Watches & Wonders (entinen SIHH) on peruttu koronaviruksen takia

Maailmanlaajuiseksi epidemiaksi paisunut koronavirus on saanut kelloalalla uuden “uhrin”, sillä maailman tärkeimpiin kuuluva messutapahtuma Watches & Wonders Geneva ilmoitti hetki sitten, että tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna liian suuren tartuntariskin takia.

Päätöstä osattiin odottaa, sillä vain hieman aiemmin oli peruttu Grand Seikon 60-juhlavuoden tapahtuma Japanissa ja Swatch Groupin kärkimerkkien (Omega, Breguet, Blancpain, Glashütte Original, Jaquet Droz, and Harry Winston) Time to Move -tapahtuma. Tuorein peruutus herättää samalla suuren kysymysmerkin maailman suurimman kellotapahtuma Baselworldin ympärille, joka on toistaiseksi viestinyt asioiden menevät suunnitellusti.

Odotettavaa on, että Baselworld seuraa muita tapahtumajärjestäjiä ja messut perutaan tältä vuodelta, ja ne korvataan kellomerkkien pienemmillä journalisteille suunnatuilla tilaisuuksilla sekä entistä enemmän digitaalisilla konferensseilla. 

Koronaviruksen aiheuttamat peruuttamiset tarjoavat toisaalta kellotehtaille pakottavan mahdollisuuden uudistaa varsin perinteisellä tavalla toteutettua viestintäänsä entistä modernimpaan suuntaan webinaarien ja digitaalisten konferenssien avulla.

Lue SIHH-artikkelimme täältä.Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.