitteita eteenpäin, emmekä käytä niitä markkinointi- tai muissa tarkoituksissa. Sähköpostiosoitteet säilytetään vain äänestyksen ajan, ja poistetaan järjestelmästä, kun äänestyksen voittaja on ratkennut ja julkistettu.

Vuoden kello 2021 Päättynyt

 • Grand Seiko SLGH005 "White Birch"
  Olet jo äänestänyt!
  10% 30 / 287

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Jurmo Karu Seasons
  Olet jo äänestänyt!
  66% 192 / 287

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Leijona Heritage Försti Diver
  Olet jo äänestänyt!
  5% 17 / 287

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Sarpaneva x Moomin
  Olet jo äänestänyt!
  10% 31 / 287

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Zenith Chronomaster Sport
  Olet jo äänestänyt!
  5% 17 / 287

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi

Aihepiirin uusimmat