Zenith Defy Classic -mallisto täydentyi keraamisilla malleilla – tarjolla on mustaa, valkoista ja sinistä

Sveitsiläinen luksuskellovalmistaja Zenith esitteli viime vuonna Baselworldin messuilla uuden Defy Classic -malliston, joka on täydentynyt vuoden mittaan useammalla tyylikkäällä mallilla. Defy Classic edustaa fyysisten mittojensa ja myös hintatasonsa puolesta Zenithin helpommin lähestyttävää, ns. entry level -kategoriaa, jolla valmistaja pyrkii tavoittamaan trenditietoisempia ja nuorempia kuluttajia. Lyhyen historiansa aikana Defy Classicista on noussut Zenithille uusi syömähammas.

Keraamiset mallit ovat trendin aallonharjalla

Genevessä julkistettiin Defy Classic -sarjaan kolme uutta keraamista mallia, kolmessa eri värissä. Jokainen malli on värimaailmaa (musta, valkoinen ja sininen) lukuunottamatta identtinen, joka osaltaan korostaa Zenithin uutta tyylitietoisempaa lähestymistapaa. Keraamiset mallit seuraavat myös tämän päivän trendiä ollen ns. luurankomaisia niin kuoren, kuin myös koneiston osalta. Esteettinen näkymä kellon sisälle on viimeistelty safiirilasien avulla, joista lasike on molemmin puolin heijastesuojattu.

Zenith Defy Classic Ceramic -mallit

Kysymyksiä herättää varmasti kellotaulun luettavuus, joka omien kokemusten valossa on pienen totuttelun jälkeen turhaa. Hämärissä olosuhteissa luettavuus on erinomainen, josta pitää huolen voimakkaasti hehkuvalla SuperLuminova-massalla maalatut indeksit ja osoittimet.

Zenith Defy Classic Black Ceramic

Zenith Defy Classic Black Ceramic

Suosittelemme

Koneistona Defy Classicissa toimii Zenithin inhouse-koneisto Elite 670, joka tarjoaa kellolle 48 tunnin käyntivaran. Elite 670 -koneisto on varsin ohut, jonka takia kellonkuori on saatu pidettyä ohuena, vain 10,75 millimetrin paksuisena. Defy Classicin ranneistuvuus on muutenkin kohdallaan, josta pitää huolen ohueen kellonkuoreen saumattomasti sulautuva kumiranneke. Näin ollen keraaminen Defy Classic soveltuu varauksella myös bisnespukeutujalle, etenkin jos hakee tavallisuudesta poikkeavaa, mutta kuitenkin riittävän hillityn persoonallista pukukelloa.

Maahantuojan arvion mukaan Ceramic-mallisto rantautuu Suomeen touko-kesäkuun aikana ja hintaluokka on tehtaan ilmoittama 7 100 euroa.

Pähkinänkuoressa

 • Koneisto: Manufacture Elite 670 -automaatti
 • Käyntitaajuus: 28 800
 • Käyntivara: 48 tuntia
 • Kellon kuori: keraaminen
 • Kellon halkaisija ilman nuppia: 41 mm
 • Kuoren paksuus: 10,75 mm
 • Lasi: safiiri (heijastesuojattu molemmilta puolilta)
 • Vesitiiviys: 100 m (10 bar)
 • Rannekkeen leveys: 22 mm
 • Ranneke: kumi
 • Hinta: 7 100 €

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tissot PR516 Chronograph – unohdetun legendan paluu

Tissot PR516 oli kvartsikriisiä edeltävän ajan viimeisiä unohdettuja legendoja, joita pidetään edelleenkin arvossa. Tissot julkaisi uuden Tissot PR516 Chronograph -malliston tribuuttina alkuperäiselle.Mallistoon kuuluu...

Podcast: Johdatus Breguetin maailmaan

Tyyliniekka Podcast kävi toimittaja Samu Salmenkankaan mukana tutustumassa legendaarisen Breguet-kellomerkin taustoihin. Haastattelimme merkin asiantuntijaa Ilpo Harjutsaloa. Kuuntele haastattelu https://open.spotify.com/show/76Ww2afKuPN44RdQ3UNaZBSuora Spotify-linkki: https://open.spotify.com/show/76Ww2afKuPN44RdQ3UNaZBEpisodi löytyy yleisimmiltä podcast-alustoilta.

Breitling Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham -mallisto

Breitling esitteli Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham -kellomalliston, joka on suunniteltu yhteistyössä Victoria Beckhamin muotitalon kanssa. Mallisto kattaa 1,500 kappaleen rajoitetun erän joko ruostumattomasta teräksestä tai keltaisesta kullasta valmistettuja kelloja.

Historiallisen tyylikäs Longines Conquest Heritage Power Reserve

Longines Conquest Heritage Power Reserve on moderni tulkinta 1950-luvun upeasta kellomallista, jonka erikoisuus on keskellä sijaitseva käyntivaramittari.Rikkaan historian omaava Longines juhlistaa tänä vuonna Conquest-kellomallistonsa...

Tyyliniekan uusimmat